Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Új Aura-Soma üveg született - Ambriel Arkangyal

ambriel.jpgAmbriel Arkangyal üvege a legújabb üveg az Aura Soma-ban

ambriel.jpgAmbriel Arkangyal

B110 Halvány Rózsa-rózsaszín/Mélymagenta

Született: 2012. május 31. déli 12 (brit nyári időszámítás szerint)

Az Ikrek Zodiákus Arkangyala
Az Ikrek és a Kozmikus Krisztus

Kapcsolat a szeretet és kedvesség védelmező energiájához
Mebahel-hez, május 31 Őrangyalához (B67) kapcsolódik

Ambriel a Trónok rendjének Hercege, a Tizenkettedik Óra és az Éjszaka Fővezére, a Tizenkettedik Ház Ura

Ambriel Arkangyal a rózsaszínnek azt az árnyalatát tartalmazza, amit halvány rózsa-rózsaszínnek nevezünk. Ez az intenzív változat új lehetőségként jelent meg az Aura-Soma® rendszerében.

Ambriel Arkangyal az Ikrek zodiákus uralkodója, aki a kozmikus Krisztussal, a kozmikus Krisztus ikreivel van kapcsolatban (a világos és sötét ikerpárral). Ezért a Glastonburyhez közeli Dundon Hill-en található Glastonbury Zodiákus Ikrek alakjához társítjuk. A Tarot-ban a Szeretők lapja, illetve a B6-os és B84-es Aura-Soma Egyensúlyüvegek szintén a kozmikus Krisztushoz kapcsolódnak.

Ambrielt nagyon könnyed energiának gondolhatjuk, mivel ő az az arkangyal, aki az Ikrek zodiákus uralkodója. Kapcsolatban van a levegő elemmel, ami minden irányba képes igen gyorsan mozogni. Könnyen áthalad a különböző világokon, részben víz, és táplál mindent, ami a földön van.

Ambrielhez tartozik a kommunikáció minden szinten, és hagyományosan a védelem arkangyalaként ismert, azé a védelemé, amely az egyértelmű, tiszta kommunikációból ered. Ambriel az ítélkezésmentes tudatossághoz is köthető, ahhoz a tudatossághoz, amely kritika- vagy megítélés-mentes. Ez a belső igazság kommunikációja, ami lehetővé teszi, hogy ítélkezés nélkül elemezzünk dolgokat.

Ambriel azért született, hogy olyan kommunikációra inspiráljon, ami felébreszti a szellemet és a tudatosságunkat elvezeti a belső igazságunkhoz. Szelíd arkangyal, aki “nagyon közvetlen, nyílt” az összes vonatkozásában. Néha úgy tűnik, hogy az igazságunk és a tisztaságunk energiája szemben áll azokkal a mintákkal, amik nem az igazság és tisztaság természetét képviselik. Az időnek ezen a pontján Ambriel próbál arra inspirálni, hogy egyre inkább a belső igazságunkat kommunikáljuk , ezáltal világosak, egyértelműek legyünk, és elkerüljük a megtévesztést. Ambriel segít, hogy a bennünk lévő polaritás mögé hatoljunk, és ahelyett, hogy megbarátkoznánk a zűrzavarral, ami csak konfliktusokhoz vezet az zavarodottsággal való azonosulás okán, inkább segít tisztázni a félelemből eredő kétségeinket és hitetlenségünket. Bár a mintaképek hagyományosak és a “normát” képviselik, ez mégsem jelenti azt, hogy azok az egyedüliek.

Hívhatjuk Ambrielt akkor is, amikor azoktól a felgyülemlett méreganyagoktól szeretnénk megszabadulni, amiket a kétségeinkben való elmerülés okoz, amik ködbe burkolhatják az utunkat. Úgy tűnik, hogy a kétség gyakran jó társ az Úton. Nem szeretnénk túlzottan magabiztosak lenni, ám ha a kétségek túl erőssé válnak, akkor a hihetlenségen keresztül bekövetkezik a tisztánlátás hiánya.

Fel lettünk kérve a bizonytalanság ködének eloszlatására. Hajlandónak kell lennünk átlátni a zavarodottságon, és észrevenni azt, ami valóban a legnagyobb jót szolgálja. Ambriel támogat abban, hogy megleljük a tisztánlátást a kék, sárga és vörös tálban. Ezt értelmezhetjük úgy is, hogy tisztán látunk az intellektus és az érzelmek terén, és tudatosak vagyunk az ösztönös lényünkkel kapcsolatban az előttünk álló úton.

Ha képesek vagyunk tisztán látni, akkor az is lehetővé válik, hogy a “Dharma” kibontakozzon előttünk. Ehhez szükség van tisztaságra a látomásainkban, a tudatosságunkban és abban, ahogy tesszük, amit teszünk. Rengeteg lehetőség nyílhat meg előttünk, ha hallgatunk az igazság belső magjára és engedjük azt kibontakozni. A tisztánlátás ahhoz is kapcsolódik, hogy hajlandóak vagyunk a felszín mögé nézni, hogy hajlandóak vagyunk a maszkok mögé látni- azok mögé a maszkok mögé, amiket mi vagyunk hajlamosak viselni és azok mögé is, amiket mások mutatnak nekünk, azok mögé, amik alá mi magunk rejtőzünk, és amik a kivetítéseink eredményei.

Hogyan viszonyulunk a különböző emberekhez, akikkel kapcsolatba kerülünk? A belső igazságunkon keresztül, vagy egy kivetítésen, egy maszkon keresztül, ami nem feltétlenül a legjobb aspekusa saját magunknak vagy annak, amit a másikban meglátunk. Ambriel viszonylatában mély önelfogadásra lelhetünk. Menti a szeretetet, törődést és melegséget, képessé tesz teljesen elfogadni önmagunkat, és ezáltal levetni a maszkokat, segít a falainkon átlépve megnyitni a szívünket, az elménket és megtisztítani a teret, hogy az igazság beléphessen.

Ambriel segít megélni az álmainkat, engedi manifesztálni az ajándékainkat, és képessé tesz egésszé lenni. Az a tendencia, hogy magunkat másokhoz hasonlítjuk, gyakran ahhoz vezet, hogy önmagunkat leértékeljük. Ezt okozhatja az, ha kivetítjük azokat a tulajdonságokat, aki bennünk vannak, de amiket másokban ismerünk fel, vagy ha másokat az alapján ítélünk meg, hogy magunkat megítéljük és kevésnek tartjuk.

Amikor a saját minőségeinket vizsgáljuk, Ambriel arra kér, hogy becsüljük azt, amink van, ahelyett, hogy mindenféle“trükkökel”, eszközökkel azt mutassuk, amink nincs. Az együttérzés, gondoskodás, vonzalom és a szeretet finomásgának minőségein keresztül Ambriel segít elérni és megvalósítani a belső igazságunk esszenciáját. Gustav Davidson Angyalok Szótára című művében van egy sor, ami így szól: “Inkább sebezzen meg az igazság, mint védelmezzen a hazugság.”

Úgy tűnik, hogy ez az energia Ambriel történetének része, része annak, amit Ambriel kér tőlünk. Hogy használjuk és értékeljük az intuitív képességeinket különösen azzal kapcsolatban, hogy túllépünk a negativitáson, alkalmazkodóak és rugalmasak vagyunk azokban a helyzetekben és körülmények között, amiket az élet hoz elénk, meghalljuk a szavak mögötti üzeneteket , és pozitívan értékeljük mások cselekedeteit ahelyett, hogy ítélkeznénk.

Sokféleképpen hallgathatunk, sokféleképpen hallhatunk és figyelhetünk a belső csillagunkból, lényünk mélységeiből sokféleképpen fogadhatjuk, amit hallunk akár magunktól, akár másoktól- távolságtartással, belevonódás nélkül, szeretettel és együttérzéssel. Mondhatjuk, hogy Ambriel egy lökés a mélyebb intuitív szintjeink felé, stimulálja a belső tanítást és képessé tesz arra, hogy érző lényünket követve megértsük, amit a szívünk mondani akar.

