Új Aura-Soma üveg született: 2022.12.14-én

2022.12.14

Poszeidon
B122 - Ragyogó Magenta / Lime Zöld

Született: December 14-én 12:00 órakor /GMT

Mike első gondolatai

"Valóban szeretném megragadni az alkalmat, hogy köszöntsem Poszeidont az Aura-Soma rendszerében. Ez egy hatalmas ajándék, hogy Poszeidon jelen van a rendszerben az időnek ezen pontján.

Poszeidon lehetőséget ad számunkra, hogy tényleg törődjünk magunkkal, szeressük magunkat teljes mértékben, ahogy csak lehet, lehetőséget ad és képessé tesz mindannak az elengedésére, ami már nem szolgál bennünket, az elavult és elfogadhatatlan kapcsolati módokat, ahol itt az ideje, hogy továbblépjünk, és olyan kapcsolati formákat hozzunk létre, amely segítőbb, támogatóbb, és a lehető legjobb. Poszeidon azt a képességet is adja, hogy el tudjuk fogadni a változásokat, és a feltétel nélküli szeretet, részvét és törődés szemével lássunk. A ragyogó, fényes Magenta egy olyan új színt jelent itt, ami korábban nem volt a rendszerben és most ez kapcsolódik össze a másik új színnel, a Lime zölddel. Ezek a színek emlékeztetnek bennünket arrra, hogy a nehéz időkben, amikor a múlt mintáival szembesülünk, ujra kell értékelnünk és szükségünk van a fentről jövő szeretet támogatására, éppúgy, ahogy gyakoroljuk azt is, hogy szeretetet adjunk mindabba, amit teszünk. A kis dolgoknak adott törődés és melegség azt jelenti, hogy a fénytestet építjük gyakorlatban és hozzájárulunk az aktiválás kezdetéhez, ami a kellős közepén tart. A novemberi Kyotoban tartott tanfolyam 'A Fénytest aktiválása' egy fontos előzetes volt Poszeidon születéséhez. A válasz és a lehetőség az aktiválásra ugyancsak része volt annak, ami az 'elengedés' vagy 'hanyatlása'mindannak, ami korábban volt.

Számos szinkronicitás jut eszembe Ceres 2020.december 14-I érkezésével kapcsolatban. Mivel a Shire Farm akkreditációjakor a biodinamikus társaság egy Demeter bizonyítványt ad, Ceres igen közel áll az Aura-Soma világképéhez. Mint az ősi görög mitológiában a 12 olimposzi egyike, Poszeidon Demeter (Ceres) fivére. Poszeidon kapcsolatban volt a lóval, mint ló jelent meg Arkádiában, ahol tisztelték, érdekes megjegyezni, hogy Pegazus apjának is tekintették. Vicky egyik kedvenc szimbóluma volt, igy az Aura-Soma régi kapcsolatban áll Pegazussal, az isteni szárnyas ló szerepel a Shire farm logojában, és az Aura-Soma parfűm sorozat nevében is. Az Aura-Somában Pegazus képviseli azt az érzést, hogy a megfelelő helyen, a megfelelő időben a megfelelő dolgokat tesszük, ez a kapcsolat különösen megfelelőnek látszik, ha közeledünk az ötödik dimenzió valóságához, ahol a szinkronicitás része a dimenziós energiákban bekövetkező változás tünetegyüttesének, mind a Földön, mind önmagunkban.

Olyan idővel nézünk szembe, amikor a Föld valóban változik és ez úgy ismert a Görög pantheonban, mint a 'Földet megrázó', Poszeidon kapcsolatban van a földrengésekkel és a geopatikus és szeizmikus aktivitással. Érdekes, hogy Plutót követi az Aura-Soma fejlődésében, mivel mindketten jelentős kapcsolatban vannak a világban lévő konfliktusok kifejeződésével. Nagyon másként, mint Pluto, Poszeidon viharos lehet, és következetlen, néha úgy tűnik, hiú vagy kiismerhetetlen, inkább, mint az óceán mélységei, ami nagyon biztató és állandó is lehet. Nagyon sok példa van mostanában arra, hogy özönvíz jelenik meg olyan helyeken, ahol ez szokatlan, mint a példanélküli áradás Szaud Arábiában. Ez arra rezonál bennem, hogy több mint 30 éve megszállottja vagyok a víznek, a víz energiájának, a víz geometriájának, és a vizzel kapcsolatos hangoknak. Poszeidonnal, azt hiszem, ez a víz rendszer, amivel az Aura-Somában dolgozunk, most keresztülmegy egy kvantum ugráson, az energetikai jellemzőkkel kapcsolatban, és minden üveg tartalmaz valamit az új aktiválásból, ami az egész fénytesttel kapcsolatban megtörténik.

Van abban némi szinonimitás ahogy Poszeidon (Neptun a római mitológiában) megérkezik hozzánk a Neptunusz bolygó felébredésekor, ahogy előreindult 2022 december3-án, és arra bátorít bennünket, hogy legyünk egyre inkább tudatában annak, amit álmodunk, egyre inkább váltsuk valóra álmainkat, segít megfejteni, ami álom állapotban történik . Mi az, amihez ragaszkodhatunk az álmainkban és ahogy az álmokat valóra válthatjuk. " Álmodd azt, amit szeretnél", ez volt egy idézet Vicky Wall -tól. Emlékszem, amikor először hallottam ahogy kiejti ezeket a szavakat, amikor először mutatta meg nekem a sárgaréz Pegazust, ami most az előadó teremben van Dev Aurában, egy ametiszt barlangban. A szinkronicitás, amelyben vagyunk, és ahogy közeledünk a téli napfordulóhoz, December 21-hez, ez egy olyan időszak, ami nagy ujraindítás azzal kapcsolatban, ahol voltunk és ahol leszünk az Aura-Soma 40. évfordulóján a világban. Poszeidon felkészít bennünket az 'Én vagyok'-ra önmagunkban, előkészít arra, hogy pártatlan megfigyelők legyünk, ami önmagunkban a középpont, hogy képesek legyünk itélkezés nélkül látni a különböző részeinket, amelyeket integrálni kell. Ez a tudatosság, mindannak a tanúsítása, ami a bennünk lévő szinpadon zajlik, és az 'Én vagyok' centralizációja, mind része annak, amit Poszeidon előhoz számunkra, ahogy 2023 felé haladunk a napforduló ajtóin át."

Forrás: B122 - Poseidon (aura-soma.com)