Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Új Aura-Soma üveg született

117.pngÚj üveg született ma: 2019. 11.11-én

Mike (Aura-Soma Products Ltd-től) első gondolatai az üvegről:

 

Pan

B117 - Türkiz / Vörös

 

Született 2019. november 11-én, 11:11 (GMT)

 

"Izgatott vagyok az új üvegünk születése miatt és úgy tűnik, ez egy újabb, valóban fontos lépés a rendszer fejlődésében. Türkiz/Vörös és a neve Pán, szinte Mab Királynő társának kifejeződése, egy csodás időpontban (11/11), oly sok nyitás számunkra, ajtó lényünk különböző szintjeihez, mivel a 11 mindig egy ajtó/kapu.

Amikor ez az üveg létrejön, egy nyitott ajtón át jön, előre jelezve és ösztönözve bennünket az eljövendő felé.

A természetben a szellem dinamikus formában fedezhető fel, a természet szelleme megtalálható minden fában, növényben, kristályban, drágakőben és bennünk; valójában a természet szelleme bárhol létezhet. A Türkiz mindig a kreatív erő, mint fő vonása, éppúgy, mint az út kifejeződése. Úgy tűnik nekem, hogy amikor a Vöröshöz kapcsolódik, ez a kreatív erő valóban a Földre érkezik. Igy megvalósíthatjuk a kreativitást, eljutunk gondolataink és érzéseink és Lényünk megértéséhez, és ahhoz, ahogyan formálják saját valóságunkat. Valahogy úgy érzem, ez az üveg mindannyiunknak segít abban, hogy felelősséget vállaljunk a belső utunkért, oly módon, amely meghaladja a kivetítéseket és átvitelt. A Türkiz erősen kapcsolódik az individuációs úthoz is és minél több tudathullám válik elérhetővé számunkra a földi fényhálóban, ez olyan, mintha egyre földeltebbek lehetünk és ezt úgy tehetjük meg, ahogy korábban kevéssé volt elérhető számunkra.

Az idősebbek általi aktiválás szükséges a Föld lénye számára, hogy egyénileg és kollektíven is támogasson bennünket az önmagunk felé vezető úton.

Mab Királynővel való nyilvánvaló és mély kapcsolat miatt idézni akartam Percy Byshe Shelley költeményét, a „Pán Himnusz”-t.

A vadonból és a hegyekből

jövünk ide már,

vízövezett szigetekről,

ahol elnémult a vad ár,

hallgatva édes sípomat.

A szél a nádi berekben

és méhek a kelyhek ölén,

madarak myrthusligetekben

és tücskök a hárs tetején

és gyíkok a füvek alatt,

mint Tmolus még soha, mind csendbe maradt,

hallgatva édes sípomat.

Peneus folyt és Tempére

a Pelion árnya esett,

de tündökölt még bérce

az alkonyat felett,

amit édes sípom gyorsított,

Szilének és erdei Faunok,

Nimfák a fák közt s a vízen,

ahol csak a nedves partok

s barlangok árnya pihen,

minden oly éber volt, figyelve halló,

és szeretve néma, mint most te, Apolló,

írigyelve édes sípomat.

Dalomba a táncos csillagok; a

ravasz Föld léptek, és

az Ég is, a sok gigászi csata,

a Halál, Szerelem, Születés;-

s ím hangot vált sípom:

zengtem, hogy Maenalus völgyében, mint

űztem egy leányt és öleltem – nádat.

Isten, vagy ember: így csalódunk mind!

Keblünkbe törik, és vérzünk utána:

mind sírtak, mint ti is, ha a véretek

nem volna fagyott,írigy,vagy öreg –

szomorú, édes sípomon.

(Devecseri Gábor fordítása)

Ebben a költeményben Shelley egy zenei versenyt ír le Pán és Apolló között. A Görög mitológiában, ahol Apolló a zene istene, Pánt a rusztikus zene istenének tekintették, a természet, a vadon, a pásztorok és hegyek istenének - akinek kreativitása az érzékeiből fakad. A szépség kifejeződése a természetben és az érzékek használata inkább az érzéseken, mint az intellektuson alapulva még inkább kifejeződik a Pánsíp történetében. Ovidius meséjében a „Metamorfózis”-ban a síp akkor készült, amikor Pán megkisérelte megtartani Syrinx nimfát, csak hogy rájöjjön, nádat ölelt. Syrinx szépsége nimfa lététől folytatódott nád-alakjáig, Pán ellenállhatatlannak tartja ezt a létező belső szépséget – már többé nem gondolkodik vagy érez – Pánnal valóban egyesül.

