Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Újdonság!

felirattal_.jpgSzeretettel ajánlom az alábbi programot: Élet-Transzformációs Program©

Már lehet, hogy régóta jársz különböző kezelésekre, oldásokra és tanfolyamokra, de mégis úgy érzed, hogy nem igazán haladsz ... akkor itt az ideje az eddigi tapasztalásaidat összefoglalni és integrálni; majd valóban egy magasabb szintre lépni.

Az ©ÉLET-TRANSZFORMÁCIÓS PROGRAM, különböző módszereket foglal magába, ami egy mélyen átalakító folyamaton vezet át; és sok éves tapasztalataim alapján állítottam össze.

Ahhoz, hogy valaki valódi megoldást és gyökeres változást érjen el, sok munkára van szükség. Az igazi változáshoz csak a terápiás folyamat - aminek a hossza mindenkinél egyéni - vezethet csak el, ahol először az alapokat kell rendbetenni, kezdve a magzati kortól, a gyermekkoron át, a szülőknek való megbocsátáson és elengedésen keresztül stb.. Ha ezek után még szükséges, akkor érdemes előző, múltbeli életeket is feltárni és oldani. Ahogy mennek le a múlt terhei a feltárások és oldások által, úgy válhat egyre könnyedebbé az életed.

Csak akkor nyerheted vissza a teljes életerődet, az egyensúlyodat, az egészséges és stabil személyiségedet, ha a múlt blokkjait és traumáit kioldjuk és helyre kerül minden tudás, amit eddig már megszereztél.

Bejelentkezés: az alábbi linken: http://www.nettyterapia.hu/bejelentkezes/


Ha szeretnél változtatni az életeden és magasabb tudatosságra szert tenni, akkor várlak szeretettel!
Netty
 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Június
2022
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 11
Összes: 2056656
Hónap: 12953
Nap: 466