Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK

1. Hogyan kezdjük el az egyéni foglalkozást és mi a menete?

Bejelentkezést követően, előre egyeztetett időpontban találkozunk. Az első alkalommal megismerkedünk, amennyiben még nem ismerjük egymást. Megkérlek majd, hogy mesélj magadról, miért is kerestél fel, miben tudok neked segíteni. Hol tartasz most, és milyen lehetőségeket próbáltál már ki a fejlődésed érdekében, és azokkal meddig jutottál. Az első találkozáson az is kiderül, hogy energetikailag passzolunk-e egymáshoz, én vagyok-e a legmegfelelőbb számodra, aki most tud segíteni. Ha igen, akkor belekezdünk, a közös munkába. 
 Ha nem, akkor - amennyiben tudok - akkor ajánlok neked másik segítőt.
Tudd, hogy az önmagaddal való foglalkozás, az egy hosszabb folyamat, amibe energiát és időt kell belefektetned. 

A további közös munkát azzal kezdjük, hogy a következő konzultáció keretében kapsz egy elemzést a születési energiáidról (a színek nyelvén), hogy tisztában legyünk a képességeiddel, a hozott energiáiddal és a feladataiddal. Miközben rád-hangolódom, hogy hogyan haladjunk tovább. Ha nem csak egy akut dologról/elengedésről van szó, akkor muszáj átbeszélni a családfád, a családi kapcsolódásokat, az életed mérföldköveit, milyen veszteségek, traumák értek az eddigi életedben. Ha ez mind megvan, akkor tudjuk elkezdeni az oldásokat, elengedéseket. Itt kezdődik csak a java.... , hogy szembe kell nézned a legmélyebb árnyékaiddal, hozott mintákkal, hitrendszerekkel, ellenállásaiddal. Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de hidd el, megéri. 

Azt, hogy mikor és milyen időközönként találkozunk, ez főleg rajtad múlik. Minimum egy hétnek el kell, hogy teljen a konzultációk között, mert időt kell hagyni az információk és energiák feldolgozásához, beépüléséhez és kifutásához. Az első 3 - 4 alkalmat érdemes hetente vagy kéthetente tervezni, majd később már lehet 3 vagy 4 hetente is folytatni. 

Arra kérlek, hogy szerezz be egy szép füzetet, amit majd használni fogsz a konzultációink során, mert lesz mit jegyzetelni, és "házi-feladat" gyanánt szoktam gyakorlatokat is adni, amik segítik a fókuszt magadon és a fejlődési folyamatodon tartani. Majd később pedig nagyon jó lesz visszanézni, hogy honnan is indultál és hova jutottál, és közben miken is mentél keresztül. 

Készen állsz, hogy elkezdjük a közös munkát? Én már nagyon várom! 🤗😉

2. Hol találkozunk?

Két lehetőséget tudok ajánlani: vagy személyesen vagy online. Ha személyesen, akkor Dunavarsányban találsz meg (kb. 25 km Budapesttől), ha online, akkor Zoom-on tudlak fogadni. A Zoom linket, mindig a konzultáció napján küldöm el.

Amennyiben online találkozunk, akkor arra mindenképpen úgy készülj, hogy abban a másfél - 2 órában ne zavarjon senki. El tudj vonulni úgy, hogy ne hallja más a beszélgetésünket, hogy teljesen őszintén tudj megnyilvánulni. 

3. Milyen hosszú egy egyéni foglalkozás?

Az egyéni foglalkozás általában 1,5 óra, de maximum 2 óra. Két óra hossza után befejezzük, mert a tapasztalataim szerint, a hosszabb idő már túl sok, és a minőségi figyelem rovására megy.  

Ha még mindig van kérdésed, amire nem kaptál választ, akkor nyugodtan kérdezz e-mailben: