Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Az élet szolgálatában élt élet

"Az élet szolgálatában élt élet"

"Az élet szolgálatában élt élet"

 

"....A másikkal való minden találkozás lehetőség az élet szolgálatára. Ha megálltok tankolni, ha bementek az élelmiszerüzletbe vagy találkoztok egy munkatársatokkal, lehetőség nyílik arra, hogy kimutassátok kedvességeteket és gondoskodásotokat. Ha rohantok, és annyira elfoglalnak a saját ügyeitek, hogy a másikat puszta tárgynak tekintitek, akkor a szentség egy  újabb pillanatát, az élet szolgálatának lehetőségét szalasztottátok el. De ha megálltok egy pillanatra ezekben a helyzetekben visszaemlékezve arra, hogy egy másik emberrel vagytok együtt, aki a Szent Misztérium része, lehetőségetek lesz szolgálni az életet.

Ha megálltok egy percre és a másik szemébe néztek, vagy valamilyen módon megerősítitek, hogy többnek tekintitek, mint tárgynak, akkor az életet szolgáltátok. Minden kapcsolatban ott rejlik a lehetőség. Nem az a lényeg, hogy mennyit beszéltek, mit csináltok, ez szemlélet, amelyet az energiamezőtökben őriztek. Egyszerűen őrizzétek meg a hozzáállást, amely szerint minden ember, akivel találkoztok, akár szeretitek őket, akár nem, a nagy világmindenség része, mert ez az igazság. Ha ezt a hitet őrzitek magatokban, áldott, szent cselekedetet visztek véghez.

A szent szó a teljesség gondolatából származik. Tehát szent munkát végezni annyi, mint teljessé tenni valamit, ez a nagy Univerzum tudatban való egyesítésének áldott feladata. Ez az egyik embertől a másik felé, vagy néha az állatok, növények és más létformák felé irányul. Alapjában véve lény és lény között játszódik le. Ha megértettétek, hogy minden élő lény értékes, akivel csak találkoztok, akkor az életet szolgáljátok. Meglehet, nem ismeritek őket, a múltjukat, a hitüket, de mivel az élet részei, elfogadjátok őket. Ha ezt a szándékot őrzitek energiamezőtökben, akkor a szeretet és elfogadás üzenetét adjátok át nekik. Ez az élet szolgálata...."

 

Részlet: Tom Kenyon-Virgina Essene: A Hathorok üzenetei a Föld számára  c. könyvből

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
December
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 5
Összes: 2101430
Hónap: 7374
Nap: 240