Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energetikai kezelés

violet-flame-hands.jpgÚJ! Élet-Transzformációs Program - Energetikai kezelés

article preview

violet-flame-hands.jpgÉlet-Transzformációs Program© - Energetikai kezelés

Nagyon fontos, hogy a "Lelki terápiák" mellett az energiarendszereddel is dolgozzunk. Ha a testben elakadás van, akkor a csakrák nem tudnak megfelelően működni, így előbb-utóbb fizikai betegség alakulhat ki. Ezt nem érdemes megvárni, és minél hamarabb, jobb elkezdeni foglalkozni a tested energiarendszerének a tisztításával és feltöltésével.
Egy kezelés 30 perces.

Ehhez a kezeléshez az "Ibolya-Láng" ad segítséget. Az Ibolya-Láng egy nagyon speciális spirituális energia, ami az életed minden területére kihat. Minőségei: KEGYELEM, MEGBOCSÁTÁS, SZABADSÁG és ÁTALAKULÁS.

Az Ibolya-Láng gyógyíthat érzelmi és fizikai problémákat, fejlődhetnek általa a kapcsolataid, párkapcsolatod, segít a spirituális növekedésben, vagy egyszerűen csak könnyedebbé válhat az életed.
Az Ibolya-Láng képes megváltoztatni a rezgéseket. Amikor elkezdesz a negatív energiával rezegni, akkor lecsökken a rezgésszinted és egyre kevesebb lesz az energiád is, könnyebben betegszel meg és nem tudsz az örömhöz kapcsolódni.

violet-flame2.jpgAz Ibolya-Láng a negatív energiát átalakítja, nem csak körülveszi és eltávolítja, hanem Fénnyé alakítja. Ezáltal a rezgésszinted újra elkezd emelkedni és egyre jobban érzed magad minden szinten, fizikálisan, érzelmileg és mentálisan is. Újra befogadóvá válsz az ÉLETRE és az ÖRÖMRE.

Az optimális egészség akkor alakul ki, amikor az energiák akadálytalanul áramlanak a testedben, és nincs megrekedés sehol. Az Ibolya-Láng felszabadítja a gátakat és helyreállítja a harmóniát és az egyensúlyt minden szinten.

Ha szeretnéd kipróbálni, akkor kérj időpontot (helyszín: Bp. XXI.ker.)
https://www.nettyterapia.hu/szolgaltatasok/

Ha szeretnél megtudni többet az Élet-Transzformcáiós Programról, amely konzultációt és oldást is tartalmaz, akkor klikk ide: https://www.nettyterapia.hu/szolgaltatasok/