Egyéni kísérés, konzultáció

2023.05.25

Önismeret, személyes támogatás, stresszkezelés, elengedés, segítség elakadásoknál...

Az egyéni kísérés-konzultáció egy olyan lehetőség, ahol egyénileg tudlak támogatni az életed során felmerülő nehézségeknél, mérföldköveknél, döntési szituációkban, elengedésekben, veszteségek feldolgozásában, vagy csak egyáltalán a hétköznapi feszültségek időnkénti feloldásánál. 

Nagyon hasznos tud lenni, ha időnként, - amit te határozhatsz meg, hogy havonta vagy sűrűbben, mikor mire van szükséged - egy külső személy, - akiben megbízhatsz - meghallgat és segít a feszültségek oldásában.

Azt kihangsúlyozom, hogy nem én fogom megoldani az életedet, de kísérlek abban a folyamatban, melyben te tudsz eljutni a saját megoldásaidhoz, válaszaidhoz és közben egy belső önismereti fejlődésen is keresztül mehetsz. Ha nyitott vagy rá, tudok ismereteket és eszközöket adni a kezedbe, amivel előbb-utóbb megtanulhatsz saját lábra állni és helyes önértékeléssel rendelkezni, vagyis tudatos életet élni. Segíthetek az életed történéseinek megértésében, az elengedésben és a változások beindításában is.

Az emberek segítésében 17 évnyi tapasztalattal a hátam mögött nagyon sok mindennel találkoztam már és rengeteg embernek segítettem; olyan kilátástalan helyzeteket oldottunk meg, amikről már éppen lemondani készültek, mielőtt eljutottak hozzám.

Ha megtisztelsz a bizalmaddal, akkor várlak szeretettel!

Netty

Egy konzultáció hossza 1,5 vagy max. 2 óra / 15.000 Ft.-

Bejelentkezés az alábbi Űrlapon.

Konzultáció helyszíne: Dunavarsány, vagy ONLINE (Messenger vagy FaceTime) konzultációk is lehetségesek előre egyeztetett időpontban.


BEJELENTKEZÉS

A tevékenységeket a Fehér Pegazus Lélekút Egyesület keretében végezzük.
Gyógyítói és egészségügyi tevékenységeket nem végzünk!