Aura-Soma® Színkonzultáció

2024.05.13

"Találj rá az önmagadhoz vezető útra az Aura-Soma színeivel!

Az Aura-Soma® színterápiás rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében.

Nagyon jól támogatják az átalakulás és változás időszakát.

Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres változást érjen el, sok munkára van szükség; teljesen máshogy kell szemlélni az életed történéseit.

"Az Önismeret meghatározza életed minőségét"

Aura-Soma® Színterápia

"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura Soma®  számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban. 

Az Aura Soma® egy önválasztó, nem beavatkozó lélekterápiás módszer, amely a színek, kristályok és gyógynövények energiáit egyesíti. Ezen az önismereti úton segít az erősségeink felismerésében, a gyengeségeink elfogadásában, az érzelmeink megélésében és sok más területen. Ha érdekel a varázslatos világa, szívesen várlak a konzultáció során.

Az Aura Soma® konzultáció során találkozol az egyensúly üvegekkel, amelyek az Aura Soma® rendszer alapját képezik. Ezek az üvegek élő energiát hordoznak, és két jól elkülönülő folyadékot tartalmaznak: vizet és olajat. A benne található gyógynövények, kristályok és illatok segítenek egyensúlyt hozni az életedbe. Az üvegek színei ősi szimbólumokhoz kapcsolódnak, és minden üvegnek saját üzenete van, amit a lélek felismerhet.

A konzultáción 4 üveget kell választani, ami alapján a színek mesélnek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik a gyógyítandó területek most az életedben; milyen energiákat hív a lelked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet - melyeket én tolmácsolok számodra. Ha szeretnéd tudni, hogy "Ki is vagy? Miért születtél most le? Milyen energiák segítenek?" akkor jelentkezz be egy konzultációra. Érdemes a folytonosság elvét követni az üveggel való munkában is, időről-időre újra választani, hogy meglásd, hol tartasz egy-egy folyamatban és mi van még előtted, és onnan merre visz az út tovább.

Az Aura Soma® konzultáció számos előnnyel jár, amelyek segíthetnek az önismeretben és a belső egyensúly megteremtésében. Többek között:

  1. Színek és Energiák: Az Aura Soma® rendszer a színek, kristályok és gyógynövények energiáit egyesíti. A színeknek mély jelentése van, és az üvegek kiválasztása intuitív módon történik. A színek segítenek az érzelmek megértésében és kifejezésében.
  2. Önismeret és Tudatosság: A konzultáció során felfedezheted az erősségeidet és a gyengeségeidet. Az üvegek üzenetei segítenek ráhangolódni a belső énedre és az élet kihívásaira.
  3. Egyensúly és Harmónia: Az Aura Soma® üvegek segítenek az energetikai egyensúly helyreállításában. A színek és az összetevők harmonizálják a testet, a lelket és a szellemet.
  4. Tudatos Döntések: Az üvegek kiválasztása és az üzenetek megértése segít tudatosabban élni és jobb döntéseket hozni.
  5. Meditáció és Lelki Békesség: Az Aura Soma® meditációkon részt venni segít ellazulni, meditálni és mélyebb belső békességet találni.

Az Aura Soma® konzultáció lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat, és segít az életed különböző területein. Ha érdekel, érdemes kipróbálni!  

Személyes találkozásra Dunavarsányban (Bp.-től 25 km) van lehetőség. Ha azonban vidéken vagy külföldön élsz, illetve bármilyen más okból nem tudsz személyesen eljönni, akkor online konzultációkra is lehetőség van. A konzultáció hossza: 1,5 óra

Szeretettel és Fénnyel:

Netty 
Regisztrált Aura-Soma konzulens
Ismerj meg! és ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal és hívást érzel, akkor várlak szeretettel!


Az Aura-Soma nemzetközi honlapján is megtalálsz: Klikk ide

👉További Aura-Soma színrendszerhez kapcsolódó konzultációk:Az egyensúly üvegekhez kapcsolódó Aura-Soma® termékek:

Színesszenciák

A színesszenciák (15 db) támogatják az érzelmi és mentális test kapcsolatát a fizikai testünkkel, a bennük lévő kristályok, ásványok és növények speciális színrezgéseivel.


Pomanderek

A 19 különböző színű pomander fiola – 49 gyógynövény kivonatával és színekkel támogat, hogy élénkek maradjunk.

