Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újdonság!

felirattal_.jpgSzeretettel ajánlom az alábbi programot: Élet-Transzformációs Program©

article preview

Már lehet, hogy régóta jársz különböző kezelésekre, oldásokra és tanfolyamokra, de mégis úgy érzed, hogy nem igazán haladsz ... akkor itt az ideje az eddigi tapasztalásaidat összefoglalni és integrálni; majd valóban egy magasabb szintre lépni.

Az ©ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAM, különböző módszereket foglal magába, ami egy mélyen átalakító folyamaton vezet át; és sok éves tapasztalataim alapján állítottam össze.

Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres változást érjen el, sok munkára van szükség. Az igazi változáshoz csak a terápiás folyamat - aminek a hossza mindenkinél egyéni - vezethet csak el, ahol először az alapokat kell rendbetenni, kezdve a magzati kortól, a gyermekkoron át, a szülőknek való megbocsátáson és elengedésen keresztül stb.. Ha ezek után még szükséges, akkor érdemes előző, múltbeli életeket is feltárni és oldani. Ahogy mennek le a múlt terhei a feltárások és oldások által, úgy válhat egyre könnyedebbé az életed.

Csak akkor nyerheted vissza a teljes életerődet, az egyensúlyodat, az egészséges és stabil személyiségedet, ha a múlt blokkjait és traumáit kioldjuk és helyre kerül minden tudás, amit eddig már megszereztél.

Bejelentkezés: az alábbi linken: http://www.nettyterapia.hu/bejelentkezes/


Ha szeretnél változtatni az életeden és magasabb tudatosságra szert tenni, akkor várlak szeretettel!
Netty