Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Türkizmeditáció a Delfinek és Bálnák behívásával

dolphin12.jpg Miről is szól a türkiz szín?

Elsődleges képzettársítások: tömegkommunikáció, művészetek, reklám.
Szimbolikus jelentése: a türkizt legtöbbször a Vízöntő-korszakkal hozzák összefüggésbe. Emellett a legendás elsüllyedt földrész, Atlantisz bölcsességét, tudományát, művészeteit is ez a szín jelképezi. A transzdimenzió - az időn és téren túli lét - fogalma szintén a türkizhez kapcsolódik. Az Aura-Somában négy és feledik csakraként emlegetett Ananda-Khanda központ ugyancsak a türkizzel rokonítható. A türkiz mindezeken túl a tenger, a delfinek, a szabadság és az értelem és érzelem összhangjának színe.
Misztikus jelentése: megegyezik a szimbolikus jelentéssel.
Hétköznapi jelentése: pontos megérzések, alkalmazkodóképesség, idealizmus, utópisztikus hajlam, tanítás, a tömegkommunikációhoz és a művészetekehez való vonzódás, tudatosság, nyelvérzék, műszaki érzék.
Érzelmi jelentése: érzékenység, megérzés, vonzódás, együttérzés, bizakodás, érzelmesség, a világ jóságábá vetett gyerekes hit, a műszaki találmányok iránti vonzalom.
Testi képzettársítások: szív, tüdő, torok, csecsemőmirigy, a nyak felső része, váll (különösen a jobb váll), keringési rendszer, hörghurut, asztma, szénanátha, regenerálódás, felfúvódás, feszültség.
Kristályok: akvamarin, malachit, türkiz, opál.

  

Mi is az az Ananda Khanda?

Ez, az Aura-Soma rendszere szerint a 4 és feledik csakránk, ami a Szívcsakra és aTorokcsakra között helyezkedik el, (de inkább a szív magasságában jobb oldalt található, a jobb mellbimbó fölött).
Ehhez a csakrához kapcsolódik a türkiz szín. Ami maga is az Új Kort szimbolizálja, valamint a szív kreatív kommunikációját. Továbbá a tenger, a delfinek energiája is összeköthető vele.

Ennek a csakrának a felébresztéséhez, és a "Ki vagyok Én?" megtalálásához szeretnénk segítséget adni ezzel a programmal. Amihez elengedhetetlen, hogy összekapcsolódj újra a Lelkeddel, hiszen ő lát el téged a teremtő energiákkal. Ebben az újra-kapcsolódásban segítenek a delfinek és bálnák.

Nincs más dolgod, csak kényelmesen elhelyezkedni, és relaxálni. Nyitottá és befogadóvá válni erre a csodálatos energiára. Önmagadba figyelni befelé, miközben hallod a tenger zúgását és a delfinek hangját.

A csoportban való összekapcsolódás még jobban fel fogja erősíteni az energiák áramlását.


Hozzájárulási díj: 2500 Ft.-

 

Előzetes regisztráció szükséges, melyet az alábbi e-mail címre küldj el:
bluedolphincentre@gmail.com

 

Következő dátumot a Programnaptár-ban találod!

 

nevtelen1.jpg

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086169
Hónap: 6824
Nap: 339