Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mai Állati üzenet: BÁLNA

balna1.jpgSpirituális fejlődés, ősi tudás, távkommunikáció

article preview

Amikor a bálna éneke elér hozzád, akkor arra vagy hivatott, hogy megfigyeld azt; egy ősi tudást, amelyre most szükség van, elérhetővé kell tenned a világ számára. A bálna visszavezet az eredethez, ahol beléd áramolhatnak az ősi ismeretek. Arra ösztönöz, hogy vonulj vissza bensőd legmélyebb zugaiba, adj magadnak időt, amennyit, amennyire szükséged van, és horgonyozz le a saját középpontodban. Arra buzdít, hogy gyógyítsd meg az ősbizalomban keletkezett sérüléseidet, ezalatt rendkívüli látásmódot hoz közeledbe, és összeköt lelked magvával és választott családoddal.
A bálna arra ösztönöz, hogy feltétel nélkül bízz intuitív, befogadó erődben - mert az őserő, és az, amit tudni kell - vagyis hogy az energiamezőt magadban és magad körül stabilan fenntarthasd -, benned lakozik.
A bálna segít megszabadulni a megrögzött kapcsolatoktól és a régi függőségektől, segít rátalálni a szükséges távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek a te rendszereddel; így megtalálhatod magadban a nyugalmat és a védettséget, szabad úton járhatsz, belső áramlataidat követheted, és ezek szerint élhetsz.

Megerősítése: "Mélyen magamban rátalálok a kérdéseimre kapott válaszokra. Összeköttetésben állok az ősi tudással, és bízom a megérzéseimben."

whale.jpg