A Holt-tenger ajándéka

2023.02.05

TERMÉSZETES MEGOLDÁS A MINDENNAPOKRA

A páratlan tulajdonságokkal rendelkező Holt-tenger a mai napig meglepetésekkel szolgál. Emberek jöttek és jönnek ide a csodálatos gyógyulás reményében. És valóban, ez az egyedülálló tenger csodatevő módon könnyíti meg azok életét, akik különféle betegségektől szenvednek. Ezt a gyógyító klíma, az ásványokban gazdag tengervíz, a gyógyító iszap és a termálforrások meglepő összességével lehet megmagyarázni. Az ilyen együttes csodatevően, illetve egyszerűen mágikusan hat az emberi szervezetre.

Lehetséges, hogy a varázslatot az is erősíti, hogy a Holt-tenger a Föld teljesen különleges részén van - olyan helyen, amellyel szoros kapcsolatban van három vallás keletkezése, és amelyet történelmileg a kozmikus energia középpontjának tartanak. Azok a szerencsések, akik jártak a Holt-tengernél, tudják, hogy a víz benne ízre keserű és olajos. A számtalan, itteni üdülőhelyre érkezőt mindenképpen figyelmeztetni szokták, hogy a tengerben nem szabad túlságosan sokat tartózkodni, mivel ez égési sérülésekkel fenyegeti a test legkényesebb részeit. A magyarázat egyszerű: a magas sótartalmán kívül a Holt-tenger vize magasabb foszfortartalommal is jeleskedik. A benne lévő más ásványi sókból biológiailag nagyon fontosak a nátrium, a kálium, a magnézium, a kalcium és a bróm sói. Emellett a makroelemek összetétele tekintetében a Holt-tenger vize az ember nyirokfolyadékával és vérével azonos.

A Holt-tenger vizének egyedülállósága régóta a tudósok érdeklődésének tárgya. Viszonylag nem régen a tudósok ebben a vízmedencében életet fedeztek fel - egysejtű növényeket és véglényeket. Ezek a legősibb élő sejtek - az archaeabaktériumok, amelyek egyedülálló szerkezetüket mindenféle változások nélkül megőrizték évezredeken keresztül.

Az archaebaktériumok genetikai apparátusa hatalmas életenergiával rendelkezik és őrzi a létezésért folytatott küzdelem során összegyűjtött információkat.

Van egy társaság, akinek a  tudósainak elsőként sikerült a világon létrehozni azt a Halo Complex formulát, amelynek összetételében jelen vannak az archaebaktérium származékai.

Belekerülve a véráramba a Halo Complex hozzájárul a génszintű sejtimmunitás jelentős növeléséhez. Ennek eredményeképpen a szervezet összes védőereje mobilizálódik és ezzel garantált a szervezet regenerálódása!

Az archaea, melynek biológiailag aktív anyaga minden a társaság által készített termékben megtalálható, egy őssejt a lehető legtisztább formában. 3,8 milliárd éve tartó evolúciós időszak alatt nem változtatta meg sem struktúráját sem funkcióját. Rendelkezik a mindenároni túlélés genetikai információjával és ezt az információt képes átadni sejtjeinknek. Sejtfalának részecskéi lehetővé teszik az autotróf rendszer hatásainak gyors hasznosulását a sejtekben, biztosítva a különböző anyagok szállítását a sejtmembránon keresztül (beleértve a fehérjéket és lipideket). Példa erre a bakteriodopszin - az archeák (Halobacterium Nalobium) által termelt fehérje - amely egyfajta protonpumpaként működik. Az archeák a DNS információ hordozói, genetikai kódjuk tartalmaza a fajfennmaradás és védelem módjának információját. Ez az információ genetikai szinten átadásra kerül sejtjeinknek, erős regeneráló folyamatokat keltve az emberi szervezetben.

Egy elismert tudós, orvos, egyedi, kivételes technológiát fejlesztett ki a Holt-tenger ásványainak, a biomassza elemeinek, a biológiailag aktív anyagokban gazdag növényi kivonatoknak és az aromaterápiás olajoknak egy Halo Complex formulában való egyesítésére. 

Az eredeti technológiai megoldások (know-how) alapján létrehozott Halo Complex™ formula egyszerre rendelkezik a fitoterápia és az ökológiailag tiszta növényi olajok és kivonatok értékes terápiás elemeivel, aktív biológiai komponenssel és a Holt-tenger gyógyító erejű ásványaival. A komplexum pH-értéke a normális bőr pH-értékét közelíti meg (5,5-6,0) ezért a komplexum alapján gyártott készítmények felszívódása a bőrön és a nyálkahártyán keresztül kiváló. A Halo Complex™ elengedhetetlen összetevője a társaság kozmetikai termékeinek és étrend-kiegészítőinek. 

Gyakorlatilag minden embernek lehet ajánlani a gyógyító célú utazást a Holt-tengerhez. De ha valamilyen ok miatt ez az egészség utáni utazás nem érhető el, akkor van egy nagyszerű megoldás, a Holt-tengerben való fürdést lehet otthoni körülmények között is modellezni. A termékek levendula-, kamilla-, kakukkfű- és más gyógyfüvek olajával kiegészítettek holt-tengeri sók segítségével.

A Holt-tenger vize gyulladás elleni és fertőtlenítő hatású, gyógyítja a megfázásos betegségeket és a fertőzéseket. A természetes antioxidánsokat és aromaolajokat tartalmazó kozmetikai termékek javítják a bőr és az arc vérkeringését, emelik a tónust, megszüntetik az ízületek és a gerinc fájdalmait.

A gyakorlat bebizonyította, hogy a Holt-tenger valójában élő és mindenki életét meghosszabbítja, aki használja a gyógyhatású készítményeit!

A termékek a Holt-tengeri ásványi anyagokon és aromaterápián alapuló, forradalmian új technológiával kialakított, új generációs kozmetikumok és étrend-kiegészítők csodálatos palettája. Ezek a termékek a modern orvostudomány legújabb ismereteit és a keleti gyógyászat hagyományait ötvözve jöttek létre, felhasználva a biotechnológia legújabb vívmányait és a társaság saját szabadalmait. A termékek receptúrája a fitoterápia, aromaterápia és balneoterápia tudományos ismeretein alapszik. A termékek alkalmazása befolyásolja az emberi szövetek és szervek biológiai öregedési folyamatát a szervezet sejtjeinek megújítása révén. A termékek hatékonysága klinikailag tesztelt. 

Ha többet szeretnél tudni a termékekről, akkor csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz és/vagy írj privátban: feherpegazusinfo@gmail.com