Ibolya

2023.04.04

Energetikai tulajdonságai: Tisztítás, helyiségek tisztítása, rezgésszint emelése

Kapcsolódó csakrák: Harmadikszem és koronacsakra

Gyógyító hatás: Az afrikai ibolya a gyógyítók kedvence, mert kitűnően megtisztít minden teret a megrekedt, súlyos energiáktól. De nem csak tértisztításra (lakás vagy iroda tisztítására) használható, hanem fizikai test tisztítására is. Tedd éjjeliszekrényedre, hogy amíg alszol, gyengéden tisztítson meg minden negatív rezgéstől. A megrekedt energiákat a következő módszerrel is kitisztíthatod. 
Tegyél egy vagy több afrikai ibolyát a helyiségbe és mondd a következőket: "Gyógyító virág, kérlek, távolíts el minden megrekedt energiát, emeld meg a helyiség/test rezgésszintjét. Segíts visszalépni a szeretet és fény állapotába. Köszönöm." 
Az afrikai ibolya akkor érzi jól magát, ha hetente legalább egyszer hagyod szűrt napfényben sütkérezni.

Az afrikai ibolya üzenete: "Eltakarítom a régit, és életet adok az újnak. Ez a folyamat már régen esedékes. Engedd, hogy segítsek a gyógyulásban, és kitakarítsam a régi, megrekedt, negatív energiákat. Képes vagyok megemelni az alacsony rezgést testedben és otthonodban, amelyek így a béke és szeretet állapotába kerülnek. Érezni fogod ezt a finom, de határozott változást. Biztos vagyok benne, hogy élvezni fogod a hatását."