Aura-Soma Színterápia és wellness

2024.04.01

🌈Újra lesznek "Színes csütörtök"-i napok
június 6 - 27. között!🌈

👉Mit is jelent? Olvass tovább 😉

"Az Önismeret meghatározza életed minőségét"

📢A fenti időszakban minden csütörtökön az Aura-Soma-hoz tartozó háromféle konzultációt kedvezményesen lehet igénybe venni!🎁
👇

❓Mi is az az Aura-Soma❓
👇

Az Aura-Soma® színterápiás rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében.

Nagyon jól támogatják az átalakulás és változás időszakát.

"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura Soma® számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.

Az Aura Soma® egy önválasztó, nem beavatkozó lélekterápiás módszer, amely a színek, kristályok és gyógynövények energiáit egyesíti. Ezen az önismereti úton segít az erősségeink felismerésében, a gyengeségeink elfogadásában, az érzelmeink megélésében és sok más területen. Ha érdekel a varázslatos világa, szívesen várlak a konzultáció során.

Az Aura Soma® konzultáció során találkozol az egyensúly üvegekkel, amelyek az Aura Soma® rendszer alapját képezik. Ezek az üvegek élő energiát hordoznak, és két jól elkülönülő folyadékot tartalmaznak: vizet és olajat. A benne található gyógynövények, kristályok és illatok segítenek egyensúlyt hozni az életedbe. Az üvegek színei ősi szimbólumokhoz kapcsolódnak, és minden üvegnek saját üzenete van, amit a lélek felismerhet.

Az auránk hét nagyobb színes energia spirálból, "csakrából" épül fel. Ezek a csakrák veszik fel, tárolják, módosítják és viszik át az energiákat. A "csakra" színek a kulcs az Aura-Soma® üvegek használatához. Cél az, hogy egyensúlyba hozzuk ezeket a csakrákat, azaz megteremtsük, megőrizzük az egyensúlyunkat minden szinten.

❓Milyen előnyökkel járhat számodra, ha kapcsolódsz az üvegek energiáival?❓
👇

Az Aura Soma® konzultáció számos előnnyel jár, amelyek segíthetnek az önismeretben és a belső egyensúly megteremtésében. Többek között:

 1. Színek és Energiák: Az Aura Soma® rendszer a színek, kristályok és gyógynövények energiáit egyesíti. A színeknek mély jelentése van, és az üvegek kiválasztása intuitív módon történik. A színek segítenek az érzelmek megértésében és kifejezésében.
 2. Önismeret és Tudatosság: A konzultáció során felfedezheted az erősségeidet és a gyengeségeidet. Az üvegek üzenetei segítenek ráhangolódni a belső énedre és az élet kihívásaira.
 3. Egyensúly és Harmónia: Az Aura Soma® üvegek segítenek az energetikai egyensúly helyreállításában. A színek és az összetevők harmonizálják a testet, a lelket és a szellemet.
 4. Tudatos Döntések: Az üvegek kiválasztása és az üzenetek megértése segít tudatosabban élni és jobb döntéseket hozni.
 5. Meditáció és Lelki Békesség: Az Aura Soma® meditációkon részt venni segít ellazulni, meditálni és mélyebb belső békességet találni.

Az Aura Soma® konzultáció lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat, és segít az életed különböző területein. Ha érdekel, érdemes kipróbálni!  


Milyen módon kerülhetsz kapcsolatba az
Aura-Soma® üvegekkel?

3 féle konzultációt tudok neked ajánlani: 

1. Aura-Soma® Színkonzultáció:

A konzultáción 4 üveget kell választani, ami alapján a színek mesélnek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik a gyógyítandó területek most az életedben; milyen energiákat hív a lelked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet - melyeket én tolmácsolok számodra. Konzultáció hossza: 1,5 óra. Csak személyesen! Ebben az esetben nincs online konzultációra lehetőség.

2. Születési színek elemzés az Aura-Soma® tükrében: 

A születési dátumodból kiszámolt születési számodhoz tartoznak Aura-Soma® Egyensúlyüvegek. Ezek az üvegek, a színek nyelvén sokat elárulnak rólad és útmutatót adnak Neked, saját magadról. Átbeszéljük, hogy miket üzennek Neked az üvegek, hogy közelebb kerülj önmagadhoz. Megtudhatod, hogy milyen színek és témák hangsúlyosak az életedben, melyek azok a csakrák, amelyekkel a legtöbb feladatod van, hogy egyensúlyba hozd. Milyen képességekkel, adottságokkal rendelkezel, milyen potenciál van benned, amiket célszerű felismerni, hogy használni tudd. Arra is fény vetül, hogy milyen nehézségekkel kell szembenézned és mi lehet a segítség számodra. Kíváncsi vagy, hogy milyen színek támogatnak téged az életed során? Konzultáció hossza: 1-1,5 óra, online.

Fedezd fel önmagad a színek segítségével!

3. Születési Angyalok konzultáció az Aura-Soma® tükrében: 

Ezen konzultáció alkalmával felfedezheted, hogy kik is a Te személyes születési angyalaid; hogyan és milyen feladatokon dolgozhatsz velük, hogy újra emlékezz arra, aki vagy; hogy miért is vagy itt a földön most. Mindenkinek megvan a saját 3 Angyala, ami a születési dátumhoz kapcsolódik, őket kaptuk vezetőként születésünk pillanatában. A 3 Angyal életreszóló "belső vezető". Konzultáció hossza: 1-1,5 óra, online.

A konzultációk során megtalálod azokat a színeket és termékeket, amelyek a legjobban segítenek téged. 

