Rólam bővebben

Rólam bővebben - Ismerj meg..

Hivatalos nevem Ambrus Anett Zsuzsanna, becenevem Netty. Már 18 éve tekintem hivatásomnak az emberek segítését. Ennyi idő alatt rengeteg embernek segítettem már; olyan kilátástalan helyzeteket oldottunk meg, amikről már éppen lemondani készültek, mielőtt eljutottak hozzám. Szerencsésnek érzem magam, hogy azzal foglalkozhatok, amit szeretek. Ehhez persze nagyon sok tapasztaláson kellett átmennem, és az önismeret, a tudatosság, a kitartás, valamint a HIT, BIZALOM és ALÁZAT volt az alapja mindennek.

Ezt tanítom másoknak is, akik megkeresnek valamilyen "problémával". Nem én fogom megoldani helyetted a nehézségeidet, de támogatlak az úton, és tudok ismereteket és eszközöket adni a kezedbe, amivel előbb-utóbb megtanulhatsz saját lábra állni és helyes önértékeléssel rendelkezni, vagyis tudatos életet élni. Segítek az életed történéseinek megértésében, az elengedésben és a változások beindításában; gyökerekig visszamenőleg megkeresni az elakadásod okait.

A saját életemben azok a hatalmas mérföldkövek hoztak mélyreható változásokat,  amikor a delfinekkel és bálnákkal kezdtem dolgozni; majd a következő, amikor a lovakkal. A delfinek megtanítottak a szeretetre, a lovak, pedig az erő használatára. A kettő így vált eggyé bennem, és állította helyre az egyensúlyt. Így ebből a stabilitásból vagyok képes másoknak is segíteni, éppen olyan módon, ahogyan az számára a legjobb.

33 éves koromban kerültem egy hatalmas válaszút elé, hogy merre irányítsam tovább életem hajóját. Az az év meghatározó fordulatot hozott az életemben, és én döntöttem, hogy teljesen más irányba hajózom tovább életem tengerén. Kiléptem a stresszes, rohanó világból és megnyitottam a kapukat egy új tapasztalás előtt, amiről fogalmam sem volt, hogy mivel jár.

Abbahagytam az akkori vállalkozásomat, - amire egyébként azt hittem addig, hogy életem fő célja volt - mert rájöttem, hogy már nem boldogít többé. Nem hozott örömet, csak aggodalmat és idegeskedést. Igen ám, de fogalmam sem volt, hogy merre tovább. Ekkor találkoztam az Aura-Soma Színgyógymód rendszerével és kezdtem el tanulmányaimat az addig ismeretlen területen. Elvégeztem különböző önismereti tanfolyamokat, spirituális vezetőképzőt, tanultam pszichológiát és parapszichológiát, elutaztam külföldi spirituális utakra. Rengeteget olvastam, edukáltam és fejlesztettem saját magam és a tudatosságomat. Közben tapasztaltam örömöt és fájdalmat, találtam új barátokat, új szerelmet, éltem át sok csalódást is, veszteséget...

Magával ragadott a sok újdonság, a spirituális tanítások és tanítók. Minden ami ezotériáról szólt elolvastam, megnéztem, meghallgattam. Volt, hogy vakon követtem másokat és a boldogság keresése közben, pont annak megéléséről maradtam le. Egyszer csak azt vettem észre, hogy elvesztem a sok tanítás között. Elvesztettem önmagam épp azon az úton, ahol azért indultam el, hogy megtaláljam magamat. Már nem tudtam, hogy hol kezdődök én és hol kezdődnek mások elképzelései. Akkor jutottam el újra oda, hogy tulajdonképpen "én mit is akarok?". Döbbentem ültem és elkezdtem befelé figyelni, és áttekinteni az elmúlt éveket. Boldogabb lettem, mint ezelőtt? - fel kellett tennem a kérdést. A válasz megrázó volt: Nem. Teljesen egyedül éreztem magam és teljes reménytvesztettnek abban a pillanatban. De egyben biztos voltam, hogy nem adom fel. .... Mikor meghoztam ezt a döntést, egy hatalmas belső transzformáció vette kezdetét..... És akkor úsztak be az életembe a delfinek.

A delfinekkel mindig is különleges kapcsolatom volt gyerekkorom óta. 2010-ben kerültem olyan helyzetbe, hogy a delfinek hívását követve, elutaztam oda, ahol a természetes közegükben lehet velük együtt úszni. Ez a találkozás az egyik, nagy mérföldkő lett az életemben. A velük való személyes találkozás és együttúszás olyan áldásban részesített, hogy elkezdtek feltárulni a belsőm mély kincsei, hogy újra tudtam hinni önmagamban, ráleltem önmagamra és újra éreztem, hogy igen, megéri a szívem útját követni. Képessé váltam arra, hogy közvetítsem a delfinek frekvenciáját, melyet azóta az egyéni kezelésekben és a csoportos meditációkban is alkalmaztam.
2011 és 2014 között elvonulásokat szerveztem és csoportokat vittem a Vörös-tengerhez, hogy mások is át tudják élni azt az élményt, amit a vadon élő delfinekkel való együtt úszás képes nyújtani.

