Neked van STRATÉGIÁD az egészséges élethez? 

2024.02.10

Az egészség új iránya - Sejtszintű egészség
ADJ ESÉLYT EGY JOBB MINŐSÉGŰ ÉLETRE MAGADNAK MINDEN SZINTEN!

Amikor az egészségre gondolok, akkor számomra ez a test-lélek-szellem harmóniáját jelenti.

Ez a harmónia biztosítja az ember számára az egészséget és a lehető legjobb életminőséget. A betegség a szellemi-lelki tulajdonságok vagy a test szintjén bekövetkező, egy vagy több faktorra kiterjedő egyensúlybomlás.

A test, a szellem és a lélek egységének megteremtésében fontos szerepet játszik az is, hogy szeretettel kell bánnunk magunkkal. Kétféle úton indulhatsz el az egészség irányába, testi/fizikai szinten, vagy lelki szinten. Bármelyiket is választod, én mindkét úton tudok neked lehetőségeket mutatni. Ha a lelki szinten indulnál, akkor javaslom nézd át az alábbi linken találhatókat is: Klikk ide

Ha már valamilyen testi szintű nehézség is megjelent az életedben, akkor mindenképpen javaslom, olvasd ezt a cikket tovább:

"Tegyél valami jót a testeddel, hogy a lélek kedvet kapjon ahhoz, hogy benne lakjon." /Avilai Szent Teréz/

Ha testi szinten akarsz éppen elindulni az egészség irányába, akkor szeretettel osztom meg veled azt az információt, melyet én is megkaptam nem is olyan régen. Hozzáteszem, épp a legjobbkor. Ezt majd később elmesélem bővebben. 

Hiszek a gyógynövények jelentőségében is, ami a különböző kultúrákban eltérő. Sajnos nyugaton, a gyógyszerek és a gyógynövénykivonatok háttérbe szorították őket.

Azonban van egy vállalat, mely az első és egyetlen, aki stabil formában állít elő Redox Jelzőmolekulákat, olyan termékek formájában kínálva azokat, amelyek elősegítik a sejtek közötti kommunikációt. A VILÁG ELSŐ SEJTKOMMUNIKÁCIÓS KÉSZÍTMÉNYE.

Ezek a jelzőmolekulák felelősek a test öngyógyító képességéért, valamint az öregedésért is. Sejtjeink folyamatosan termelik ezeket a molekulákat a szervezetünkben, amíg fiatalok vagyunk, de az öregedéssel sajnos egyre korlátozottabb mennyiségben állnak rendelkezésünkre. Ezek a jelzőmolekulák biztosítják a kommunikációt a sejtek között, valamint a sejtek és az immunrendszer között.

A Redox Jelzőmolekulák nélkülözhetetlenek a sejtszintű egészséghez. Minden betegség a beteg sejtekre vezethető vissza. Ha a sejtjeink egészségesek, mi is azok vagyunk!

A Redox Jelzőmolekulák komoly segítséget nyújthatnak az egészségünk megőrzésében, helyreállításában. 

A tudósok mindig is próbáltak rájönni, hogyan tudnák növelni e molekulák termelését a szervezetünkben, de sajnos soha sem jöttek rá.

Azonban Dr. Gary L. Samuelson-nak orvos és atomfizikusnak, valamint lelkes csapatának köszönhetően 17 év kutatás és több, mint 15 millió dollár befektetés után elérték az áttörést. Rájöttek, hogyan tudnak előállítani stabil bioaktív Redox Jelzőmolekulát mesterségesen, a szervezeten kívül.  Egyébként a Redox Jelzőmolekula alapköveit Szent-Györgyi Albert tette le, - aki, mint tudjuk Nobel díjas magyar orvos biokémikus, író, filozófus, tanár, a c-vitamin felfedezője, citrátkör kutatója volt. 


A világ első és egyetlen redox jelző készítménye, egyedülálló a maga nemében, melynek folyamatos vagy akár kúraszerű fogyasztása is nagyszerű előnyöket kínál!

A készítmény nem VITAMIN, nem ÁSVÁNYI ANYAG, nem ANTIOXIDÁNS és nem EGZOTIKUS GYÜMÖLCSLÉ! Nincsen tápértéke, nem táplálékkiegészítő!

Ha nyitott vagy megismerni a technológiát, akkor segíthet az alábbiakban:

👉Visszanyerheted az egészséged

👉Lehet újra több energiád

👉Meglehet az anyagi biztonságod egy szabadabb életre

👉Másoknak is segíthetsz ebben.


🫵A Te döntésed, a Te kezedben van.


👉❓Nekem mit hozott, hogy mellette döntöttem ❓

Többek között:

- egészségesebb létet magamnak és szeretteimnek, és az állataimnak,

- önfejlesztés lehetőségét, tudatosság fejlődését,

- új kapcsolatokat, kapcsolódásokat úgy, baráti és munka szintjén is,

- új lehetőségeket a munkám kiterjesztésére, bővítésére,

- elismerést, bizalmat és megbecsülést.

🫵 Neked vajon mit hozhatna? Gondolkodj el rajta és dönts!


Köszönöm, ha végig olvastál! Ha téged nem is érdekel most, de valakivel találkozol, akinek szüksége lehet a fenti információkra, kérlek jussak eszedbe, vagy küldd el neki a cikket. Köszönöm!

Szeretettel:

Netty 🫶


Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, és megér neked 1 órát (pl. megnézz egy videót), hogy megismerj egy ilyen egészségügyi megoldást, akkor további információkkal is szívesen ellátlak, csak töltsd ki az alábbi Űrlapot és vedd fel velem a kapcsolatot.

"ADJ ESÉLYT EGY JOBB MINŐSÉGŰ ÉLETRE MAGADNAK MINDEN SZINTEN!"
ADJ ESÉLYT EGY JOBB MINŐSÉGŰ ÉLETRE MAGADNAK MINDEN SZINTEN!