Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az Új Föld Energiái - 2012.március

dolphins444.jpgAz ÚJ FÖLD ENERGIÁI - 2012. MÁRCIUS

Összekapcsolódás a Sárkány és Delfin Energiával

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI - 2012. MÁRCIUS

A Multidimenzionális Új Föld kezdetét veszi - összekapcsolódás a Sárkány és Delfin Energiával

Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn átadásában

Forrás: www.foldicsillagok.hu

 

A Fény Szeretett Családja!

Nagy örömet ad számunkra az, hogy ebben az időben üdvözölhetünk bennetek megint, ahogy 2012 első Napfordulója felé haladtok. Valóban az események folyamatosan változnak most a Földeteken, és 2012-ben a Fény Új Hullámának, új energiáit kezdhetitek megérezni a bolygótokon.

 

Sokan közületek kissé elgyengültnek érezhetitek magatokat ezekben az időkben, amint várjátok az energiák új hullámainak beáramlását, és talán még kissé levertebbnek magatokat, amikor figyelmesebben szemlélitek a Földön játszódó eseményeket, különösen a Közel-Keleten. Meglehet, hogy ezek az események, nem közelítenek ahhoz a Békesség és Harmónia eszményetekhez, amit annyi idő óta kerestek.

Szeretteim, tudjátok azt, hogy az Isteni Rendelkezés és Teremtés Áramlása szerint, minden rendben van és a változás energiái folyamatosan érkeznek meg hozzátok. A Föld felkészítette magát, elkészült arra az útra, hogy újrakapcsolódjon a 8. és 9. dimenzióval, és a Föld Őrzőinek Tanácsa és a Vének Tanácsa lesznek majd a felelősei az Új Földnek, amely most formálódik, most jön létre.

 

Igen, A Fény Szeretett Családja!

2012 decemberét követően a Föld áthalad a Fény Kapuján, és az Új Földtől megbízatást kapnak azok az Őrzők, akik egykor ezt vállalták, hogy képviselői legyenek a Föld Őrzőiből és a Vének Tanácsából álló, az első Új Föld Tanácsának. Ezek a lények beavatást kapnak a 8. és 9. dimenziókban, ahol a Szoláris és a Fény Galaktikus Tanácsaival együtt fognak dolgozni. Így végül a Föld elfoglalja méltó helyét, mint a Fény Csillaga, és immár az útját az Isteni Akarat és az Isteni Teremtő Intelligencia határozza meg, és azokét is, akik követik az Isteni Akaratot.

Megkérdezhetnétek, hogyan lehetséges ez a mai tudásotok szerint Itt a Földön. Egyszerűen azt mondhatjuk, hogy egy Új Multidimenzionális Föld öntődik formába és a viszály, összecsapások és a kettőség, dualitás régi energiáinak már nem lesz túl sok jelentősége rátok nézve és jövőtökre, amidőn az megnyilvánul. A konfliktusok és a dualitás frekvenciái a 3. Dimenziós világhoz tartoznak, és ezek egyre gyengülnek és elmennek innen. Az új 5. Dimenziós világotok a Kozmikus Áramláson (a Szeretet Áramlásán) és a Harmónián fog alapulni és a Polaritásból az Egységtudatosságba vált át. Azok a földi társadalmak, akik a fejlődésük nézőpontját a polaritásból az Egységtudatosságba teszik, kiegyensúlyozzák a vitáikat, nézetkülönbségeiket párbeszédeik szerint. Ez lesz az Új Föld útja és ez lesz a politikai élet meghatározó módja egy felébredt 5. Dimenziós Földön.

 

De ami még fontosabb, a Föld jövőbeli útjának és haladásotoknak az igazi irányítóinak, szerep szerinti meghatározása, kéz a kézben a Föld Őrzőinek Tanácsával és a Vének Tanácsával. Ezeket az embereket a magasabb dimenziókból hívják meg és választják ki, és ők lehetnek azok, akik a Szoláris és Galaktikus Tanácsokat elérhetik. Ők így nem fognak megnyilvánulni az 5. Dimenziós társadalmatokban, de multidimenzionálisak lesznek, és elérhetnek egy magasabb tudatossági szintet, és megteremthetik és megnyilváníthatják az Isteni Akaratot a ti Arany Rózsa Galaxisotokba, amely most születik és formálódik.

