Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Új Aura-Soma üveg született

b118.jpgÚj Aura-Soma üveg született: B118 - Világos Korall/Világos Lila

b118.jpg

 

 

 

 

 

 

Echo

B118 - Világos Korall/Világos Lila

 

Született: 2020. május 14-én, 12 órakor (angol idő szerint)

 

 

"Ebben a viharos, bizonytalan időben Echo érkezése támogathat bennünket abban, hogy megtaláljuk önmagunkkban az aranyat, szeressük magunkat és elengedjük a félelmet.

Ha a Világos korallra nézünk, azonnal a viszonzatlan/nem kívánt szeretetre gondolunk, és Nárcisz történetére. Nárcisz, aki arról ismert, hogy beleszeretett a saját tükörképébe, egy hegyi nimfa – neve Echo – vágyának tárgya volt. Nárcisz vadászni ment, és amikor eltévedt és egyedül volt, barátaiért kiáltott, hogy ”Hol vagytok?” Mivel Echo követte a fák között, meglátta a lehetőséget, hogy megközelítse őt, bár csak ismételni tudta a szavait. Kétségbeesésében Echo odarohant Nárciszhoz, rávetette magát, de csak visszautasításra talált és szerelme viszonzatlan maradt.

Sok évvel korábban Héra, Zeusz felesége, elvette Echo hangját, tudatos beszédképességét, mivel féltékeny volt férje hegyi látogatásaira és az ott élő nimfákra. Hogy elkerülje Héra figyelmét és féltékeny dühét, Zeusz felszólította Echot, hogy tartóztassa fel feleségét arany beszédével. Amikor Héra rájött, hogy mit tett Echo, elvette a hangját és megátkozta, hogy csak azt tudja megismételni, amit hall. Ezzel a tettével Héra meghiúsította Echo azon képességét, hogy később kifejezhesse Nárcisz iránti szerelmét.

Pán, aki az akkori idők nimfái és istennői fölé helyezte önmagát, mély szerelmet érzett Echo iránt, bár Echo nem érzett ugyanígy, és Pán szerelme ugyancsak viszonzatlan maradt. Pán olyan dühös lett a visszautasítás miatt, hogy utasította a pásztorait, tépjék szét Echot. Gaia, a Földanya, aki mindennek tanúja volt, tudott mindent, ami Hérával, Nárcisszal történt, és ami Echo meggyilkolásával tetőzött be Pán parancsára, igazi részvéttel volt Echo iránt. Gaia elhatározta, hogy emléket állít Echonak és a gyönyörű hangjának, a saját lényén keresztül. Egy kis darabját a Föld minden sarkába elhelyezte, a szélben, a fákban, még a sötét, hideg barlangokban is, így bármikor hallunk egy visszhangot (echo), emlékezünk Gáia részvétére Echo iránt, és a részvétre, amelyet nekünk kell éreznünk egymás és a Föld lényei iránt.

Ha Echo történetére gondolunk, és a világos korallban a viszonzatlan szeretetre, és ezt a saját helyzetünkre alkalmazzuk, és arra gondolunk, amikor a mi szeretetünk leginkább viszonzatlan, akkor gyakorta magunkba kellene néznünk. Nehéznek találjuk, hogy szeressük magunkat, mivel gyakran itélkezünk önmagunk felett. Azáltal, hogy a viszonzatlan szeretetet tudatosítjuk, ha részvétet mutatunk önmagunk iránt és megszüntetjük az itélkezést, akkor tudatosabbá válhatunk az önmagunkkal való kapcsolatunkban. Az ítélkezés túl könnyen megy, és túl gyakran történik, és ebben az ítélkezésben oly sok a tagadásunk, hogy teljesen szétaprózódunk.

Ugy érzem, Echo-val szinkronicitás van és elmélyül a Pánnal kezdődött folyamat; Pán képessé tesz, mint a természetben lévő szellem. Most Pán egy másik aspektusa jelenik meg, amit ebben az üvegben látunk és Echo darabokra hullása a megoldás lehetősége ahhoz, hogy a viszonzatlan szeretet mögé menjünk.

