Elindulnál a változás útján, de nem tudod merre-hogyan?

2024.04.01

"Élet-Transzformációs program" - egyéni

Kinek ajánlom?

- Aki felismerte, hogy valamilyen változás szükséges az életében, különben megreked ott, ahol éppen van; és eljutott oda, hogy tenni is képes érte, de nem tudja merre és hogyan.

- Akinek már fizikai tünetei vannak és szeretné megérteni, hogy mi van mögötte.

- Aki feltette magának már a kérdést: Ki is vagyok én? Miért is jöttem erre a világra?

- Aki most kezd rájönni, hogy az élet több, mint ami látszik itt a fizikai síkon. 

- Aki most indul el az önismeret, tudatosodás útján, és szeretne saját magáról; a veleszületett energiáiról; a vállalt feladatairól többet megtudni. Valamint felismerni és elengedni azokat a családi és múltbeli mintákat, amiket működtet tudat alatt, és blokkolják a saját életét.

Jelentkezhetsz bármikor, amikor úgy érzed itt az idő és elindulnál.

Ez a program megtaníthat más szemszögből rálátni önmagadra és a világodra, elindít a változás útján és kiegészíti önismeretedet; mely online, egyéni, személyre szabott konzultációkat tartalmaz kéthetes időszakokban, összesen 10 alkalommal, előre leegyeztetett időpontokban. Az egyes alkalmak másfél - max. két órát vesznek igénybe, és fontos, hogy arra az időre egyedül legyél, ne zavarjon senki. Biztosítom a teljes figyelmet, a biztonságos teret és elfogadást, ítélkezésmentesen, hogy meg tudj nyílni annyira, hogy a felszínre tudjuk hozni a mélyen eltemetett mintákat, emlékeket. Majd ezeket felismerve, el is tudd engedni, és elindulj az új lehetőségek felé.

Természetesen, - a személyes konzultáció - igény szerint utána is folytatható, olyan rendszerességgel, ahogy számodra a legjobb.

Ha alkalmanként fizetnél, akkor nem tudunk kedvezményt adni. (20.000 Ft/alk.).

Amennyiben egyösszegben fizeted ki a hozzájárulási díjat, akkor 10% kedvezményben részesülsz; ha két részletben, akkor 5% kedvezményre vagy jogosult.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, további infót az alábbi e-mail címen kérhetsz: feherpegazusinfo@gmail.com
Jelentkezni pedig az alábbi Űrlap beküldésével lehetséges. 

Várlak szeretettel:

Netty


Ne feledd, minden ajtó az életben, egy új lehetőségre nyílik.
Van elég bátorságod belépni?

JELENTEKEZÉSI ŰRLAP