Ambrielt a védelmező minőségéből kifolyólag gyakran hívják be, amikor a negatív energiát távol akarják tartani.

Jeremiellelkapcsolatban már találkoztunk Jeremiás prófétával, Zakariással Zachariellel kapcsolatban, Sacharih pedig az a próféta, aki Ambriel pártfogásával tevékenykedett.

Megjelenik a rejtett ajándékok kiaknázásának lehetősége. Olyan ajándékokról van szó, amelyeket még nem fedeztünk fel vagy fejlesztettünk ki. Ambriel segíthet ezeknek az ajándékoknak a kibontakoztatásában. Ambriel támogathat abban, hogy megvizsgáljuk a lehetőségeinket azokkal az ajándékokkal kapcsolatban, amelyeket eddig nem kellően vagy egyáltalán nem hasznosítottunk.

Ambriel kapcsolódik ahhoz a módhoz is, ahogy szeretünk- legyen ez tudatos vagy bármi más mód. Azt is mondhatjuk, hogy az inspiráció arra, hogy tudatossá tegyük a szeretetet szintén része annak az igazságnak, amit Ambriel sugall.

Úgy tűnik, hogy ha valóban szeretnénk, az megkérdőjelezné a bölcsességünk és erőnk mértékét. A tudatos szeretet felé irányuló inspiráció esszenciáját óvatosan kell sugallni azok miatt a következmények miatt, akiket okozhat. Ismert mondás: “ a szeretet az önmagéhoz legkevésbé hasnlót is felhasználja a gyógyítás érdekében”.

Egy másik Ambrielhez kapcsolódó vonatkozás a miszticizmus. A miszticizmus az inspiráció a szeretet energiája irányába, esetleg annak misztikus megtapasztalása, ahogy visszatér hozzánk, ahogy fel és le hullámzik. Ez egy nehezen érthető vonatkozás. Képesek vagyunk ugyanúgy örömünket lelni a bánat pillanataiban, mint az intenzív örömében? Annak a nyugalma, amikor képesek vagyunk igazán szeretni lehetőséget ad egy mélyebb szintű megértésre.

Ha a relaxációt megfelelően alkalmazzuk, akkor az a feszültség és az ellenállás elengedését jelenti. A relaxáció a mélyebb koncentráció lehetőségéhez vezet, olyan koncentrációhoz, ami az általunk “meditációnak” nevezett állapothoz vezet. Ambriel a relaxáció mélyebb szintjeire inspirál, lehetővé téve az elengedést a gondoskodásba és a melegségbe. Ugyanakkor lehetséges, hogy az álmokon vagy a meditációban látottakon keresztül jutunk mélyebb felismeréskhez.

Bizonyos értelemben minden arkangyal összegyűlik, hogy inspiráljon bennünket azzal kapcsolatban, hogy a kozmikus Krisztus egy cseppjévé váljunk, egy csepp vérré, a világban felébredő kozmikus Krisztus egy sejtjévé. (A keresztény terminológiában nem szoktunk így gondolni a kozmikus Krisztura.) Ambriel kifejezetten ebbe az irányba hat, az új tudatosság megjelenését segíti a világban.
Rudolf Steiner A lélke kalendáriuma című művében a május 26-június 1-I hétre szóló vers így hangzik:

Az isteni tevékenységekkel együtt
Az érzékek hatalma megnő,
S ez tompítja le az álomszerűségig
Gondolkodásom korábbi erőit.
Ahhoz, hogy egy istenség
Lelkemmel eggyé váljék,
Emberi gondolkodásom csendben
Az álomléttel kell, megelégedjen.
Szeretettel, mint mindig,

Mike

 

Forrás: Hermann Éva
Aura-Soma Központ

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

ACarseresy - Blood albatross design

Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par vos arteres a la vacances de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-5mg-pas-cher/

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 15
Összes: 2099566
Hónap: 8245
Nap: 286