Ismerd meg a Születési Angyalaidat

2024.04.14

Útmutató konzultáció a Születési Angyalaid megismeréséhez


Születési Angyalok - a Kabbalah és az Aura Soma® színrendszer tükrében

A Kabbalah 72 Angyalának megismerése egy erőteljes spirituális eszköz bárki számára, aki nyitott a "láthatatlan" világra.
A 72 Angyal közül ismerheted meg a három, saját Születési Angyalodat: az Őrangyalt, SzívAngyalt és az Intelligencia Angyalt. Mindenkinek megvan a saját 3 Angyala, ami a születési dátumhoz kapcsolódik, őket kaptuk vezetőként születésünk pillanatában. A 3 Angyal életreszóló "belső vezető".

Mindegyik Angyalhoz kapcsolódik egy-egy Aura Soma Egyensúlyüveg, ami még teljesebbé teszi a megértést, és további segítséget ad az Angyalokkal való munkához. Az Angyali energiákkal való összekapcsolódás egy mély átalakuláshoz vezet, a tudatosság és a Fénytest növeléséhez járul hozzá.

Ezen konzultáció alkalmával felfedezheted, hogy kik is a Te személyes születési angyalaid; hogyan és milyen feladatokon dolgozhatsz velük, hogy újra emlékezz arra, aki vagy; hogy miért is vagy itt a földön most.  A konzultáció ajándékaként egy pdf. file-ban meg is kapod az Angyalaid összefoglalóját, melyet bármikor újra fel tudsz idézni, hogy segítsen a mindennapokban.


A konzultáció hossza: 1- 1,5 óra

Ha hívást érzel, várlak szeretettel! 

Netty
Regisztrált Aura-Soma® konzulens

Ismerj meg! és ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal és hívást érzel, akkor várlak szeretettel!

Az Aura-Soma® nemzetközi honlapján is megtalálsz: Klikk ide


👉Hozzájárulási díjak és Bejelentkezés

Konzultáció helyszíne: Dunavarsány, vagy ONLINE (Messenger vagy Zoom) konzultációk is lehetségesek előre egyeztetett időpontban.


👉További Aura-Soma színrendszerhez kapcsolódó konzultációk: