Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Üzenet az Arany Delfinektől

arany_delfin.jpgAz Arany Delfin Energia visszatérése

Az Arany Delfin energia visszatéréséről Metatron üzeneteiből értesülhettünk, miszerint az június 6-tól teljes potenciáljában elérhetővé válik a Földön. Hogy mit is jelent ez, s hogy több sikertelen próbálkozás után hogyan tudjuk tartósan megteremteni az Aranykort, arról maguk az Arany Delfinek beszélnek. Nina Brown közvetítése.


Nina Brown közvetítése, 2012. ápr. 21.
forrás: www.crystalsinger.com


Kedveseink, ahogy újholdkor elkezdjük most ezt a közvetítést a hírnökünk révén, közvetlenül szólítunk meg mindegyikőtöket. Szívetek legbelső zugából hallgassatok minket. Hallgassátok, ahogy a szeretet a sejtjeitekben vibrál, miközben megosztjuk veletek az üzenetünket. Egy új ciklusba vagyunk belépőben. Néhányan a Tűz Gyűrűjének hívják ezt, amely 2012. május 20-án veszi kezdetét. Ebben az új ciklusban egy olyan mélyreható energiaátvitel fog történni, amely nem fordult még elő a bolygó írott történelmében. Pontosak vagyunk a szóhasználatban, mivel az írott történelem előtti időkben történt már ilyen. A Szíriusz B-beli Arany Delfin Avatárok energiájának teljes visszatéréséről beszélünk.


Mit is jelent az pontosan, hogy 2012. június 6-án az égi jelenlétünk teljes energiája lehorgonyzódik a Földre? Nagy örömmel mondjuk el: ez azt jelenti, hogy ti, igen ti lesztek a nagykövetei ennek a frekvenciának. Teljességgel elérhető lesz, és a szándékotokon túl csakis az emberi isteniségetek megismerésén, önmagatok szeretetén és a játékon keresztül tudjátok elfogadni ezt a felelősséget.

A közvetítőnk azt gondolja, hogy a felelősség egy erős kifejezés, de szántszándékkal használjuk ezt. Sokan voltak előttetek, kedveseink, beleértve a ti előző életeiteket is, akik azzal a vízióval jöttek a Földre, hogy megalapozzák a szeretet arany korszakát. Tudjátok jól, hogy voltak már aranykorok, Atlantisz idején, vagy az ősi Egyiptom fénykorában. De ahogy azt korábban már hallottátok tőlünk, ők, azaz ti nem jártatok sikerrel az aranykor lehorgonyzásában.

Visszatértetek, hogy újra megpróbáljátok. Ezúttal sikerülni fog. Tudjátok ezt a szívetek legmélyén. Ezért vállaltátok, hogy visszajöttök még egyszer. Most sikerrel fogtok járni. Mi is visszatérünk veletek, magasabb énetek legmagasabb vibrációjaként, lényetek ezen aspektusaként. Visszatérünk, hogy vezessünk és támogassunk titeket az általatok felvállalandó munkában.

Azt kérdezed: „Mi ez a munka?” A feladat olyan egyszerű. Légy te magad az isteni Teremtő szeretete. „Hogyan válhatok azzá a szeretetté?” Ellátunk téged eszközökkel, kedvesem. Ezek kvantum eszközök, amik szinte varázsütésre fognak előtűnni, hogy támogassanak téged ebben a személyes munkában. Mindezek azon szándékod és hited köré összpontosulnak, hogy isteni emberként nem csak az új Földet vagy képes könnyedén megteremteni, de le is tudod horgonyozni azt az egész emberiségnek. Arra vagy hivatott, hogy te magad „Légy” az isteni szeretet.

Az elmúlt években javítgattátok a hálókat, felizzítottátok az atlantiszi kristályokat, készülvén erre a mennyei pillanatra, ami nem is egy pillanat, hanem az örök idő. Most van itt a pillanat, hogy mélyen magatokba nézzetek. Kik vagytok? Miért jöttetek a Földre? Mi a feladatotok itt és most? Elmondjuk, hogy ezekre a kérdésekre tudható a válasz legbelül. Csak kérdezni kell befelé, és megmutatkozik. Mi is tudjuk a választ, és ez az, amiért most hozzád beszélünk. Egy isteni ember vagy, aki a csillagokból jött, hogy megteremtse az új Földet, az Isteni Szeretet Aranykorát, és lehorgonyozza az új kort minden időkre.

Ez az, amiért nagyra becsülünk téged. Érzed ezt? Érzékeled, hogy átölelünk téged, amint olvasod most ezt az üzenetet? Szíveink rajongással érintik meg a szívedet. Jól ismerünk téged. Most arra kérünk, hogy te is ölelj meg minket. Hozd az arany delfin aspektusodat teljesen a szívedbe, és válj eggyé velünk. Így fogod megteremteni az új Földet. Együtt fogjuk megtenni, teljes egészében.

Nézd meg az ajándékainkat, amik támogathatnak téged. Jó pár már megszületett: a S.T.A.R. Clinic, az arany szimbólumok, a felemelkedés olajok. És sokkal több fog még érkezni, hogy az Arany Delfin Kvantummező teljességében csatlakozni tudjunk hozzátok az Isteni Szeretet Aranykorának kinyilvánításában és lehorgonyzásában.


Mélységes szeretettel,
a Szíriusz B Arany Delfin Avatárjai Anaya-Ra közvetítésével

 

fordítás: Bognár Péter (http://www.csillagsziv.hu)

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 2
Összes: 2084940
Hónap: 7564
Nap: 146