 

A Föld valójában vissza fog kerülni megérdemelt (frekvenciális) helyére és ezt egy "meghívásként" fogjátok meghallani, amikor a Föld Vezetése elérkezik egy magasabb tudatosságú formájába. Tudatába lesztek abban, amikor a Napotok Újjászületésével való kapcsolódás bekövetkezik, és akit Solarisnak neveztek el. Solaris 8. Dimenziós Tanácsa, ekkor egyesíti a Planetáris/bolygóközti Tanácsokat a Naprendszeren belül, és ez össze fog kapcsolni bennetek a Csillagközi/Szoláris és Galaktikus Tanácsokkal. Ezek után fogtok összekapcsolódni a 9. Dimenziós, Arany Rózsa Galaxissal/Rosa Dorada, amely egy új néven Arany Galaxisként lesz ismertté számotokra, amely most születik és korábban Tejút Galaxisként neveztétek el.

 

Ezekkel az újjászerveződésekkel a Föld egy új keringési pályára kerül, Kék Csillag Bolygóként lesz ismert, az első olyan bolygó a galaxisban, amely teljes multidimenzionális állapotba kerül, és akit a Föld Őrzőinek Tanácsa és a Véneinek Tanácsa igazgat. A Föld új igazgatóit, a magasabb dimenziók/szintek lélek-közösségei választják meg, bölcsességük, elkötelezettségük és bátorságuk szerint.

 

Valóban szeretteim, nagy az izgalom azzal kapcsolatban, ahogy az új szerveződési formák felállításra, megépítésre kerülnek, és ahogy ezek összhangba kerülnek majd az Új Föld Hálójával. Tudjuk, sokan közületek a Fény Létezőiként/Fénylényekként érkeztetek meg egykor a Földre, és azt mondjátok, hogy szeretnétek találkozni a Fény Csillagközi/Szoláris és Galaktikus Tanácsinak képviselőivel, hogy kivehessétek szerepeteket, és feladataitokat megtegyétek az Arany Galaxis megépítésében. Amikor ez megvalósul majd, akkor is megmarad társadalmatok egy része a Földön anyagi/fizikai formájában, hogy örömmel legyenek készek arra, hogy az Új Föld születéséhez hozzájárulhatnak. Mi már azt ünnepeljük, azt hogy a Föld túl van az "újszülöttségén", azon a korán, amikor a Szíriusziak, Plejádok és az Arkturusziak gondoskodtak róla. Most a Föld megérkezett ahhoz, hogy teljesen érett korába lépjen és egy független, szabad, CsillagLény legyen, aki hordozni tudja a Szoláris/Csillagközi és Arany Rózsa Galaxis energiákat.

 

Sárkányok és Delfinek

 

A Fény Szeretett Családja! Ahogy megkezditek az összekapcsolódás és az újrakapcsolódás következő szakaszát, akkor  a felébredt energiáitokkal mindent átfogó kapcsolatba fogtok kerülni a Sárkány Energiával és ugyancsak a Delfin Mesterek energiáival is. A Fény Létezőinek e két csoportja, rendkívüli módon összpontosít a 2012-es energiák összeigazodására, összeigazítására, és teljes mértékben, feltétel nélkül készek együttműködni veletek, azokkal, akik készen állnak erre.

 

Először a 6. Dimenziós tudatosságon keresztül fogtok találkozni és újrakapcsolódni a Sárkány energiákkal. A Sárkány Energiák, azaz az Angyalok Lángja, vagy más néven a Kozmikus Tűz, a magasabb dimenziókból valók, és azokat képviseli. Ez egy nagyon alapvető, elementális energia, amit ha tudományos szempontból vizsgálnátok, akkor azt mondanátok rá, hogy ez a "nukleáris" energia, így is lehet nevezni, de ez a "tűz" alapvetően a holografikus mátrixot tartja meg a helyén.

