Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Állati üzenet: PÁVA

pava4.jpg2021-es év a Páva éve: Varázslat, kegyesség, bölcs látásmód

Az elmúlt napokban hallgattam egy asztrológiai előadást, és abban hangzott el, hogy a 2021-es év a Páva éve lesz. Gondoltam, akkor nézzünk utána, hogy mit is fog ez jelenteni szimbolikusan nekünk. 

 

A PÁVA szimbolikus jelentései:
 

Varázslat, kegyesség, nagylelkűség, pompa, dicsőség, örökkévalóság, feltámadás és bölcs látásmód (éberség)

Ha a Páva megjelenik az életünkben, akkor méltóságot és karizmát kölcsönöz nekünk. Megmutatja, hogyan nyithatjuk szét lelkünk köntösét. Földhöz kötött madárként segít erőnk földhöz rögzítésében, kiterjesztésében, és támogatásával meg tudjuk mutatni, hogy többek vagyunk annál, mint azt más gondolná. Emlékeztet az ősi táncokra és ceremóniákra, szépséget ad, és tudomásunkra hozza az élet tanácsát. Arra szólít fel, hogy éljünk a saját énünk szerint, és táncoljuk el az életet. A páva a tojásai közelében él, és úgy tartják, hogy belehal bánatába, ha társa elpusztul; így az örök hűség és a tartós kapcsolat szimbóluma. 

Japánban Kwan Yin-nek, a könyörületesség istennőjének szentelték, aki tollával megáldotta a világot. Kínában a pávatoll jele az Isten mindent látó szemét testesítette meg. Az egyiptomi mitológiában a mindent látó Hórusz szemével azonosították. 

pavatoll.jpg

A pávának ősi tudása van a varázslatról, energiával pedig bármit megteremthet, amit csak akar. Ő a tökéletes király, szerető és uralkodó. Bár gyönyörű alakban él, nincs hozzá rögzítve - testben lenni az ugyanaz, mint álarcban lenni. Ha egyszer elsajátítottuk azt a képességet, hogy akaratunk szerint tegyünk fel és vegyünk le maszkokat, akkor a játékos szabadság új érzésével bújhatunk testünkbe. A páva sokat taníthat nekünk arról, hogy a dolgokat azzal a fajta humorral kezeljük, amely távol tart a hatalommal való visszaéléstől. Nagy bőkezűség árad ebből a lényből.

A páva hatalommal és oltalmazó erővel bír. 

 

pava2.jpg

 

 

 

 

     

 

pava1.jpg

  

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 9
Összes: 2086166
Hónap: 6821
Nap: 359