Energetikai kockázat felmérés

2024.02.10

E felmérés célja, hogy képet kapjunk arról, hogy a testben hol jelentkeznek az energetikai egyensúlyból kibillent eltérések és mely szervek azok, amelyekre érdemes odafigyelned, hogy később se legyen belőle fizikai elváltozás.
Nem diagnosztizálunk, nem végzünk biokémiai elemzéseket. 

Egy élő szervezetben a változások leghamarabb a bioinformációs, illetve bioenergetikai szinten jelentkeznek, majd ezt követően molekuláris és sejtszinten történnek meg. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem hívják fel magukra a figyelmet, tehát érzékeink még nem jeleznek betegséget. Csak később, mikor már a károsodás olyan nagymértékű, hogy egy vagy több szerv működését befolyásolja, érzékelünk rendellenességeket, melyeknek gyakran nem is tulajdonítunk figyelmet.

Ide tartoznak többek között az olyan jelzések, mint a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság stb.

Az EWS Analyzer készülékkel lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépben letárolt rezonancia adatbázist a test által kibocsátott értékekkel összehasonlítva, - még a betegség kialakulása előtt - képet kapjunk a szervezetben történő változásokról.


Az EWS Analyzer készülék, egy olyan program, amivel a pillanatnyi fizikai állapotunkat mérhetjük fel.

A készülék integrálja, a bioinformatikát, és az elektronikát, és egyéb tudományokat. Elméleti alapja a quantum fizika. A készülék felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat annak érdekében, hogy elemzésre felmérje és összegyűjtse a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelő személy a tesztelt személy fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak. Az EWS Analyzer használatával végzett vizsgálat noninvazív és gyorsan képes felmérni az emberi test működését.

Hogyan működik az EWS Analyzer készülék?

Az EWS Analyzer készülékben levő frekvencia mintázatok – mint referencia értékek – kerülnek összehasonlításra a szervezetben mért pillanatnyi értékekkel, melyből következtetni lehet a szervezetben végbemenő folyamatok állapotára.


  A TESZTELÉS SZABÁLYAI:
  Pacemakert viselő személyt, 10 éven aluli gyermekeket, valamint terhes egyéneket NEM szabad tesztelni!

  A TESZTELT SZEMÉLY ÁLTAL BETARTANDÓ SZABÁLYOK
  - Ne igyon tesztelés előtt alkoholt, kávét, és egyéb serkentő hatású italokat.
  - Végezze a szokásos napi tevékenységét és normálisan aludjon (pihenje ki magát) a tesztelés előtt 2 napig. 
  - Ha megterhelő tevékenységet végzett, a tesztelés előtt pihenjen 1-2 órát. 
  - A tesztelést nem teli, de nem is üres gyomorral kell végezni. Viseljen laza és meleg ruházatot.
  - Távolítsa el a fém tárgyakat és a kommunikációs eszközöket a testéről tesztelés előtt. 
  - Lazítson, ne beszéljen és lélegezzen egyenletesen a tesztelés alatt.

Az első mérés után 2 hét múlva ajánlott egy kontrollmérés. 
Helyszín: Budapest, 9. ker. (A mérést, csak szombati napokon 10:00 és 15:00 óra között végezzük)
Árak: klikk ide


FONTOS!

Nem biorezonanciás készülék!

A készülék a gyártó nyilatkozat alapján nem minősül orvostechnikai eszköznek.

A teszt eredményei csak referenciaként szolgálnak, de nem orvosi diagnosztikus értékűek, így orvosi diagnózist nem helyettesítenek.


Amennyiben érdekel a sejtszintű egészség lehetősége, klikk ide