Nárcisz

2023.03.17

Energetikai tulajdonságai: Kommunikációs csatornák megnyitása, segítség az írásban, beszédben és feladatok végrehajtásában. 

Kapcsolódó csakrák: Torokcsakra, szívcsakra, harmadik szem

Gyógyító hatás: A nárcisz a kommunikáció fő virága. Gyengéden segít minden feladat végrehajtásában. Energiája írott és szóbeli kommunikációnkban egyaránt támogat, emlékeztet, hogy gondolataidat szeretetteljes módon, pozitívan fogalmazd meg. Amikor beszédet tartasz, a nárcisz önbizalmat ad, és befogadóvá teszi a közönséget az üzeneted számára. A beszédproblémákkal küzdő gyermekek és felnőttek számára is segítséget nyújt. 

A nárcisz üzenete: "Ha meghívsz az életedbe, kommunikációd kiegyensúlyozott lesz, és mindig isteni útmutatás irányítja. Egy szűrőt építek torokcsakrádba, hogy minden kiejtett szavadat szeretettel itassa át. Gyengéd segítséget nyújtok a tanulási vagy beszédproblémákkal küzdő gyermekek számára is. Újra magabiztosak lesznek, és leperegnek róluk a romboló kritikák és megjegyzések. 

Segítek, hogy mindig összeszedett légy, ha beszédet kell tartanod, hogy isteni üzeneted eljusson a rászorulókhoz. A múzsád leszek, ha írásra adod a fejed. Segítek betartani a határidőket, és befejezni minden vállalt feladatot. Minden cselekedetedet a béke és szeretet rezgésével itatom át."