Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Delfin Gyerekek

childdolphinhug6.jpg

childdolphinhug6.jpgA GYEREKEK ÉS A DELFINEK

A célom az, hogy megismertessem a szülőket és gyerekeket azzal, hogy a delfinek hogyan segíthetnek a mindennapi életben, hogy örömtelibbé és könnyedebbé váljon mindenki számára.

 

Hallottál már a "DELFIN-GYEREKEK"-ről?

 

Ők a Föld Angyalai. A különböző képességekkel megáldott különleges gyerekek már mindenhol feltűnnek, hiszen tudomásunk van már Indigó-, Kristály-, Csillag-, és  Szivárvány Gyerekekről is.

Készen állsz most arra,  hogy megismerd a gyerkek egy újabb különleges csoportját?

Akkor had mutassam be a Delfin Gyerekeket. Ők is már körülöttünk vannak egy jó ideje, épp úgy, mint a többi különleges gyermek. Bár ezen különleges ajándékkal megáldott gyermekek száma világszerte egyre nő és itt az ideje, hogy tudjunk is a létezésükről . Ezek a gyerekek egyre jobban kezdik felhívni magukra a figyelmet, ami nagyon izgalmas dolog. Ők egy újfajta látásmódot hoznak, a megvalósítás képességével.

Talán a Delfin Gyerekek létezése mégsem lep meg mindenkit, ahogy az sem volt mindenki számára furcsa, amikor a többi különleges képességű gyermek tűnt fel.  Jelenlétükben teljes tudatosság és intelligencia szint érezhető, szívből jövő melegséget árasztanak, valamint újfajta reménnyel töltenek el.

A Delfin Gyerekek jellegzetessége hasonló a többi különleges Indigó- vagy Csillaggyerekekéhez. Azonban van egy nagyon szembetűnő különbség is, az ellenálhatatlan mosolygásuk és nevetésük, valamint a víz - főként a tengerek - iránti szeretetetük.

Nagyon erős bennük a lélek szabadságának érzése, a szabadság iránti vágy. Még nagyon elkeseredetté is válnak - sőt meg is betegedhetnek -  hogy ha olyan körülmények között élnek, ahol a támogatás, a bátorítás, a tisztelet és az érzékenység hiánya áll fenn.

Ha viszont olyan szerencsések, hogy olyan családba születnek, ahol tisztelik az ő speciális képességeiket, tanítják, kedvességgel és gyengéden irányítják, vezetik őket, akkor mire felnőnek rendkívüli kreativitással fognak rendelkezni és pozitív értelemben vibráló egyéniséggé válnak.

A Delfin Gyerekek nagyfokú érzékenységgel és empátiával rendelkeznek. Telepatikus képességekkel születnek és meg is képesek ezt őrizni, ha nem bátortalanítják el és nem nevelik őket félre. Mivel ők jól használják a telepátiát, ezért a beszédük késhet, alig akarnak elkezdeni beszélni, illetve az autizmus tüneteit mutathatják, melyek azonban megfelelő terápiákkal kezelhetőek.

Nagyon vonzódnak az alternatív gyógyító technikák iránt és gyógyítókká válhatnak. Nagyon erősen kötődnek az óceánokhoz és a természethez, ami ahhoz vezeti őket, hogy tengerkutatókká, tengerbiológussá váljanak. Imádják az úszást, a búvárkodást, a vizisít, a táncot és a tornát. 

Erősen érdeklődnek a hangok - mint az éneklés, a zene, - vagy olyan technológiák felé, amik a hangot használják. Tulajdonképpen azok a technológiák, amelyek a nem-verbális kommunikációt használják, hanem a tudatalattihoz és dimenzionális utazáshoz kapcsolódnak, vonzóak lesznek a Delfin Gyerekek számára.

Imádják és kiállnak az állatok, a természet és a környezet jólétéért. Nagyon érzékenyek és együttérzőek a fogyatékos emberekkel, az idősekkel, a gyengékkel és a hátrányos helyzetben lévőkkel.

Gyakran hatalmas, kék, tiszta és gyönyörű szemük van és folyamatosan mosolyognak. Extra-érzékenydolphinhumanbaby33.jpgek a hangokra. Néhányuknál nagyon finoman érzékelhető, mintha úszóhártya lenne az ujjaik és lábujjaik között. Néhányuk megtanulja kiterjeszteni az auráját, ami megnyugtatóan hat az állatokra és az érzékeny emberekre is. Lehet, hogy többször tapasztalnak álmukban testen kívüli élményeket, olyan álmokat, melyekben vízben  és víz alatt úsznak delfinekkel.

Továbbá, számos felnőttnek titokban - akik nagyon hiteles emberek a tudományokban, a pszichológiában - az a meggyőződése, hogy vannak delfinek, akik emberi formába inkarnálódtak. Természetesen addig amíg ezek a dolgok nem nyernek nagyobb nyilvánosságot és elfogadást, addig ezek a különleges felnőttek is titokban tartják ezen hitüket, és csak azokkal osztják meg, akiket eléggé nyitottnak és nyíltszívűnek tartanak.

Hamarosan tovább folytatom a cikket, azzal hogyan segíthetjük  bármely gyermeket a fejlődésben, beleértve a Delfin Gyerekeket is.

 

diving_animals_children_sea_fish_dolphin_diver_water-2a647.jpg

 

 

 Ha ráismertél a gyermekedre vagy saját magadra, akkor a hozzászólásokban megoszthatod a Te történetedet!

 

A Delfinek szeretetével és ölelésével:

Titania - Blue Dolphin

 

Forrás: http://www.paulapeterson.com/Dolphin_Children.html

Fordítás: Titania - Blue Dolphin 2011.®

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Anna - :)

A fiam hihetetlenül vonzódik a bálnákhoz és a delfinekhez, és magához a tengerhez, az óceánhoz is. Egy látó ismerősömnek, amikor elmondtam, csak ennyit válaszolt:
- Ezen csodálkozol? Hiszen a Szíriusziakat a delfinek hozták a földre.

Peti - :-)

Hű ezt nagyon jó volt olvasni! Jó lenne ha a szülők - függetlenül attól, hogy milyen jellemzőkkel bír a gyermekük - nagyfokú nyitottsággal állnának a csemetéjüjhöz és hagynák őket kiteljesedni...

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
November
2022
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 14
Összes: 2099572
Hónap: 8240
Nap: 290