Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

11:11:11

white-whale.jpgÜzenet a Bálna Tudatosságból az Embereknek

white-whale.jpg„A 11/11/11 egy fantasztikus esemény. E vibráció vizekbe való továbbítása segíteni fog továbbterjeszteni ezt rezgést az egész planétán és gyógyulhat sokféle lény, beleértve az óceánokat is.  Mi, Bálnák folyamatosan ezt a gyógyító tevékenységet végezzük, de ez nem elég, mivel hatalmas károsodások érték már a környezetet. Ha még nagyobb csoport fókuszál erre a témára, akkor az óriási segítség a Földnek. És arra kérünk, hogy ne csak ezen az egy napon tegyétek, mivel ez olyan mérvű dolog, ami minden nap figyelmet érdemel. Kérünk, hogy mondjátok el az embereknek, hogy ez a nap a kezdő nap legyen, és ne csak az egyetlen nap. Ennek mindennapi gyakorlattá kellene, hogy váljon a Bolygónk javát szolgálva. Amíg az emberek a Bolygó gyógyítására fókuszálnak, közben saját maguk is gyógyulnak, mivel nem tölthetsz időt úgy ezekben az energiákban, hogy ne legyen rád is hatással. Köszönjük!„

 

Ha éppen nem mész ma el valahova, ahol csatlakozol egy csoporthoz, hiszen ma nagyon sok helyen tartanak meditációkat, akkor otthon is megélheted ezt a mai "frekvencia-váltást". Íme egy kis segítség hozzá:

 

"Gyújts meg egy gyertyát, és ajánld fel ezt a Fényt a 11/11/11 portál kapunak, és küldj hálát a szívedből a Teremtőnek és saját magadnak is, hogy részese lehetsz ennek a folyamatnak.

Ülj le és figyelj egy kicsit befelé, azonnal érezni fogod, hogy a Kegyelem energiája elkezd áramolni feléd. Gyengéden körbevesz és a csakráidon át beáramlik a testedbe is. Megteremtődik a tér arra, hogy most Fényt és Szeretetet küldj azoknak a részeidnek, amelyeket eddig elutasítottál, és amik esetleg félelmek formájában jelentek meg. Öleld át őket a szereteteddel és meglátod, hogy ebben felolvadnak. Kérj bocsánatot gondolatban mindenkitől, akit valaha is megbánthattál és Te is bocsáss meg mindenkinek most, akire valaha is nehezteltél.

Ezután továbbra is a szívedre koncentrálva küldd a szereteted a Bolygónak, a Bolygó Vizeinek, az Óceánoknak és a minden élőlénynek. A Delfinek és Bálnák is segítségedre lesznek ebben a munkában, és nagyon hálásak a segítségedért!

Köszönöm, hogy megtetted Magadért, a Bolygónkért és Minden Élőlényért!

Namasté"

Titania

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 1
Összes: 2084943
Hónap: 7556
Nap: 144