Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Megszületett a 114-es Aura Soma üveg

114.jpg2015. 11.hó 11-én, 11 óra 11 perckor megszületett a 114-es Aura-Soma üveg

114.jpgRaguel Arkangyal
B114 - Középtónusú Korall/Mély Magenta
Született 2015. November 11-én 11:11 GMT.

A B114 elsődlegesen az emberi kapcsolatokra fókuszál, arra, ahogyan kapcsolódunk egymáshoz. Oly kevesek képesek arra, hogy hagyják a másikat csak lenni. Talán azért, mert gyakran mi magunk sem engedjük meg magunknak, hogy csak legyünk, így nehéz az is, hogy ne legyenek másokkal szemben elvárásaink. Ebben az értelemben támaszkodhatunk Raguelre, mint mediátorra, aki segít a harmónia helyreállításában ott, ahol diszharmónia van.

A Zsidó hagyományokban Raguelt a harmónia és becsületesség arkangyalának nevezik, a viták és félreértések gyógyítójaként ismerik. Raguel az angyalok és emberek közötti kapcsolatokat irányítja. Úgy mondják, Raguel az az Arkangyal, aki felügyeli más arkangyalok munkáját és uralmát.

Éppúgy, ahogy a növények és állatok esetében, a mi kapcsolataink is igénylik a törődést. Ahogy szeretetünket a kis dolgokra irányítjuk, növekszik szeretetünk abban is, ahogy kapcsolatban vagyunk másokkal.

Nem mindig arról van szó, hogy azonos a véleményünk vagy perspektívánk a barátainkkal. Sokkal inkább arról, hogyan tudunk figyelni mint barát, és ugyanúgy próbáljuk megérteni a másik látásmódját, mint a sajátunkat. Raguel Arkangyal elhozza a megbocsátást, békét és nyugalmat az emberek között és gyógyítja a félreértéseket. Raguel segíthet abban, hogy új tudatosságra jussunk minden kapcsolatunkban.

Minél értékesebbnek tartjuk magunkat bensőnkben, annál kevesebb hiányérzetünk van a másokkal való kapcsolatainkban. Ha képesek vagyunk egy helyzet mindkét oldalát átlátni, az segít egyensúlyt hozni bármilyen következő cselekedetbe. Raguel egy erős itélkezésmentes minőséggel is rendelkezik. Ahogy bennünk lehetővé válik az itéletmentes tudatosság, ez segít abban is, hogy ne itéljünk meg másokat. Ez a korall mentő hatása.

Érezhetjük néha úgyis, hogy betegnek kezelnek, vagy nem tisztelnek. El tudjuk-e képzelni, hogy ez belőlünk fakad, nem rajtunk kívülről? Raguel használatával egy új magabiztosságot nyerhetünk, egy újértelmű értéket.

A 114 egy kapu is az elengedéshez a napfonatban, hogy haladjunk az individuáció útján. (türkiz a korall komplementer párja). Az 1 a fizikai mentőnk. Ez mindig segít a fizikai szinten integrálni és ez kétszeresen hangsúlyozott Raguel üvegében a 4 földelésével és alapozásával együtt.

Amikor néhány nappal ezelőtt Japánban a Lényeg Instruktori tanfolyamon voltunk, a fizikai mentő a 14 kapcsán nagyon erősen jelent meg. Ez lehet egy valódi lehetőség arra, hogy a csillagunkhoz kapcsolódjunk, nem a fentihez vagy külsőhöz, hanem hogy a valódi csillagunkká váljunk.

A korall mentő abban segít, hogy az ítélkezés mögé nézzünk, engedjük meg magunknak és törődjünk lelkünk mélyével, hogy képesek legyünk magabiztosan kapcsolódni legbelsőbb valónkhoz. Amint ráébredünk lényünk különböző aspektusaira, nehéznek tűnhet csak egyszerűen megfigyelni, és nem alkotni véleményt ezekről. Raguel azt kéri tőlünk, hogy a tőlünk telhető legjobbak legyünk minden pillanatban. Ha törődünk magunkal és gyengédek vagyunk magunkkal, javulni fog a másokkal való kapcsolatunk minősége is.

Raguel segíthet túllépni az összehasonlításon. Fontos tudni, szükségünk van arra, hogy tiszteljük az utunkat. Ugyanígy szükséges az is, hogy mások útját is tiszteljük. Mindegyikünk a megoldás része lehet, ha tiszteljük egymást, így a hasonlítgatás felfüggesztése igen hasznos lehet. Raguel üvegében az egyik legfontosabb kristályenergia az Akvamarin, ami segít bennünket, hogy önmagunkkal egységben legyünk, és szívünk igazságáról beszéljünk; abban is segít, hogy összhangban legyünk lelkünk alapértékeivel.

A mélymagenta mindig arra emlékeztet bennünket, hogy törődésünket és melegséget adjuk a kis dolgokba, azokba a dolgokba, amelyeket rendszeresen automatikusan vagy tudattalanul teszünk. Különösen itt, a középtónusú korallal kapcsolatban, Raguel Arkangyal próbálja menteni a tudatosságunkat, hogy egyre inkább tudatában legyünk mindannak, amit teszünk, hogy jelen legyünk vagy figyelmesek legyünk minden cselekedetünkben. Kölcsönösség van Raguel és Lady Portia Mester céljaiban.

Raguel az igazságról és harmóniáról is szól, különösen az emberi kapcsolatok terén. Azokban a helyzetekben, ahol kéretlen tanácsokat adunk, vagy véleményt mondunk, ami bomlasztó lehet, Raguel segít bennünket, hogy várjunk, amig kérdeznek, hogy ténylegesen gyakoroljuk az Aura-Soma egyik elvét; „a nem-beavatkozást”, Raguel itélkezés nélküli tudatosságot hoz, hogy adjunk teret másoknak, hogy ők maguk ébredjenek rá saját belső felismeréseikre, vagy igazságukra, inkább, mint hogy bármit rájuk rakjunk.

Különösen fontosnak érzem ezt manapság. Gyakran tanácsolunk kéretlenül és ez nem segít. Gyakran ezt a törődés vagy a szeretet nevében tesszük, de épp az ellenkező hatást érhetjük el. Raguel segíthet, hogy igazán gyakoroljuk a be nem avatkozó magatartást, hogy támogató teret adjunk, hogy azok, akikkel kapcsolatban vagyunk, megtalálhassák a saját igazságukat, vagy eljussanak a saját felfogásukig.

Az egyik ok, ami miatt Raguel lényegi változást hoz az Aura-Soma rendszerében, az, hogy ez az Arkangyal segít bennünket, hogy visszatérjünk a harmóniához, alapértékeinkhez vagy alapelveinkhez. Ha felfüggesztjük az itélkezést és csak a tudatosságot fejlesztjük, lehetővé válik, hogy többet és tisztábban lássunk, ez is része annak, amit Raguel hoz el nekünk most.

Amikor Enoch meglátogatta a halandók világát, Raguel szállította őt a világok között. Raguel Arkangyal, mint Isten barátja arra emlékeztet bennünket, amire sürgősen emlékeznünk kell.

Amikor elkezdünk felejteni, Raguel emlékeztet minket arra, hogy éberek és figyelmesek legyünk és fordítsunk figyelmet arra, ami éppen történik vagy amit most csinálunk.

Forrás:http://aura-soma.net/downloads/Product_Updates/b114/hungarian.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lip - I promised.

Hi, this is Julia. I am sending you my intimate photos as I promised. https://tinyurl.com/ycflh5n9

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 13
Összes: 2099548
Hónap: 8237
Nap: 271