Lépésről-lépésre egyéni foglalkozás

2024.04.01

Lépésről-lépésre egyéni foglalkozás

Szeretek megújulni és új dolgokat kitalálni, ami segíthet bárkinek a fejlődésében. Az őszi faleveleken sétáltam éppen a kertben, és a lépéseimet figyeltem, amikor bevillant ez az újfajta foglalkozás lehetősége, ami, a "LÉPÉSRŐL-LÉPÉSRE önmagad felé" egyéni foglalkozás nevet kapta. Ha kicsit másképp, más szemszögből szeretnél rálátni bármilyen témára is az életedben, akkor gyere és próbáld ki!

Ezen foglalkozás arra hivatott, hogy téged segítsen lépésről-lépésre elvezetni önmagadhoz és megkapni a saját válaszaidat. Lehet bármilyen téma, ami éppen megoldásra vár az életedben. Szólhat az elengedésről, veszteség feldolgozásról, döntéshelyzetről, csakra tisztításról, lelkeddel való összekapcsolódásról, múlt traumáinak feldolgozásáról, párkapcsolatról, munkahelyi nehézségekről ...stb. A lényeg, hogy ki tudj jelölni egy célt, ahova szeretnél eljutni.

A foglalkozás teljesen egyénre szabott; a tér, amiben dolgozunk, hozzád igazodik energetikailag, úgy ahogy számodra éppen a legjobb, és én kísérlek minden lépésednél. Kint a természettel összekapcsolódva folyik a munka, hiszen ez is támogatólag hat és segít összehangolódni a lelkeddel és a szíveddel. Ebben a térben lehetőséged van akár: felismerésekre, rálátásra, megoldásokra, megbocsátásra, elengedésre, lehetőségek meglátására, válaszokra, új utak meglátására, tisztulásra, kapcsolódásra, szíved megnyitására...stb., attól függően, hogy mi a célod.

Az én célom mindenképpen az, - hogy rád hangolódva -, segítsek előrébb jutni az életedben.

Azt mindig tartsuk szem előtt, hogy csak a belső fejlődés soha nem elég. Mert, ha változunk belül, akkor a külső életünkön is változtatni kell, hogy passzoljon az új önmagunkhoz, különben úgy fogjuk érezni, hogy egy hullámvasút az életünk. Ezért van az, hogy akár évekig is járhatsz különböző terápiákra, végül mindig ugyanoda kerülsz vissza és olyan, mintha semmit nem haladnál. A belső és külső változás kéz a kézben jár, egymást támogatva, különben mindig visszazuhanunk.


A foglalkozás időtartama
: 1,5 - max. 2 óra.
Előzetes bejelentkezés szükséges!
Helyszín: Dunavarsány (kb. 25 km Budapesttől).

Van bátorságod kipróbálni?

Ha jössz, várlak szeretettel!

Ismerj meg! és ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal, akkor várlak szeretettel!

Netty 🦋

👉 További infó: feherpegazusinfo@gmail.com

👉 Bejelentkezés az alábbi Űrlapon!

👉Ha szeretnél elmélyülni önmagad megismerésében, és ehhez keresel támogató gyakorlatokat, információkat, terápiás lehetőségeket, akkor jelentkezz a Facebook zárt csoportomba. Pár kérdés megválaszolásával tudlak beengedni, csak valós profillal.
(1) Tudatosság testben-lélekben | Facebook

Remélem hozzá tudok járulni a további fejlődésedhez a tudatosodás és gyógyulás útján. Szép napokat kívánok!


BEJELENTKEZÉS