Szeptember 11 - 18.: LAZAC

2023.09.11

Megfiatalodás, bölcsesség, emocionális erő, kitartás, egyensúly

A lazac ezüstös pikkelyruházata a Nap és a Hold fényeként a védelemre és a vezetésre utal. Intuíciókkal és erővel lát el, követned kell megérzéseidet és meg kell őket valósítanod. Vándorlása a folyóból a tengerbe, majd újra vissza a születés helyére a gyökereiddel és az őstengerrel kapcsol össze téged, amelyben egyesülhetsz az univerzális, spirituális erővel. Árral szemben is elvezet a gyökereidhez, és legyőzi az akadályokat. Itt új energiát teremthetsz küldetésed teljesítéséhez. A torkolattól a forrásig megfiatalodó folyó tükrében a lazac az életerőt, a teljesítőképességet és a fiatalodás képességét biztosítja. Minden ellenség és akadály ellenére a gyökerei felé vezető úton nem ad fel semmit és megsokszorozódik. Ez az adakozás ereje: mindazt, amit adunk, kétszeresen vagy háromszorosan kapjuk vissza. Lazacszínű húsa az önmagát megtisztító erőt, az újrakezdést és az isteni, szívből fakadó bölcsességet képviseli.
A víz élőlényeként érzelmeid megtisztulását és gyógyulását idézi elő, támogatja szíved erejének kibontakoztatását, intuíciód követését. Elhozhatja az ősi bölcsességeket, emlékeket, a lélek ismeretét, és egyesít az idő kerekével és az újjászületés tudásával.

Megerősítése: "A szívből jövő isteni bölcsességet követem. Minden akadállyal megküzdök, az utamba kerülő nehézségeket könnyedén és gond nélkül legyőzöm."