November 22 - 29.: VARJÚ

2022.11.23
Óvatosság, gondosság, rejtett oldalak

A varjú a kozmikus törvénnyel (karma) és a magasabb rendeltetéssel áll kapcsolatban. A varjú arra buzdít, hogy hatolj át vele a ködfalon keresztül és nézd meg, hogy mi van mögötte, így néha előfordul, hogy csalfa tréfát űz veled. Arra ösztönöz, hogy fordulj befelé, és nézz szembe saját magaddal. Pillants a bensődben lévő árnyék tükrébe, és nézd meg, hogy mi van mögötte. Mi akadályoz meg abban, hogy életedet gazdaggá és termékennyé tedd? Megmutatja, hogyan bánj az árnyékokkal, nevezetesen hogy fogadd őket el, és ezáltal nem harcolsz ellenük többet. Minden egyes árnyék mögött rejlik egy fényforrás, amely az árnyékot veti.
A varjú új felismerések felé irányítja utadat, ősi bölcsességet hoz, és segít a fejlődésedben. Megtanít arra, hogy hogyan alakíthatod ki a környezetedet úgy, hogy elképzeléseid megvalósuljanak a mindennapokban és rálelj az arany középútra.

Megerősítése: "Bízom belső vezetésemben. Elengedem az összes kellemetlenséget és problémát, és felelősséget vállalok a pozitív változásért életem minden szintjén - most."