Bársonyvirág üzenete

2023.10.26

Fontossági sorrend felállítása, tisztánlátás és új perspektívák, egyes helyzetek kezelhetőbb egységekre darabolása, blokkok áttörése, akadályok elhárítása

Kapcsolódó csakrák: Napfonatcsakra, torokcsakra, koronacsakra

Gyógyító hatás: Ha túlvállaltad magad, kérd a bársonyvirág segítségét. Segít észre venni, hogy minden ijesztő feladat apró lépések sorozatából tevődik össze. Bármit képes vagy befejezni. Hamarosan rájössz, milyen egyszerű túljutni a jelenlegi nehézségeken. Csak haladj előre lépésről lépésre, amíg túl nem jutsz rajtuk. A bársonyvirág a szeretet energiájával támogatja a folyamatot, és szélnek ereszt minden akadályozó tényezőt.

Üzenete: "Egyes helyzetek néha túl összetettnek tűnnek. Figyelj rám egy pillanatra, megmutatom, hogyan tekinthetsz ezekre másképp. A leküzdhetetlennek tűnő akadályok egyáltalán nem olyan nagyok, amilyennek látszanak. Sok apró lépésből tevődnek össze. Virágaim inspirálni fognak. Bár első ránézésre bonyolultnak tűnnek, közelebbről nézve látni fogod, hogy apró virágszirmokból állnak - ahogy a te feladatod is apró, kezelhető lépésekből áll. Biztos vagyok benne, hogy túl tudsz lépni az akadályokon. Megvan hozzá az akaraterőd és kitartásod, hogy befejezd a feladatot, ráadásul jó eredménnyel."