Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Aura-Soma Színterápia

aura-soma-bottles-yellow.jpgAura-Soma® Színterápia a mindennapi jól-létedért
Állítsd helyre az egyensúlyod!

aura-soma-bottles-purple.jpg"SZÍNTERÁPIA, WELLNESS,
Aura-Soma konzultáció "

 

 

 

netty_2017.06.09._.jpg

"Legyél mindaz, aki vagy. Engedd, hogy vonzzon mindaz a szín, amire szükséged van. Bízz az intuíciódban. Ha úgy érzed, fontos számodra, hogy nyugodtabbá válj,  erősítsd teljességedet és a jó közérzetet - vegyél részt egy konzultáción, hogy megtapasztald az Aura-Somát.

A kezdő konzultáción, mint képzett Aura-Soma Practitioner végigvezetlek egy teljesen testreszabott, önválasztó ülésen az Egyensúly üvegekkel. Bízz az intuíciódban: a színek, amelyek vonzzanak, azok, amelyekre szükséged van. Együtt áttekintjük a választott üvegeidet és megvizsgáljuk a jelentésüket, saját utad mélységében és összefüggéseiben, hogy felfedezzük, mely termékeink alkalmasak leginkább arra, hogy segítsenek a boldogság és életerő megtalálásában és fenntartásában a mindennapokban.

Tested tudja ösztönösen, hogy mire van szüksége a boldoguláshoz. Teljes szívvel hisszük, hogy senki nem ismer jobban, mint ahogy te ismered magad."
 

mv5bmtu0njq3ndkwmf5bml5banbnxkftztgwnjy2mzqymti-._v1_ux477_cr0-0-477-268_al_.jpg"Te vagy a szín, amit választasz"

Az Aura-Soma® számtalan olyan lehetőséget kínál, amelyről nem is álmodtunk korábban.

A konzultáción, a több, mint száz, két részes, színes folyadékot tartalmazó üveg közül,  négyet kell választani, ami alapján mesélek Neked pl. az életfeladataidról, képességeidről, milyen nehézségekkel kellett a múltban megküzdened, és mik az ajándékaid és képességeid; milyen energiákat hív a lelked, hogy segítsen megvalósítani az élettervedet. A szín választása tehát önmagadra jellemző, a kihívásaidra, a jellemedre, egyszóval egyedi valódra.

Az Aura-Soma® rendszer arra épül, hogy a színek hatását és energiáját tudatosan használjuk fel, önmagunk megismerése érdekében.

Az auránk hét nagyobb színes energia spirálból, "csakrából" épül fel. Ezek a csakrák veszik fel, tárolják, módosítják és viszik át az energiákat. A "csakra" színek a kulcs az Aura-Soma® üvegek használatához. Cél az, hogy egyensúlyba hozzuk ezeket a csakrákat, azaz megteremtsük, megőrizzük az egyensúlyunkat minden szinten.

A választott üvegeid előtt, a konzultáció során megtalálod azokat a színeket és termékeket, amelyek a legjobban segítenek téged.

Ha szeretnéd az Aura-Soma termékek segítő támogatását a mindennapi életedben is használni, hogy jobban érezhesd magad és könnyebben megtartsd az egyensúlyod, akkor várlak szeretettel!

Bejelentkezés e-mailben: feherpegazusinfo@gmail.com

Konzultáció díja: Klikk ide

(Személyes konzultáció helyszíne: Dunavarsány, azonban online konzultáció is lehetséges)

 

"Legyen a szín az ösztönződ az életben, gyere el egy konzultációra és lásd a különbséget!"

Várlak szeretettel!

Netty

aura-soma-accredited-stamps_practitioner.jpg

 

 

 

 

 

 

A mappában található képek előnézete Érdekes fotók Aura Soma üvegekről

Profilkép

Archívum

Naptár
Január
2022
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 28
Összes: 1925392
Hónap: 33344
Nap: 1215