Az Aura-Soma Pomanderek megtisztítják és felfrissítik az energia rendszert. Az emberi energiamező legyengül a mindennapi élet során és a pomanderek helyreállítják az egyensúlyt. Ráadásul ezek az értékes keverékek hatékonyan használhatók, hogy a szándékodra összpontosíts a mindennapokban.


Kvintesszenciák

A 15 kvintesszencia növényi kivonataival segíti a pozitív energia áramlását.

A kvintesszenciák támogatják, hogy megértsd, ki és mi vagy. Használhatók a figyelem összpontosítás gyakorlatoknál, meditációnál, elmélkedésnél.


Az Arkangyal olajesszenciák

Az Arkangyal olaj Esszenciák (9 db) az Aura Soma® rendszer legújabb, ötödik pillére, amely "tisztít és kondicionál", azaz jó állapotba hoz.

Ezek az esszenciák segítenek bennünket, hogy minden emberrel és minden élőlénnyel akkor lépjünk kapcsolatba, amikor védelemre és vezetésre van szükségünk. Abban is segítenek, hogy összpontosíts a szándékaidra és felismerd a képességeidet a változások idején. Miután közelebb visznek önmagad megértéséhez, támogatják az egyének, csoportok vagy közösségek lehetőségeinek jobb kiaknázását.


Légfrissítők

Az Aura-Soma® légfrissítő sorozata 18 a pomanderekhez igazodó, 15 kvintesszenciákhoz kapcsolódó és 4 az arkangyalolajokhoz kötődő 100 ml-es, valamint 5 pomander és 5 kvintesszencia 20 ml-es légfrissítő elemből áll. A légfrissítők tisztítják, energetizálják a környezetet.

Tusfürdők

A 13 különböző színű, különböző növényi kivonatokat tartalmazó tusfürdők kényeztetést jelentenek a testnek.

Az Aura Soma® konzultáció lehetőséget ad arra, hogy mélyebben megismerd önmagadat, és segít az életed különböző területein. Ha érdekel, érdemes kipróbálni!  

Hozzájárulási díjak: klikk ide

Várlak a Színek Világában nagy szeretettel!

BEJELENTKEZÉS KONZULTÁCIÓRA


Mi a különbség az Aura-Soma és a többi, ma ismert színterápia között?

Elsődlegesen az, hogy az Aura-Soma egyesíti magában a szín- és a fényterápia elemeit. Ez egyébként már az első pillantásra látszik, amikor kézbe vesszük az üvegeket. Ha fény felé tartjuk őket, megelevenedik ragyogó, tüzes színekben pompázó tartalmuk.


Második eltérés, hogy az Aura-Soma alapítója, Vicky Wall ima és meditáció révén kapta ezeket a "recepteket".

A más színterápiáktól való harmadik eltérés, hogy az Aura-Soma egyfajta nyelvnek tekinti a színeket. Ahogy a szivárvány is felfogható kódolt üzenetnek, úgy az Aura-Soma üvegecskék is rengeteget elárulnak arról, aki kiválasztja őket. Vannak akik a szivárvány színeit a kozmikus ABC betűinek tartják. Az Aura-Soma üvegek ugyanígy beszélnek hozzánk. Aki érti ezt a nyelvet, az tudja, melyik ember miért vonzódik az általa kedvelt színekhez. Már Goethe is felfedezte, hogy a színek beszélnek.

A színek nyelve rokonítható a hangokkal is. Sok ember biztos kézzel képes kiválasztani az Egyensúly üvegekhez tartozó hangokat. A rendszer eme része még felfedezésre vár, habár már felfedezték, hogy szivárvány színeihez melyik hét mantra tartozik.

Mivel az Aura-Soma termékek többféle növényi olajat tartalmaznak, ezért az Aura-Somában az illatoknak is nagy jelentősége van.

...

Amikor az Aura-Soma olajokkal dolgozunk, mind az öt érzékünk működésbe lép. Emellett egy idő után észre fogjuk venni, hogy a hatodik érzékünk szintén sokat fejlődött. Tudatunk eltemetett mélyrétegei megelevenednek az éltető fényben. Ugyanez a jelenség figyelhető meg alváskor vagy meditáció során is.

Az Aura-Somát minden nehézség nélkül ötvözhetjük más természetgyógyászati rendszerekkel is: homeopátiával, virág-kivonat terápiával, különféle gyógytornákkal, előző életek kutatásával, masszázsokkal, reflexológiával és még sok más módszerrel is. Az Aura-Soma felgyorsítja és elmélyíti ezek hatását.

Forrás: Mike Booth: Színgyógymód c. könyve