Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Delfinek havi üzenete 2010.

Delfinek Havi Üzenetei 2010.

KépDelfinek havi üzeneteiKép

2010.

 

December

Reggeli megerősítések

 

 

Kép

 

Minden reggel erősítsd meg magadban, amit szeretnél,

hogy megnyisd az álmaid beteljesüléséhez vezető kapukat.

 

Ez a kártya abban segít, hogy pozitív szándékkal és megerősítésekkel kezdd a napot. Felkelés előtt tölts pár percet azzal, hogy szándékaidon gondolkodsz. Ne aggódj azon, hogyan valósítsd meg őket fizikai formában. Csak képzeld el szabadon, hogy már beteljesültek.
Majd erősítsd meg pozitív módon vágyaidat egy vagy több alkalommal. Miután kinyitod a szemed, írd le a megerősítéseket (jó ötlet, ha tartasz egy noteszt és tollat az ágyad mellett). A nap során nézd meg a megerősítéseket és mondd el őket többször gondolatban vagy hangosan.

 

 

 

 

Kép

 

November

Bőség

Kép

 

 

Bőség és új, izgalmas lehetőségek időszaka köszönt rád

 

A jólét és gazdagság hullámai elindultak feléd, ezért jól figyelj oda a jelekre! Figyeld meg azokat a gondolatokat, amelyek mostanában foglalkoztatnak, mert meglehet, hogy ezek egy új, gyümölcsöző vállalkozásra akarnak figyelmeztetni. Figyelj oda a váratlan telefonhívásokra, vagy a „véletlen” találkozásokra, mert ezek valószínűleg olyan egyének, akik a jövőben segítségedre lehetnek.

Ez a kártya azt is jelenti, hogy életed sikeres szakaszát éled most meg. Ez kitűnő időszak arra, hogy új vállalkozásba kezdj (természetesen hallgass a belső hangodra és végezz megfelelő piackutatást is). Látni fogod, hogy az ajtók könnyen megnyílnak előtted, s így nagy önbizalom és lelkesedés önt majd el. Ne feledkezz meg arról, hogy hálás szívvel fogadd a kapott javakat.

 

 

 Kép

Október

Ismerd fel saját erődet

 

Kép

 

 

"Több erőd van, mint gondolnád. Érezd, hogy az erő biztonságot ad."

 

Ez a kártya megerősíti, hogy belső erőd felszínre akar törni. Megfelelő módon fogod használni ezt az erőt, nem is lehet rosszul alkalmazni. Igazi barátaid, azok, akik tényleg szeretnek téged, örülni fognak neki, hogy visszanyerted régi erődet.
A megerősítés azt jelenti, hogy már semmilyen szempontból nem vagy hajlandó áldozatnak tekinteni magad. Ez azt jelenti, hogy elengedsz minden neheztelést a többi emberrel, múltbeli vagy jelenlegi körülményekkel szemben. Tudd, hogy lehetsz egyszerre erős és gyengéd – és így is hatékony lehetsz.
Ismételd gyakran: „Biztonságos erősnek lennem. Elfogadom az Isten által adott hatalmat azért, hogy a fény és szeretet szolgálatába állítsam.” Ezután élvezheted a körülötted történő változásokat. Ahelyett, hogy azon aggódnál, mit gondolnak rólad mások, használd erődet, hogy jobb hellyé tedd a Földet. Tudatod nem csak szűk énedre korlátozódik.

 
Kép
   

 

 
 

 Szeptember

Fogadd el a Mennyei segítséget

 

Kép

 

 

"Segítségért imádkoztál, ezért ne álld az útját, hanem fogadd el a mennyei segítséget"

 

Azt kérdezted "Mit tegyek most?" A kártya válasza: "Bízz abban, hogy imáidat meghallgatták és feleletet kaptál. Most pihenj és légy nyugodt." Végül is mennyei beavatkozásért imádkoztál, ezért állj félre és engedd, hogy a menny tevékenykedjen, mivel ez az a segítség, amiért imádkoztál.
Az imánk által elindított folyamatot csendes elmélkedéssel is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

 

 

Kép

 

Augusztus

Áldott változás

Kép

"Életedben egy nagy horderejű, pozitív változás várható."

