Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Állati üzenet: LAZAC

salmon.jpgHeti Állati üzenet: szeptember 13 - 20. között:
LAZAC: Megfiatalodás, bölcsesség, emocionális erő, kitartás, egyensúly

A lazac ezüstös pikkelyruházata a Nap és a Hold fényeként a védelemre és a vezetésre utal. Intuíciókkal és erővel lát el, követned kell megérzéseidet és meg kell őket valósítanod. Vándorlása a folyóból a tengerbe, majd újra vissza a születés helyére a gyökereiddel és az őstengerrel kapcsol össze téged, amelyben egyesülhetsz az univerzális, spirituális erővel. Árral szemben is elvezet a gyökereidhez, és legyőzi az akadályokat. Itt új energiát teremthetsz küldetésed teljesítéséhez. A torkolattól a forrásig megfiatalodó folyó tükrében a lazac az életerőt, a teljesítőképességet és a fiatalodás képességét biztosítja. Minden ellenség és akadály ellenére a gyökerei felé vezető úton nem ad fel semmit és megsokszorozódik. Ez az adakozás ereje: mindazt, amit adunk, kétszeresen vagy háromszorosan kapjuk vissza. Lazacszínű húsa az önmagát megtisztító erőt, az újrakezdést és az isteni, szívből fakadó bölcsességet képviseli.
A víz élőlényeként érzelmeid megtisztulását és gyógyulását idézi elő, támogatja szíved erejének kibontakoztatását, intuíciód követését. Elhozhatja az ősi bölcsességeket, emlékeket, a lélek ismeretét, és egyesít az idő kerekével és az újjászületés tudásával.

Megerősítése: "A szívből jövő isteni bölcsességet követem. Minden akadállyal megküzdök, az utamba kerülő nehézségeket könnyedén és gond nélkül legyőzöm."

salmon.jpg

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 3
Összes: 2084945
Hónap: 7553
Nap: 144