Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Új Aura-Soma üveg született: B121

b121.jpgÚj Aura-Soma üveg született: 2021.09.20., 12:54: B121

 

b121.jpg

Plutó

B121 - Lime zöld /Narancs

Született Szeptember 20-án, 12:54-kor

 

Első gondolatok

"Perszefoné érkezése után örömmel jelentjük be Pluto megszületését. Ezzel a 121-es egyensúly üveggel, a naranccsal az alsó részben, folytatódik az idővonal gyógyításának lehetősége még, és a tiszta felsőrész helyett most egy új színt mutatunk be az Aura-Soma teljes rendszerében, ez a “Lime Zöld”. Pluto azonos Hádésszel – a Láthatatlan Istene, a Titánok, Kronusz és Rhea fia volt, testvérei Zeusz, Poszeidon, Démétér (Ceres), Héra és Hesztia. Plutó vagy Pluton gyakorta úgy ismert, mint halottak világának ura, és Hádésznek is nevezik. Plutó azért kapta a Hádész nevet, mert kapcsolódik a természet egy pozitívabb aspektusához. Ugyancsak nevezik ‘a halál és a gazdagság Istenének’. Annak oka, hogy a ‘Gazdagság Istenének’ nevezték, a föld alatt található ásványkincsekre vonatkozik.

Plutó Perszefoné házastársa volt, és ez talán a az Aura-Soma számára most a legfeltűnőbb pontok egyike. Plutó egyik ajándéka a láthatatlanság volt. Ahogy a 120. üvegről tudjuk, Perszephoné felnőve beleszeretett Hádészba vagy Plutóba, aki együttérző szeretettel, mint egy királynőt kezelte. Perszephoné megmaradt örökös szépségben az Alvilágban, amit nem tehetett volna az Olümpuszon. Ne felejtsük el, Hádész úgy látta meg, hogy egy nap Perszephoné virágot szedett egy réten, és azonnal beleszeretett, következésképpen magával vitte egy harci szekéren az alvilágba. Ha a ‘Lime Zöldre’ gondolunk, ennek minőségében benne van a világos olajzöld és a sárga is, úgy kell ezt értelmeznünk, mint az öröm iránti remény valódi érzését, a félelmek legyőzésére, önmagunkban létrehozva az irány egy új értelmét, ahogy közelebb jutunk az idővonal gyógyulásának lehetőségéhez (narancs). Azt is gondoljuk erről a lime zöldről, hogy ez a tavasz, de ez a tavasz bennünk van, ahol új hajtások kezdenek kibontakozni. Ha azt választjuk, hogy nem azonosulunk a félelmekkel és a külső világban létező kiváltó okokkal, létrejön annak lehetősége, hogy megértsük mélyebb belső igazságunkat, ha egyenesen szembenézünk az árnyékkal. Zeusz vagy Jupiter mint a növekedés szimbóluma, vagy analógiája, megáldotta Hádész és Perszephoné kapcsolatát, kissé komplex leírni, miért érzem e születés és a szüreti hold kapcsolatát olyan relevánsnak. Mivel az aratás istennője Demeter (Ceres) kutatja a földet elveszett lánya után; megrendítőnek érzem, hogy Plutó most érkezett meg. Ceres és Plutó megállapodásra jutnak, mivel mindketten mélyen szeretik Perszephonét, hogy képes lesz megosztani az idejét kettőjük között. Tudva, hogyha bármit eszik az Alvilágban, köteles lesz visszatérni, Perszephoné elfogadja a gránátalma magokat, amelyeket Hádész ad neki, a gránátalma ugyancsak egy szimbólum, az idegpályák és belső tudatosság mélyebb megértésének szimbóluma. Az évszakok ciklusai központi szerepet kapnak a görög-római mitológia szimbolikus magyarázatában, mint az élet és halál ciklusai. Megint Ceres az Aratás Istennője lehet magyarázata annak, hogy először a földbe vetjük a magokat, ahogy Perszephoné is az alvilágban van. Ezeket a föld alatti magokat azután ősszel elültetjük – a felismerés magjai (narancs), tehát azután tudatossá tehetők a Lime Zöld növekedésen keresztül.

A még több tudatos megközelítésre való felkészülés önmagunk mély szinten való elfogadásán keresztül történik, megismerve a tudatalatti mintákat, amelyek olyan körülményeket hoznak létre az életünkben, amelyeket látnunk kell ahhoz, hogy képesek legyünk meghaladni vagy dolgozni azon, vagy megtalálni az ajándékainkat önmagunkban, a lehetőséget a legmélyebb örömre, boldogságra, ha képesek vagyunk felhozni az igazságot a legmélyebb belsőnkből.

A számok, 12, 1, úgy is nézhetjük, mint egy indíttatást a fizikai valóságunk megmentésére, de tekinthetjük a 13-t, mint az elengedés első szintjét, és ebben az elengedésben benne van az új kezdet a szeretetre, amely sejtszintig hat a fizikai létünkre. A 4 az üveg számainak teljes összege, azt mondja, hogy különösen a napfonathoz kapcsolható, és itt, a Lime Zöld miatt bizonyos enyhe savasság érzete támad, mivel elengedjük az összehúzódás csomóját önmagunkban. Van ebben egy 11-es kapu is, amelyen keresztül a 2 átjön, ez szimbolizálja a befogadó Istennőt, megerősödve és megszületve bennünk." /Mike Booth/

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 14
Összes: 2099551
Hónap: 8239
Nap: 274