Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Infók Rólam

netty_2019.3jpg.jpg Bemutatkozás

netty_2017.06.09._.jpg

A hivatalos nevem Ambrus Anett Zsuzsanna, becenevem: Netty. 2006 óta tekintem hivatásomnak az emberek segítését. 33 éves koromban kerültem egy hatalmas válaszút elé, hogy merre irányítsam tovább életem hajóját. Az az év meghatározó fordulatot hozott az életemben, és én döntöttem, hogy teljesen más irányba hajózom tovább életem tengerén. Kiléptem a stresszes, rohanó világból és megnyitottam a kapukat egy új tapasztalás előtt, amiről fogalmam sem volt, hogy mivel jár.

Abbahagytam az akkori vállalkozásomat, - amire egyébként azt hittem addig, hogy életem fő célja volt - mert rájöttem, hogy már nem boldogít többé. Nem hozott örömet, csak aggodalmat és idegeskedést. Igen ám, de fogalmam sem volt, hogy merre tovább. Ekkor találkoztam az Aura-Soma Színgyógymód rendszerével és kezdtem el tanulmányaimat az addig ismeretlen területen. Elvégeztem különböző önismereti tanfolyamokat, spirituális vezetőképzőt, tanultam pszichológiát és parapszichológiát, elutaztam külföldi spirituális utakra. Közben tapasztaltam örömöt és fájdalmat, találtam új barátokat, új szerelmet, éltem át sok csalódást is, veszteséget...

Magával ragadott a sok újdonság, a spirituális tanítások és tanítók. Minden ami ezotériáról szólt elolvastam, megnéztem, meghallgattam. Volt, hogy vakon követtem másokat és a boldogság keresése közben, pont annak megéléséről maradtam le. Egyszer csak azt vettem észre, hogy elvesztem a sok tanítás között. Elvesztettem önmagam épp azon az úton, ahol azért indultam el, hogy megtaláljam magamat. Már nem tudtam, hogy hol kezdődök én és hol kezdődnek mások elképzelései. Akkor jutottam el újra oda, hogy tulajdonképpen "én mit is akarok?". Döbbentem ültem és elkezdtem befelé figyelni, és áttekinteni az elmúlt éveket. Boldogabb lettem, mint ezelőtt? - fel kellett tennem a kérdést. A válasz megrázó volt: Nem. Teljesen egyedül éreztem magam és teljes reménytvesztettnek abban a pillanatban. De egyben biztos voltam, hogy nem adom fel. .... Mikor meghoztam ezt a döntést, egy hatalmas belső transzformáció vette kezdetét..... És akkor úsztak be az életembe a delfinek.

netty-delfinekkel.jpgA delfinekkel mindig is különleges kapcsolatom volt gyerekkorom óta. 2010-ben kerültem olyan helyzetbe, hogy a delfinek hívását követve, elutaztam oda, ahol a természetes közegükben lehet velük együtt úszni. Ez a találkozás az egyik, nagy mérföldkő lett az életemben. A velük való személyes találkozás és együttúszás olyan áldásban részesített, hogy elkezdtek feltárulni a belsőm mély kincsei, hogy újra tudtam hinni önmagamban, ráleltem önmagamra és újra éreztem, hogy igen, megéri a szívem útját követni. Képessé váltam arra, hogy közvetítsem a delfinek frekvenciáját, melyet azóta az egyéni kezelésekben és a csoportos meditációkon is alkalmazok.
2011 és 2014 között több csoportot is vittem a Vörös-tengerhez, hogy mások is át tudják élni azt az élményt, amit a vadon élő delfinekkel való együtt úszás képes nyújtani.

04.19.1.jpgA következő hatalmas mérföldkő az volt az életem során, amikor legyőztem a lovaktól való "halálfélelmemet". Ennek természetesen régi életekbe is visszanyúló okai voltak, amikkel mertem szembenézni és egy újabb csodás átalakulást hozott számomra. A döntésem, hogy szembenézek a félelmeimmel, és vállalom annak következményeit, egy teljesen új útra terelt. Olyan útra, amelyről még álmodni sem mertem. Így jutottam el másfél év alatt a "halálfélelemtől a vágtáig".


A lovak megtanítottak az erő használatára és arra, hogy bármilyen akadály legyőzhető, ha akarja az ember. Azóta ezt az erőt, bármikor elő tudom hívni, bármilyen helyzetben. Persze azóta is folyamatosan tanítanak és ismét emlékeztettek arra, hogy mennyire fontos a testünk egészsége, a testünkkel való törődés, a lelkünk mellett. A lovaglás által rájöttem, hogy még mindig mennyire merev is tud lenni a testem, és így a a jógát is gyakorlom, mely még jobban segít a test nyújtásában és rugalmasságának visszanyerésében, majd megtartásában. A test jelzi azt is, hogy mennyire vagy rugalmas az élet más területein is.
 

Így vált eggyé bennem a delfinek szeretet-tanítása és a lovak erővel kapcsolatos tanítása, melynek stabilitásából vagyok képes másokat is támogatni, hogy megtalálhassák a saját útjukat és visszakapcsolódhassanak a lelkükhöz. 

Miközben figyelek arra, hogy a tisztelet és hitelesség minőségét megőrizve éljem az életem és ezt tanítsam másoknak is.

Ha engem tisztelsz meg a bizalmaddal, hogy megkeress, akkor várlak szeretettel!

Mint Aura-Soma konzulens, szívesen elkalauzollak a színek világában, hogy a Lelked mit is üzen a színek által.

 

Szeretettel és Fénnyel:

Netty

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyógyítói és egészségügyi tevékenységet nem végzek!

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 17
Összes: 2099562
Hónap: 8248
Nap: 283