Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Új Pomander az Aura-Soma sorozatban

lime-pomander.jpgÚj Pomander az Aura-Soma sorozatban: Lime zöld

lime-pomander.jpg

 

 

Lime Zöld Pomander -
született: 2021. november 19.

 

Az első gondolatok az esszenciával kapcsolatban:

" Ez valóban izgalmas időszak. E pomander születése, a koncepciója, az egész folyamat, amely ehhez a pomanderhez vezetett, most megvalósul. Rendkívüli szinkronicitások történtek, amelyek a megfelelő energiákat hozták, valóban sok dolog változott az Aura-Soma rendszerében.

Mivel egy dolog minden másra hatással van, így ez a Lime Zöld Pomander azt az igazi érzést kelti, hogy még az árnyék, a nehézségek, a sötétség közepette is hihetetlen fény kezd derengeni. A fény, amely a reményen alapul, a bőséges helyről való megélés lehetőségén alapul.

Minden pozitív aspektus, ami létrejöhet, kifejeződik ezen a Lime Zöld energián keresztül. Ennek a Pomandernek a zamatos citrusos illata a tavaszt idézi, tiszta, gyümölcsös, friss illata pedig áthatol a szürke égen, és üdvözli a napsütést az életünkben. Helyreállítja a finomenergia mezőket, megújult energiát és célt hoz a fizikaiság elektromágneses mezőjébe.

Azt mondanám, hogy az összes pomander közül ez kapcsolódik a legszorosabban a Szent Grálhoz, még inkább most, mint az olajzöld pomander, amely korábban leginkább a Szent Grálhoz kapcsolódott. Hogy valóban el tudjunk engedni, elengedni bármi is az, amit a pillanat tartogat számunkra, elengedni a jelenbe, és igazán átérezni ezt a jelent, miközben ezt a Pomandert a bennünket körülvevő elektromágneses mezőben használjuk.

A Lime Zöld Pomander használata a könnyedség érzését, a tér érzetét, a megújult öröm érzését hozza lényünkbe, egy új jelenléti lelkesedést. Úgy gondolom, hogy ezek a tulajdonságok a jelen időszakban elengedhetetlenek.

A LimeZöld Pomander érkezésével eszünkbe juthat a természet ritmusaira való ráhangolódás fontossága. A vetésre és ültetésre optimális idő, a mai telihold a Bikában a Földdel való kapcsolatunkra helyezi a hangsúlyt.

A közel teljes holdfogyatkozás a „Hód Hold” idején arra ösztönöz bennünket, hogy ismerjük meg az árnyékot, miközben tápláljuk a benne lévő fénymagokat. A legutóbbi egyensúlyüvegek kontextusában, ahol Ceres gyógyulást hozott az idővonalra, Perszephoné boldogságot és szabadságot a múltból, legutóbb pedig Pluton támogatott minket új irányunk aktualizálásában – ez a Lime Zöld Pomander az új kezdetekről és a bennünk lévő fény ápolásának lehetőségéről beszél.

Kíváncsian várom az Aura-Soma közösség visszajelzéseit a Lime Zöld Pomanderrel kapcsolatos kezdeti tapasztalatokról, mert úgy tűnik, hogy ez képes megcélozni az egyénileg szükséges támogatást, és hogy képesek legyünk megkapni azt, amire valóban szükségünk van személyes felhatalmazásunkhoz. " (Mike Booth)

 

Forrás: Lime Zöld Pomander | Aura-Soma

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 1
Összes: 2084941
Hónap: 7555
Nap: 145