Gyakran Ismételt Kérdések

GYIK

1. Hogyan kezdjük el az egyéni foglalkozást?

Bejelentkezést követően, előre egyeztetett időpontban találkozunk. Az első alkalommal megismerkedünk, amennyiben még nem ismerjük egymást. Megkérlek majd, hogy mesélj magadról, miért is kerestél fel, miben tudok neked segíteni. Hol tartasz most, és milyen lehetőségeket próbáltál már ki a fejlődésed érdekében, és azokkal meddig jutottál. Az első találkozáson az is kiderül, hogy energetikailag passzolunk-e egymáshoz, én vagyok-e a legmegfelelőbb számodra, aki most tud segíteni. Ha igen, akkor belekezdünk, a közös munkába. 
 Ha nem, akkor - amennyiben tudok - akkor ajánlok neked másik segítőt.
Tudd, hogy az önmagaddal való foglalkozás, az egy hosszabb folyamat, amibe energiát és időt kell belefektetned. 

A további közös munkát azzal kezdjük, hogy a következő konzultáció keretében kapsz egy elemzést a születési energiáidról (a színek nyelvén), hogy tisztában legyünk a képességeiddel, a hozott energiáiddal és a feladataiddal. Miközben rád-hangolódom, hogy hogyan haladjunk tovább. Ha nem csak egy akut dologról/elengedésről van szó, akkor muszáj átbeszélni a családfád, a családi kapcsolódásokat, az életed mérföldköveit, milyen veszteségek, traumák értek az eddigi életedben. Ha ez mind megvan, akkor tudjuk elkezdeni az oldásokat, elengedéseket. Itt kezdődik csak a java.... , hogy szembe kell nézned a legmélyebb árnyékaiddal, hozott mintákkal, hitrendszerekkel, ellenállásaiddal. Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de hidd el, megéri. 

2. Hol találkozunk?

Két lehetőséget tudok ajánlani: vagy személyesen vagy online. Ha személyesen, akkor Dunavarsányban találsz meg (kb. 25 km Budapesttől), ha online, akkor Zoom-on tudlak fogadni. 

Amennyiben online találkozunk, akkor arra mindenképpen úgy készülj, hogy abban a másfél - 2 órában ne zavarjon senki. El tudj vonulni úgy, hogy ne hallja más a beszélgetésünket, hogy teljesen őszintén tudj megnyilvánulni. 

3. Milyen hosszú egy egyéni foglalkozás?

Az egyéni foglalkozás általában 1,5 óra, de maximum 2 óra. Két óra hossza után befejezzük, mert a tapasztalataim szerint, a hosszabb idő már túl sok, és a minőségi figyelem rovására megy.