📢A kedvezmények mértéke csak a megadott fenti időszakra vonatkozik:

Aura-Soma® Színkonzultáció díjából: 20% kedvezmény

Születési színek elemzés az Aura-Soma® tükrében díjából: 15% kedvezmény

Születési Angyalok konzultáció az Aura-Soma® tükrében díjából: 15% kedvezmény 


További Hozzájárulási díjakról itt tájékozódhatsz: Klikk ide 


"Találj rá az önmagadhoz vezető útra az Aura-Soma színeivel!


Az Aura-Soma® termékek:

Egyensúlyüvegek:

122 különböző üveg. Ezek az üvegek élő energiát hordoznak, és két jól elkülönülő folyadékot tartalmaznak: vizet és olajat. A benne található gyógynövények, kristályok és illatok segítenek egyensúlyt hozni az életedbe. Az üvegek színei ősi szimbólumokhoz kapcsolódnak, és minden üvegnek saját üzenete van, amit a lélek felismerhet.


Pomanderek: 

A 19 különböző színű pomander fiola – 49 gyógynövény kivonatával és színekkel támogat, hogy élénkek maradjunk. Az Aura-Soma Pomanderek megtisztítják és felfrissítik az energia rendszert. Az emberi energiamező legyengül a mindennapi élet során és a pomanderek helyreállítják az egyensúlyt. Ráadásul ezek az értékes keverékek hatékonyan használhatók, hogy a szándékodra összpontosíts a mindennapokban.

Kvintesszenciák:

A 15 kvintesszencia növényi kivonataival segíti a pozitív energia áramlását. A kvintesszenciák támogatják, hogy megértsd, ki és mi vagy. Használhatók a figyelem összpontosítás gyakorlatoknál, meditációnál, elmélkedésnél.

Légfrissítők:

Az Aura-Soma® légfrissítő sorozata 18 a pomanderekhez igazodó, 15 kvintesszenciákhoz kapcsolódó és 4 az arkangyalolajokhoz kötődő 100 ml-es, valamint 5 pomander és 5 kvintesszencia 20 ml-es légfrissítő elemből áll. A légfrissítők tisztítják, energetizálják a környezetet.

Színesszenciák:

A színesszenciák (15 db) támogatják az érzelmi és mentális test kapcsolatát a fizikai testünkkel, a bennük lévő kristályok, ásványok és növények speciális színrezgéseivel.

Tusfürdők:

A 13 különböző színű, különböző növényi kivonatokat tartalmazó tusfürdők kényeztetést jelentenek a testnek.


Fedezd fel önmagad a színek segítségével!

"Legyél mindaz, aki vagy. Engedd, hogy vonzzon mindaz a szín, amire szükséged van. Bízz az intuíciódban. Ha úgy érzed, fontos számodra, hogy nyugodtabbá válj, erősítsd teljességedet és a jó közérzetet - vegyél részt egy konzultáción, hogy megtapasztald az Aura-Somát.

A kezdő konzultáción, mint képzett Aura-Soma Practitioner végigvezetlek egy teljesen testreszabott, önválasztó ülésen az Egyensúly üvegekkel. Bízz az intuíciódban: a színek, amelyek vonzzanak, azok, amelyekre szükséged van. Együtt áttekintjük a választott üvegeidet és megvizsgáljuk a jelentésüket, saját utad mélységében és összefüggéseiben, hogy felfedezzük, mely termékeink alkalmasak leginkább arra, hogy segítsenek a boldogság és életerő megtalálásában, valamint fenntartásában a mindennapokban.

Tested tudja ösztönösen, hogy mire van szüksége a boldoguláshoz. Teljes szívvel hisszük, hogy senki nem ismer jobban, mint ahogy te ismered magad."

"Legyen a szín az ösztönződ az életben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"


16 évnyi tapasztalattal a hátam mögött, Regisztrált Aura-Soma Konzulensként, várlak szeretettel bármelyik konzultációra, amelyikre éppen a lelked vagy a szíved hív.  Az Aura Soma® konzultáció lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat, és segít az életed különböző területein.
Ha érdekel, érdemes kipróbálni!
Az Aura-Soma nemzetközi honlapján is megtalálsz: Klikk ide

Ha még nem ismersz, akkor Ismerj meg!: Klikk ide

Szeretettel és Fénnyel: 

Netty

Várlak a Színek Világában nagy szeretettel!

📢Március 14 - április 4. között minden csütörtökön az Aura-Soma-hoz tartozó háromféle konzultációt kedvezményesen lehet igénybe venni!🎁


A kedvezmények mértéke, ami csak a megadott fenti időszakra vonatkozik:

 • Aura-Soma® színkonzultáció díjából: 20% kedvezmény (megtakarítás: 3.600.-Ft)

 • Születési színek elemzés az Aura-Soma® tükrében: 15% kedvezmény 
  (megtakarítás: 2.250.-Ft)

 • Születési Angyalok konzultáció az Aura-Soma® tükrében: 15% kedvezmény 
  (megtakarítás: 2.700.-Ft)

További Hozzájárulási díjakról itt tájékozódhatsz: Klikk ide


FOGLALJ IDŐPONTOT ITT!

👇

Jelentkezés

Várlak a színek világában szeretettel!


"Legyen a szín az ösztönződ az életedben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"

🌈"Színes csütörtök"-i napok
március 14 - április 4. között!🌈

Ha bármilyen további kérdésed van, akkor írj e-mailt: feherpegazusinfo@gmail.com

Ha bizonytalan vagy, akkor kérhetsz egy 30 perces ingyenes online konzultációt!