Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Állati üzenet: SZALAMANDRA

salamander-red.jpgHeti Állati üzenet: Május 17 - 24.
SZALAMANDRA: Tűz, átalakulás, megbocsátás

A szalamandra tagadhatatlanul a tűzelemmel hoz téged kapcsolatba. Bevezet a tűzerődbe, és arra ösztönöz, hogy ne kerüld el többet a tüzet, de ne engedd mások kezébe sem.
A tűz ereje tetterő, átalakítás, megvalósítás, hajtóerő, saját energia, forróság, de melegség is, optimizmus, spirituális érzékelés, teremtő erő, szeretet, lelkesedés, új impulzusok. Az igazság tüzében a szalamandra átvezet mind az árnyékos, mind a fényes területeken, és azt tanácsolja, hogy tekints befelé, használd erődet, gyógyítsd a múltban elszenvedett sebeidet, érzéseket és megsebzett önértékelésedet, ezáltal képes leszel továbbfejlődni. Ne tartsd fogva többé a régi dolgokat, mert ha megtartod őket, akkor nem engednek tovább, és gátolják a fejlődésedet. A szalamandra megmutatja, hogy válhatsz szabaddá tisztulásod és megbocsátásod tüze segítségével. Segít, hogy megismerd életerődet, kibontakoztasd azt, irányítani és vezetni kezdd, és manifesztáld a földre és víz gyógyításain és áldásain keresztül. A bal agyféltekével összeköti a jobbat, és segít abban, hogy erőd teljes mértékben érvényre jusson.

Megerősítése: " Megbocsátok mindenkinek minden körülményt, minden szituációt az életben, mindazt a rosszat, amit nekem okoztak. Minden ellenem elkövetett bűntől megszabadulok. Segítségül hívom a kegyelem törvényét és a tényleges megbocsátást. Elfogadom az erőmet, és egyetértésben legmagasabb rendű irányításommal, élek vele. Úgy legyen."

szalamandra_.jpg

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086175
Hónap: 6828
Nap: 236