Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Nőnapi Virágtündér és a Jácint üzenete

jacint3.jpg

Nőnapi Virágtündér és a Jácint üzenete

 
Tegnap a virágárusnál megszólított ez a kis virág, hát megvettem. Ma reggel a konyhában finom illatával is felhívta magára a figyelmemet, és akkor értettem meg végre, hogy mit is szeretne. Megnéztem hát a jelentését, és mivel a jácint aktuális virág most, jó tudni, hogy mit is üzen nekünk. Lehet, hogy épp kapsz ma valakitől egyet, vagy késztetést érzel, hogy vegyél saját magadnak. Szerintem a témája sokmindenkit érinthet.
A Jácint energetikai tulajdonságai:
Zavaró tényezők kiküszöbölése, halogatás energiájának tisztítása, összpontosítás és tisztánlátás, több szabadidő.
 
Kapcsolódó Arkangyalok: Chamuel és Rafael.
 
Kapcsolódó csakrák: Gyökércsakra, szakrális csakra
 
Gyógyító hatása: Ha úgy érzed, hogy mindig félbeszakítanak, használd a jácint energiáját. Nagyon zavaró, amikor feltartanak, és nem haladsz az életfeladatodhoz szükséges lépések megtételében. Létfontosságú, hogy legyen megfelelő helyed és időd, hogy nyugodtan végezhesd fontos feladataidat. A jácint védőpajzsszerű energiamezőt von aurád köré, amely távol tartja tőled a zavaró tényezőket, így aktuális feladatodra koncentrálhatsz. A virág rendkívül hatékony a halogatás megszüntetésében is, amelynek alacsony szintű rezgése megakadályozza, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsd. Ne tagadd meg magad soha többé. Dolgozz a jácint energiájával, és vess véget a halogatásnak egyszer s mindenkorra!
A jácint üzenete:
“Segítek, ha túl sok a tennivalód. Ha valami eltereli a figyelmedet, félbeszakítanak, vagy elveszíted a motivációdat, és nincs kedved folytatni, amibe belekezdtél, számíthatsz segítségemre. Segítek összpontosítani és tisztán látni. Több időt biztosítok, hogy nyugodtan befejezhesd a munkádat. Soha nem kell ezt érezned, hogy sürgetnek vagy túlterhelt vagy. Végtelen idő áll rendelkezésedre, és minden feladatodat el tudod végezni.
Most végy néhány mély lélegzetet , és nézz rám (vagy a fényképemre). Érezd, ahogy energiám körbevesz. Energetikai akadályt építek közéd és a figyelmedet elterelő tényezők közé. Az angyaloknak nagy terveik vannak veled. Tudom, hogy ezek közül némelyik nem kapcsolódik az életfeladatodhoz, de ezeket is végre kell hajtani. Utána sokkal fontosabb feladatokat fogsz majd kapni.”
Nekem máris segített, remélem Neked is!
 
Szeretettel és Fénnyel:
Netty
 
 
 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
December
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 3
Összes: 2101435
Hónap: 7355
Nap: 209