 

A Sárkányok a Kozmikus Energia ősi képvelői voltak, és ők voltak az "őseitek". Tűzet eresztettek ki magukból, és ők voltak azok, akik a Kozmikus Tüzet megnyilvánították, megtestesítették. Amikor felébresztitek a Kozmikus Tüzet, akkor az Istenség együtt-teremtőiként kapcsolódtok össze az ősi képességeitekkel, és dolgozni, teremteni tudtok a Kozmikus Tűzzel. Amikor viszont félelemmel éltek a Sárkány Tűzzel kapcsolatban, akkor ez az életetek árnyékos, sötét oldalán jelenik meg, és romboló hatással van, vagyis inkább ezt negatív tűznek nevezhetnénk.

 

Ez történt már oly sokszor, amikor a múltban az emberek háborúkat vívtak egymással és olyan fegyvereket vetettek be, melyek különösen a Sárkány Energia negatív erejét használták fel, és ugyanez helyzet történt akkor is, amikor a tudományotokon keresztül fedeztétek fel a Sárkány Energia lényegét és megpróbáltátok azt, önző és negatív céljaitokra használni. Valójában most is ez történik a Közel-Keleti események során, ahol a Sárkány Energiát használják egymás ellen, és azt szeretnék, hogy minél jobban hozzáférhessenek ehhez az erőhöz. A Sárkányok is fejlődtek és úgy, hogy elhatározták, hogy soha többé nem kívánják azt, hogy bárki is negatív célokra használják az energiáikat, de amikor megint összekapcsolódnak az emberiséggel a béke szolgálatára megint felszabadítják ezt az energiát.

 

Történelmi szempontból a Sárkányokkal való rokoni kapcsolat az egyike volt az emberiség félelmének, ami az energiákkal való visszaélés miatt a pusztításhoz vezetett. A 3. Dimenziós világban, ahol dualitásban az érzékelés (5 érzékszervvel) működik a Sárkányok félelmetesek voltak és az összetűzések során az energiáik által a legyőzöttség érzését hozták. Az 5. Dimenziós Új Földön a polaritást Egységként élitek majd meg, így a Sárkányok újra megjelenhetnek, amint a Mesterlétetekbe és a magasabb dimenziókban mentek át. A Mesterlétetekben, Sárkány Lovasok lehettek, és közvetlenül és tudatosan irányíthatjátok a Sárkány Tüzet, és használhatjátok ezt az erőt a teremtésetekre és megnyilvánításra a Legfőbb Jó javára és az Isteni Terv szerint. Azon az úton, ahogy a Sárkány Energiákat csatlakoztatni kívánjátok az emberekkel, nem egy tudományos módszer, ahol nem lehet az energiákat elnyerni anélkül, hogy az Emberek, a Szellem és a Sárkányok közötti kapcsolatot, viszonyt, rokonságot meg ne értsük.

 

A másik csoportja a Fény Létezőinek az Angyali Delfin Mesterek, akik egy magasabb kifejezési módjai a cetfélék/delfinek földi energiáinak. Ők a Galaktikus Központból, vagy a Nagy Központi Napból, a Napotokon keresztül, a Szíriusz és a Plejádok érintésével jöttek ide. Céljuk mindig is az volt, hogy segítsenek irányt mutatni a földi fajok megsegítésének, különös tekintettel az EmberAngyali fajok fejlődésére. A Cetfélék Holografikus Mester Mérnök, és ahol szükség van egy fontos evolúciós váltásra, vagy új energia beállításokra, akkor ők ott vannak, hogy segítsenek. Mint most is, ahogy a Föld egy új és független szerepére emelkedik a Naprendszerben és a Galaxisban, a Delfin Mesterek továbbra is segítséget nyújtanak ehhez a "születési" folyamathoz.

 

A Delfin Mesterek és Angyalok, a Kozmikus Krisztusi Tudatosságot hordozzák magukban. A Kozmikus Krisztus Arany Energiájával áramlanak együtt, de magukba hordozzák a Türkiz és Magenta Sugarait is a Krisztusi Szeretetnek.

A Delfin Mesterek az energiáikat a táncban, zenével és örömben fejezik ki. Ez az áramlás, folyékonysággal és könnyedséggel, hajlékonysággal nyilvánul meg gyönyörűen és harmonikusan.

Amikor megtestesítitek ezt az energiát, a Delfin mesterek energiáit, akkor hasonlóvá váltok ti is, olyanok lesztek, mint ők, folyékonyak, könnyedek és vidámak és képesek lesztek gyorsan és kegyelemmel válaszolni mindenre. Amikor gondjaitok vannak nem szükséges az, hogy az áramlásból valami különös irányt válasszatok, hanem egyszerűen legyetek képesek ezekkel együttmozogni.