A következő hatalmas mérföldkő az volt az életem során, amikor legyőztem a lovaktól való "halálfélelmemet". Ennek természetesen régi életekbe is visszanyúló okai voltak, amikkel mertem szembenézni és egy újabb csodás átalakulást hozott számomra. A döntésem, hogy szembenézek a félelmeimmel, és vállalom annak következményeit, egy teljesen új útra terelt. Olyan útra, amelyről még álmodni sem mertem. Így jutottam el másfél év alatt a "halálfélelemtől a vágtáig".
A lovak megtanítottak az erő használatára és arra, hogy bármilyen akadály legyőzhető, ha akarja az ember. Azóta ezt az erőt, bármikor elő tudom hívni, bármilyen helyzetben. Persze azóta is folyamatosan tanítanak és ismét emlékeztettek arra, hogy mennyire fontos a testünk egészsége, a testünkkel való törődés, a lelkünk mellett. A lovaglás által rájöttem, hogy még mindig mennyire merev is tud lenni a testem, és így a a jógát is gyakorlom, mely még jobban segít a test nyújtásában és rugalmasságának visszanyerésében, majd megtartásában. A test jelzi azt is, hogy mennyire vagy rugalmas az élet más területein is.

Így vált eggyé bennem a delfinek szeretet-tanítása és a lovak erővel kapcsolatos tanítása, melynek stabilitásából vagyok képes másokat is támogatni, hogy megtalálhassák a saját útjukat és visszakapcsolódhassanak a lelkükhöz. Miközben figyelek arra, hogy a tisztelet és hitelesség minőségét megőrizve éljem az életem és ezt tanítsam másoknak is. 
Szeretem időnként az állatokat bevonni az önismereti munkába, mert sokat segítenek az elfogadásukkal és feltételnélküli szeretetükkel az embereknek megnyílni.

2020-2023 között kicsit visszavonulva léteztem, mert másra fordítottam a figyelmemet, - mely időszakban egyébként nagyon sok új dolgot tapasztaltam és tanultam - és most új alapokra helyezve, megújulva tudok az emberek segítésére fókuszálni. 

Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, változást és megújulást, amit a saját életem is alátámaszt. Azt, hogy figyelj önmagadra, a lelkedre a szívedre, hogy mit üzennek neked. Én teljes nyugalommal tudok visszatekinteni az egész életemre, hogy minden egyes élethelyzetben megtettem minden tőlem telhetőt és kihoztam abból mindent, amit csak tudtam. De egy megrekedt és már sehova sem mutató szituációból mindig tovább léptem, mert hallgattam a szívemre és lelkem hangjára, még ha az ismeretlenbe is kellett ugrani, ami iszonyatosan félelmetesnek is tűnt. 

Tehát a következő mérföldkő az életemben 50. évesen ért el. Kijöttem egy olyan párkapcsolatból, ami már nem volt számomra lelkileg támogató, nem ott volt a helyem. Tovább kellett lépni, és ekkor kezdtem mindent újra és előröl. Szóval biztosan tudom mondani, hogy még ennyi idősen is lehet bármit újrakezdeni, és bármiből felállni. Ismét az lendített át minden nehézségen, hogy "NEM ADHATOM FEL".

Arra kérlek Téged is, aki olvasod most ezeket a sorokat, hogy SOHA NE ADD FEL!

Mindig van választásod, mindig van lehetőség a változásra, mindig teremthetsz újat, csak figyelni kell a jelekre, és megkeresni azokat, akik ebben támogatnak. Lehet ez barát, családtag, vagy külső szakember. Egy titok van, akarj változni és cselekedj!  Ha ezt megteszed, az univerzum kinyitja neked az "új ajtókat".

Ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal, hogy megkeress, akkor várlak szeretettel!

Jelenlegi tevékenységeimet itt találod: Klikk ide
Az Egyesület tevékenységeiről itt találsz többet: Klikk ide
Rólunk mondták: Klikk ide

Szeretettel: 

Netty
Regisztrált Aura-Soma konzulens

Az Aura-Soma nemzetközi honlapján is megtalálsz: Klikk ide


Gyógyítói és egészségügyi tevékenységet nem végzek!


Kérd az ingyenes online konzultációt!


Kapcsolatba léphetsz velem: 

Netty Ambrus FB oldal
FB zárt csoportom
INSTAGRAM
feherpegazusinfo@gmail.com

👉 Ha kíváncsi vagy, hogy mások mit mondtak rólunk, akkor klikk ide

Interjú a Delfinmeditációról - Riport Ambrus Anettel, a Blue Dolphin Egyesület elnökével (mai nevén Fehér Pegazus Lélekút Egyesület), Kossuth rádió-Trendidők c. műsorban, 2013. nov. 12., 

Mottóm: "Tanulj az életed nehézségeiből. Lásd meg a kihívások által felajánlott ajándékokat, és értsd meg, hogy minden személyes veszteség egy transzformációs nyereség."