Augusztus 21 - 28.: DELFIN

2023.08.21

Gyengédség, telepátia, életvidámság, öröm

A DELFIN, az új erők és dimenziók szimbóluma. A delfin valójában megnyithatja a teremtés és az új dimenziók kapuját. A víz elengedhetetlen az élethez, de ugyanúgy a lélegzetvétel is az. A delfin megtaníthatja az embert, hogy miként léphet be az élet vizébe, és hogy ott miként hívja elő a légzés és hang segítségével mindazt, amire a legjobban vágyik.

Ha a delfin megjelenik, az annak a jele, hogy ideje némi új fuvallatot magadba lélegezned: járj a szabadban sokat, játssz, fedezd fel a világot, és mindenekfelett lélegezz!

A delfinek a spirituális otthonunkra és fénycsaládunkra mutatnak, mindazokra az emberekre, akikkel lelki síkon rokonságban állunk és akikkel együtt járjuk az utat. Ha álomban jelenik meg a delfin: szerencsét és gyógyulást hoz. Megjelenése univerzális tudáshoz való hozzáférést és a spirituális fejlődést segíti elő. Kövessük őt, valamit mutatni fog nekünk.

Megerősítése: " A gyógyító hang átjárja egész testem. Megbízom képességeimben. Fény és szeretet vagyok, ezt közvetítem embertársaim felé."