 

Az Angyali Delfin Mesterek és Sárkányok segítségével a teremtés Tüze és az evolúció Fajai a Földön újra összhangba kerülhetnek az Isteni Akarattal és az Isteni Teremtő Intelligenciával, és ez azt fogja biztosítani számotokra, hogy ezeket az energiákat csak az Új Föld magasabb céljai szerint használjátok is.

 

A márciusi napéjegyenlőség, mint az Egyensúly központja

 

A márciusi napéjegyenlőség a folyamatban lévő változásokat összekapcsolja (a kozmikus áramlással) és új energia beállításokkal érkezik meg (a Föld és az emberiség számára). Ezek az energiahullámok különböző dimenziókból érkeznek meg és hatásaikat, jó néhányan érezni fogjátok. Szeretteim először meglehet az, hogy egy magányosság vagy lekapcsolódás érzésének fogjátok tekinteni, és mintha arra tanítana bennetek, hogy ami az életetekben előzőleg fontos volt, már nem jelentősek azok. Vagy amit elterveztetek, hogy megvalósítsatok olybá fog tűnni, ami eddig simán ment, működött az megakadt. Ugyanezt érezhetitek a kapcsolatrendszeretekben, a baráti kapcsolataitokban szintén, amely egy hiányérzettel is jár. Ezek egyszerűen a hatalmas változások egyik eleme, melyek most vezetődnek be. Biztosak lehettek abban, hogy néhány héten belül újra simán fognak menni a dolgaitok.

 

A márciusi Napéjegyenlőség, mind a saját, mind az élethelyzeteitek Egyensúlyának középpontja lesz. Ez egy olyan pillanatot képvisel, amikor képesek lehettek megtalálni a belső egyensúlyotokat, békességeteket mindennel és újrakapcsolódhatjátok az életeteket az új energiaáramlásokkal. Sokan közületek új módokat, új utakat fogtok találni magatoknak, ahogy beléptek új szerepetekbe, főleg azok, akik majd a Föld Őrzőinek és a Vének Tanácsaival fognak dolgozni. Ami a fizikai testeteket illeti, ott is a változások jóegynehány tünetét fogjátok megtapasztalni. A múltban ezeknek a változásokkal járó tüneteknek az eredményeit a Solar Plexusban (a gyomorcsakrában) és a Szívetekben egyensúlyoztátok ki. Most, ahogy beléptek majd egy új szakaszban azt tapasztalhatjátok meg majd, hogy a fizikai testetek egyre könnyebbé válik, áttetszőbbé, ahogy feltöltődik fénnyel, és egyre könnyebb lesz a súlyotok is. Ebben az átalakulási időszakaszban, úgy fogjátok majd érezni, hogy nagyon nehéz már megmaradni a testetekben, kimerültek lehettek és alvászavarokkal is küszködhettek. Gondjaitok lesznek a táplálkozással, azzal, hogy milyen ételt vegyetek magatokhoz, hogy összhangba hozzátok a fizikai testeteket az új érzékeléssel. De ezek el fognak múlni szeretteim, ahogy egyre inkább megtudjátok azt, hogy egy multidimenzionális testbe alakultok át.

 

Hamarosan érezni fogjátok azt, hogy tele vagytok energiával és készen álltok arra, hogy éljetek az új lehetőségeitekkel, és szembe nézzetek az új kihívásokkal, melyek az év közepéig folyamatosan kerülnek majd elétek, ahogy haladtok az Oroszlán Kapu felé (július 23-augusztus 8.-án belül július 25-27)

 

Sok örömet és szeretetet kívánunk nektek, az elkövetkező hetekben és hónapokban, és veletek ünnepeljük az Új Föld megnyilvánulását.

 

Forrás: The New Earth Energies March 2012 - The Multi-Dimensional New Earth takes Shape - a message from Archangel Michael channeled by Celia Fenn Tuesday, 13 March,

 © 2006-12 Celia Fenn és Starchild Global http://www.starchildglobal.com

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 16
Összes: 2099563
Hónap: 8248
Nap: 283