Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mai Állati üzenet: SZALAMANDRA

salamander-red.jpgTűz, átalakulás, megbocsátás

article preview

A szalamandra tagadhatatlanul a tűzelemmel hoz téged kapcsolatba. Bevezet a tűzerődbe, és arra ösztönöz, hogy ne kerüld el többet a tüzet, de ne engedd mások kezébe sem.
A tűz ereje tetterő, átalakítás, megvalósítás, hajtóerő, saját energia, forróság, de melegség is, optimizmus, spirituális érzékelés, teremtő erő, szeretet, lelkesedés, új impulzusok. Az igazság tüzében a szalamandra átvezet mind az árnyékos, mind a fényes területeken, és azt tanácsolja, hogy tekints befelé, használd erődet, gyógyítsd a múltban elszenvedett sebeidet, érzéseket és megsebzett önértékelésedet, ezáltal képes leszel továbbfejlődni. Ne tartsd fogva többé a régi dolgokat, mert ha megtartod őket, akkor nem engednek tovább, és gátolják a fejlődésedet. A szalamandra megmutatja, hogy válhatsz szabaddá tisztulásod és megbocsátásod tüze segítségével. Segít, hogy megismerd életerődet, kibontakoztasd azt, irányítani és vezetni kezdd, és manifesztáld a földre és víz gyógyításain és áldásain keresztül. A bal agyféltekével összeköti a jobbat, és segít abban, hogy erőd teljes mértékben érvényre jusson.

Megerősítése: " Megbocsátok mindenkinek minden körülményt, minden szituációt az életben, mindazt a rosszat, amit nekem okoztak. Minden ellenem elkövetett bűntől megszabadulok. Segítségül hívom a kegyelem törvényét és a tényleges megbocsátást. Elfogadom az erőmet, és egyetértésben legmagasabb rendű irányításommal, élek vele. Úgy legyen."

szalamandra_.jpg