Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Bálna-energia

whale.jpgKapcsolódásom a Bálna energiákkal

Amikor megjelent Waka, a Bálna az életemben...

 

2011. szeptember 27-én éjszaka különös és gyönyörű álmom volt. Egy hatalmas bálna jelent meg előttem és ahogy rámnézett azt sugallta, hogy figyeljek rá. Hihetetlen érzés volt és tudtam, hogy ez a bálna egy nagyon régi ismerősöm, és mélyen a szívemben nagyon boldog voltam, hogy újra láthatom őt.

humpbackwhale.jpg

 

Azt mondta, hogy üzeneteket szeretne rajtam keresztül közvetíteni és összekapcsol a bálnák energiájával is. Oldalára fordult és akkor láttam, hogy ő egy hosszúszárnyú bálna. Odaadta a hosszú "szárnyát", hogy símítsam végig és az információk elkezdenek áramolni közöttünk. Információt hozott nekem és információt vitt tőlem. Ezzel válik teljessé a Cetek tudatosságának képviselete számomra, hogy egyesült bennem a Delfin és a Bálna energia. (A Delfinek képviselik a női energiát, a Bálnák pedig a férfi energiát.) 

Az energiák szent egyesülése megtörtént, ami szavakkal el nem mondható, elmével fel nem fogható, ami csak a szívben érezhető.  Ezzel a gyógyítás teljesen új dimenziója nyílt meg előttem. Amiért mérhetetlenül Hálás vagyok!

 

whale-and-dolphin2.jpg whale_dolphin-rajz.jpg

 2012. augusztus 23-án éjszaka egy újabb álomban történt a következő kapcsolódásom a bálnákkal. (Tudni kell, hogy napközben éppen a legújabb programomon dolgoztam, ami a "Járd a Lelked Újtát! - kapcsolódás a Bálnákkal Workshop címet kapta.) 

Ezen az éjjelen a tengeren egy hajóban ringatóztam, amikor egy ámbrás cet jelent meg; aki elhozta a "megváltás" és "megbocsátás" energiáját számomra. Egy nagyon régóta működő és ismétlődő kör lezárását mutatta meg nekem. Éreztem, ahogy körbeölelte a lelkemet és valami újabb, nagyon fontos dolgot tanított a múltamról. Köszönöm!

 

ambras-cet.jpg

 

 

 Célom, hogy minél több embert tudjak összekapcsolni ezekkel a csodás energiákkal!

Ha TE is hívást érzel, keress meg bátran!

Delfinszeretettel: Titania

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 11
Összes: 2099547
Hónap: 8238
Nap: 271