A félig ember, félig kecske Pánt gyakran társítják a szexhez, gyakran látható fallosszal. Ha a vöröset nézzük, az alsó részben, ez a szexuális energia vagy kundalini energia nem tagadható.

A Vörös energiát gyakran kapcsoljuk össze a dühöngéssel és érdekes, hogy a pánik szó is abból ered, hogy Pán dühbe gurult, amikor délutáni álmából felébresztették.

Ez a szendergésből való felébredés, az álomból való felébredés, egy másik létállapotból való felébredés gyakran kapcsolódik össze a düh, a harag érzésével, egy olyan érzéssel, hogy nem vagyunk önmagunk, mert valóban ha kezdünk felébredni, akkor szembesülünk valami ismeretlennel, az ürességgel, ez a kombináció valóban egy más tudatossághoz visz bennünket,egy olyan tudatossághoz, amelyben valóban ott a felébredés lehetősége.

Baruch Spinoza, 17. századi filozófus számtalan művet publikált elmélkedve az isteniről a természetben, sokan nevezték a panteizmus atyjának. A természet szelleme ugyancsak nagyra becsült, valami, amit meg kell ismerni és a mi korunkban szükséges feltámasztani. Mab Királynő és Pán valójában erre az újra értékelésre hív bennünket.

Ma, a Merkur közvetlenül a nap előtt halad el, ami öt és fél órát vesz igénybe, a Merkur 1/194 része a nap átmérőjének, így napszűrős teleszkóppal látható, ha az időjárás megengedi. A legutóbbi Merkur – Nap találkozás 2016-ban volt, előtte 2006-ban. Átlagosan egy évszázadban 13 Merkur tranzit fordul elő.

A Merkur kulcs a kommunikációnkhoz, hasonlóan tükröződik a Türkizben, a Pán üveg felső részében, az analitikus képességek és intellektus mellett, és a Vörösből jön energia a kifejezéshez. Ez az üveg segíthet kifejezni az érzéseink mélyebb szintjeit, önmagunk mélységéből.

Olyan időhöz érkezünk, amikor az Aura-Somában valóban hangsúlyt fektetünk a szociális és média kommunikációra, energia szükséges ahhoz, hogy az Aura-Soma láthatóbb legyen a világban és kevésbé legyen szűk a piaca. Elég nyilvánvaló, hogyan jelenik meg mindez ebben az üvegben. Ez egy csodálatos lehetőség az Aura-Soma közösség számára, hogy megértse a rendszert és a kibontakozást, hogy valóban összekapcsolódjunk és hasznosítsuk azokat a lehetőségeket, amelyekbe a vállalatunk befektetett, a portállal, a weboldallal kapcsolatban, hogy lehetőség legyen az energiáink összeadására, segítve a vízió beteljesülését és támogatva az emberiséget a felébredés útján, az időnek ezen pontján.

Bizonyos értelemben ez előfutára azoknak az eseményeknek 2020-tól, a következő néhány hónapban is bekövetkező ajtók egyike, a reflexió, növekedés, inspiráció, kreativitás a mindennapi életben megalapozva. Ennek az ajtónak a tesztje 11/7 megmutatja számunkra, hogy mindig ha egy ajtó kinyílik, valami váratlannal szembesülünk, valami ismeretlennel és kényelmetlennel, ami a hitünket teszi próbára. Van egy Esszénus kapcsolat is a 11-ben, a virágfüzér is tesztelődik, az, hogy mi igaz, és mit kell átértékelni. Mivel egy 9-es az összeadás vége, a 18-on át, ez a felébredés lehetőségére is emlékeztet bennünket, ami a hibridizációban kezdődött az ősi Egyiptomban és lehetőséget adott számunkra a bennünk lévő kígyó felébresztésére, mint ami a 9-es szív a szívben része, ez a kreativ erő mindig jelen van a világ kulturájában a legkoraibb kezdetektől, a legrégibb időktől napjainkig. Követve a bennünk lévő fényt. Valami, amit szintén szeretnék megosztani az, hogy ez az üveg segíthet, hogy megvédjük magunkat a manipulációs frekvenciáktól, ha valóban a megfelelő szándékkal együttműködünk.

Szeretettel és Fénnyel,

Mike"

 

Forrás: https://www.aura-soma.com/downloads/Emails/b117/aspl/hungarian.html?fbclid=IwAR0jvCtNb3eW_QtZUXX1DhLQrXCTk84aOrnlpfUc4HtGGme2k9SEnbUjWlk

 

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 6
Összes: 2086162
Hónap: 6818
Nap: 372