A megoldás sok szinten jön el: A Világos lila mindig a transzmutáció mélyebb szintje. Ez a transzmutáció kapcsolódik St Germain mesterhez, de egyúttal egy sejtszintű átváltozást is jelent. Ez a helyzet, amellyel az egész emberiség szembesül, megtévesztő minőségű a saját valóságával együtt, a félelem miatt, amely létrejött valami körül, amely a a világos lila szemközti színe, a világos sárga, az a félelem intenzív formájában, amely szinte pestisként terjedt el a világon. Ez a félelem globális jelenséggé vált, mint média, közösségi média, a különböző eszmék és vélemények összessége, amely elterjedt ezeken a médiumokon keresztül és a hozzájuk kapcsolódó különböző nézetekkel együtt, a félelem összetettebbé vált. A kollektiv félelem szinte mindenkit megérintett, és a halványlila, a halványsárga szemközti színe, adja az ellenszert.

A 119edik Egyensúly üveg kombináció nagyon tisztán emlékeztet bennünket arra, milyen fontos, hogy eljussunk a belső csillagunkhoz. Mindannyiunkban bennünk van a blueprint, az isteni terv, amely arról szól, miért jöttünk, mi végre vagyunk itt és hogyan tegyük azt, amit teszünk, amit tennünk kell. Echo 2020. május 14-én érkezett és ha ezt összeadjuk, 14-t kapunk, majd az 5-höz jutunk. Ez az 5 és a május, amely önmaga is 5, együtt 10, két 10-es, 20, egy másik 4, a 2/20. 10/4 – dupla 14, a tiszta/arany, amely valóban az az üveg, amely emlékeztet arra, hogy tudatosítsuk a Csillagunkat, tudatosítsuk a bennünk lévő aranyat. Echo történetének része, és amit Héra tett, hogy elvette Echo hangját, és arra kényszerítette az aranyszavú nimfát, hogy mások szavát ismételje, azzal volt kapcsolatban, hogy Echo a benne lévő aranyból szólt és ez annyira vonzotta Zeuszt, hogy a múzsájává akarta tenni. Ez az arany, ami valami nagyon fontos az üveg születésével kapcsolatban, nem jelenik meg a színekben, de bizonyosan megjelenik a numerológia által.

A világos korall a világos lila felett, Sandalphon üvegének fordítottja, amely önmagában olyan, mint valaminek a visszhangja (echo), ami már elmúlt. A 98. Egyensúly üveg Margaretre emlékeztet, aki Vicky társa volt és arra, ahogyan alázatával és támogatásával oly sokat tudott segíteni abban, hogy az Aura-Soma létezzen a világban, és segíteni, hogy az Aura-Soma az lehessen, ami ma. Mindig eszembe jut az a tény, hogy hét évig voltam Vickyvel együtt, és Margaret még hét évig élt Vicky halála után, így Vicky hét évig támogatott és azután Margareten keresztül még egy másik hét évet élt ez a támogatás. Azt hiszem ez a 14 nem jelentéktelen azzal kapcsolatban, ahol most vagyunk és ennek az időnek az energiájával, ahogy Vicky a korai években már megjósolta, hogy eljön az idő, amikor sokkal nagyobb szükség lesz az Aura-Somára, mint valaha. Ez az év, a 2020, a 20-as üveg, a Csillaggyermek, számának ismétlődése, és több mint véletlennek tűnik, hogy a Csillaggyermek visszaútja a 98, Sandalphon.

A 118 numerológiáját tekintve láthatjuk a fénytesthez vezető ajtót, a 11/8-at. Úgy tekinthetjük, mint a 11 az ajtó, vagy kapu a 8-hoz, amelyen átlépve emlékezünk, hogy a 8 az az egyjegyű szám, amelyet az Aura-Soma (fény-test) szóból kapunk. Igazán mély, hogy éppen most jött létre, mivel ez is 10-et ad (2 + 8 = 10). Az Aura-Soma számára a 10 mindig azt jelenti, “ki mint vet, úgy arat” (karma) és “menny és ölelj át egy fát”.

Gondoskodásunk, a melegség, együttérzés és szeretet megváltoztathatja a belsőnket a rajtunk kívül generált tértől, amelynek félelem a neve. Mindig azt mondjuk ,,a szeretet és félelem nem létezhet ugyanazon a helyen”, tudatosságunk növelése ebben és a fénytest növekedése lesz az ellenszere annak, ami most történik.

Szeretettel és Fénnyel: Mike"

Forrás: https://www.aura-soma.com/downloads/Emails/b118/aspl/hungarian.html

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 7
Összes: 2086160
Hónap: 6817
Nap: 380