  

Talán úgy érzed, hogy az életed a feje tetejére állt, mégis minden, ami történik, a te érdekedben alakul így. Ez a kártya biztosít téged arról, hogy az életed változásai segítenek magad mögött hagyni mindazt, ami már nem válik a javadra. A régi helyzetekből megtanultad, amit kellett. Maradj tehát állhatatos, és fogadd el azt, ami jön. Erősítsd meg: „örömmel fogadom az ég küldötte változást, és még a forgószél közepén sem vesztem el egyensúlyomat, amikor bennem és körülöttem minden változik. Tudom, hogy mindez a javamra válik. Tudom, hogy a szeretet a legjobb tanácsadó, amelyre szilárdan támaszkodhatok, és mindig segít engem és szeretteimet – attól függetlenül, milyennek tűnik éppen külső helyzetünk.”

A változás új lehetőségeket hoz a tanulásra, növekedésre, boldogulásra, és új kapcsolatok teremtésére. A kulcs, a változások belélegzése és élvezete, még akkor is, ha elbátortalanítanak. Ha az Univerzum új feladatok elé állít minket, akkor tudnunk kell, hogy mennyei vezetőink úgy ítélik meg, hogy képesek vagyunk megbirkózni velük.

 

 

Kép

 

Július

Lelki társ

 Kép

"Egy lelki-szellemi alapokon nyugvó romantikus kapcsolat vár rád."

 
Az égiek tudomásul vették egy tökéletes szerelmi kapcsolat utáni vágyadat, amelynek érdekében most kell megtenned bizonyos lépéseket. Ha már van megfelelő kapcsolatod, akkor annak fenntartása igényli figyelmedet. A szóban forgó kapcsolat mély szellemi harmónián alapul, mivel mindketten igazhitű, tisztalelkű egyének vagytok. Te és partnered hasonló világnézettel rendelkeztek, és nyitottak vagyok az új eszmék, lelki gyakorlatok tanulmányozására.
Megérdemelsz egy ilyen kapcsolatot, természetes folytatása ez lelki fejlődésednek. Azonban ha aggódsz miatta vagy erőlteted, lelassíthatod a folyamatot. Fontos, hogy élvezd a mindennapokat s meglátod, hogy az események a kívánt eredményhez fognak vezetni. Hagyd magad sodorni az árral, melyet az égiek vezényelnek. Ha még egyedül lennél, vidám és oldott viselkedéseddel vonzd magadhoz partneredet és tudd, hogy a mennybéliek mindkettőtök számára gondoskodnak a részletekről.

 

Kép

 

Június

Segítő

Kép

"Valaki segíteni kíván neked. Találd ki, ki lehet az és vedd fel vele a kapcsolatot."

Valaki segíteni tudna célod elérésében. Talán már gondoltál is rá, ki lehet az illető. De olyasvalaki is lehet, akivel most fogsz találkozni először.
Légy nyitott a másoktól érkező segítségre, az erős személyiségek ismerik a csapatmunka fontosságát. Itt az ideje, hogy megtanuld az élet leckéit ezzel kapcsolatban. Tehát bátran közöld az illetővel, mire van szükséged, kérj segítséget. Mások támogatásával könnyebben megvalósulhatnak isteni céljaid és vágyaid.

 

 

 

 

 

 

Kép

 

Május

Pozitív energia

 Kép

"Vedd körül magad pozitív kisugárzású emberekkel, kerüld a negatív helyzeteket, megnyilvánulásokat."

   Az öntudatra ébredésed, önmegismerésed jól halad a maga útján. Ez a kártya arra bátorít, hogy ezt a folyamatot még magasabb szintre emeld, "negativitás-fogyókúrába" kezdve. Ez azt jelenti, hogy kerüld el a negatív élményeket, amennyire lehetséges. Kerüld a negatív kicsengésű, pesszimista beszélgetéseket önmagaddal és másokkal. Kapcsold ki a rádiót vagy a tévét, ha negatív témájú műsort sugároz és ne nézz erőszakos filmeket. Ne olvasd el a rémisztő főcímeket és őrizkedj a pletykalapoktól. Ez a negativitás-fogyókúra segíteni fog abban, hogy elháríts minden rejtett gátat, amely akadályozza, vagy lehetetlenné teszi álmaid megvalósulását.
Alkalmazhatod továbbá környezetedben a feng shui-t is, a térrendezés ősi kínai technikáját, amely segít növelni a körülötted lévő pozitív energiát. Adományozd valakinek vagy add el a tárgyakat, amelyek feleslegessé váltak otthonodban. Ez segít, hogy új energiát és lehetőségeket vonzz magadhoz és olyan környezetet hozz létre, amely elősegíti a kreativitást, egészséget és bőséget.

 

 

 Kép

 

 

 

 

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 9
Összes: 2086159
Hónap: 6820
Nap: 388