Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vadon élő delfinekkel úszás Dél-Egyiptomban

 

 img_2618.jpgDelfinek és Te!  Ússz vadon élő delfinekkel! 
 

article preview

 

pict0012.jpg

DELFINEK ÉS TE! 
Az Öröm és Játékosság jegyében!

A vadon élő delfinekkel úszás egy életreszóló tapasztalás, amit soha sem fogsz elfelejteni! 

 

 

 Következő dátum: 2018.
 

A  jelenlegi külpolitikai helyzetek miatt sajnos nem tudunk pontos utazási dátumokat mondani! Amint lesz konkrét dátum, akkor azt közzé tesszük a weboldalon!

 

A Blue Dolphin Egyesület programja egy különleges élménnyel ajándékoz meg, ha velünk utazol Egyiptomba, a Vörös-tengerhez. 

Olyan csoportos programot ajánlunk, ahol szívközpontú és delfinlelkületű emberekkel ismerkedhetsz meg, utazhatsz  és vehetsz részt együtt a meditációkon, elengedésekben, relaxálásban, regenerálódásban, miközben napi kapcsolatban vagyunk a vadon élő delfinekkel, vagy energiaszinten vagy fizikálisan is. 


Míg megtapasztalod a tenger végtelenségét, a kék égbolt időtlenségét és egyszerűségét, közben teljes biztonságban és törődésben érezheted magadat -  ami megadja a lehetőségét, hogy még mélyebb kapcsolatba kerülhess a saját Lelkeddel és hozzáférj a belső világodhoz. 


A delfinekkel úszásaink alatt teljes tisztelettel és tudatossággal kapcsolódunk a természethez és annak élővilágához.  Nem zavarjuk meg a delfinek természetes viselkedését. Ők döntenek, hogy mikor jönnek oda hozzánk és mikor játszanak velünk, mi pedig köszönettel fogadjuk az ő közeledésüket.  Nem etetjük és  nem érintjük meg őket! 

 Kép

A Vörös-tenger egy tökéletes hely, ahol biztonságban együtt úszhatsz a vadon élő delfinekkel, miközben megcsodálhatod a gyönyörű vízalatti világot is!

 

Búvártudás nem szükséges, mivel nem búvárkodunk, csak snorkellezünk. Hogy mi is az a snorkellezés és mi szükséges hozzá, az alábbi linken megtalálod: További infóért klikk ide

 img_6681.jpg

 

8 napos/7 éjszakás programokat szervezünk a megadott időpontokban. Általában tavaszi időszakban megyünk, mert akkor a legkellemesebb az időjárás.  Budapestről indulunk és Hurghadába megyünk repülővel, majd onnan minibusszal folytatjuk tovább utunkat, ami kb. 3 - 4 órát vesz még igénybe. 

dscf2042.jpgSzállásunk egy Öko-faluban található, ahol nincsen millió turista, csak búvárokkal találkozhatunk. Kétszemélyes kőházakban alszunk, amelyek fürdőszobásak természetesen, és tiszták, igényesek. Az árban teljes ellátás benne foglaltatik, egy ezzel nincsen külön gondod, együtt étkezünk általában. Ha nem vagyunk ebédidőben az étterem közelében, akkor a hajón kapjuk meg az ebédet. 

pic_0296-masolata.jpg

Az egy hét alatt 3-szor hajózunk ki nyílt vízre egy korall zátonyhoz, ahol általában megtalálhatóak a delfinek. Egy nap pedig lehetőség van egy másik partszakaszon óriásteknősökkel is találkozni és akár együtt úszni. Esténként tartunk csoportos meditációkat és foglalkozásokat. 


Az érkezés utáni első napon lesz lehetőség a snorkelling gyakorlására. Ebben a kinti vezetőnk és én fogunk segíteni. Búvártudás nem szükséges, de legyen meg a vízbiztonság érzése, mert a delfinek a nyílt vízen lesznek, ahova kitesznek minket a csónakból. Mentőmellényt mindenkinek kötelező felvenni, ezért ez még plussz biztonságot ad. Érdemes vízálló fényképezőgépet is hozni, hogy a felejthetetlen élményt meg tudd örökíteni.Javaslom, hogy hozz magaddal saját felszerelést, ami a következőkből áll: uszony, maszk, légzőcső, shorty snorkelling ruha. Ha nincs még felszerelésed, akkor jelezd és tudok adni megbízható és profi helyet, ahol meg tudod vásárolni,illetve a helyszínen bérlésre is van lehetőség. Snorkellezésről további infókért klikk ide.

 

 A 7 éjszakás programcsomag a következőket tartalmazza:

- 7 éjszaka Eco faluban teljes ellátással, kőházakban (korlátlan víz, üdítő, kávé. tea fogyasztás)
- Transfer Hurghadától - a szállásra oda-vissza (ez kb. 3-4 órás út)
- 3 hajóút a snorkellezésre a delfinekhez
- 1 snorkel kirándulás óriásteknőssel úszni
- snorkelling oktatás első nap
- csoportos foglalkozások, meditációk, gyógyítások
- további fakultatív programok a helyszínen extra költségként fizetendők


Fizetési határidők:
Jelentkezés után:

- A repülőjegy teljes díjának kifizetése esedékes, minél hamarabb és a részvételi díj 50%-ának kifizetése legkésőbb: ........!;
- maradék 50%, pedig legkésőbb ..........................!


Az út részvételi díja: 1100 EUR + repülőjegy (a repülőjegy ára a szabad helyek függvényében érvényes:  111.600 Ft-tól /fő)

Gyermekkedvezmény van: 0-16 éves korig (pontosítás miatt kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, és add meg a gyermek létszámot és életkort)
 

Ha légkondis/széffel és minibárral ellátott kőházat szeretnél, vagy egyedül szeretnél lenni egy szobában, akkor +felárral lehetséges!

Abban az esetben, ha egyedül jössz, elképzelhető, hogy egy társat kapsz magad mellé a szobába, azonban, ha páratlan a létszám, akkor az egyszemélyes felárat kell kifizetni.

 

Plussz költségek:

- utas és poggyász biztosítás
- Igény esetén felszerelés bérlés vagy vásárlás (javasolt inkább saját felszerelést hozni: uszony, maszk, légzőcső, shorty snorkel ruha).
- a csomagon kívüli egyéb fakultatív program
- vízum (25 USD)
- borravalók (20-30 Eur/fő/hét)
- egyesületi tagsági díj (6000 HUF)

 

Ha szeretnél részt venni a csoportos meditációkon és foglalkozásokon, akor az utazás előtt ajánlott 4 csoportos (Budapesten tartott) delfinmeditáción részt venni, az útra való ráhangolódás és egyéb tisztulási folyamatok miatt!
 

 

További HASZNOS TUDNIVALÓK az egyiptomi delfinekkel úszás programhoz

Előzetes REGISZTRÁCIÓ az útraHa megérintettek a fentiek, és szeretnél részt venni egy ilyen DELFIN-KALANDON, akkor jelezd felénk ÉS KÜLDD EL AZ ELŐZETES REGISZTRÁCIÓDAT!

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy az utazási programok, kizárólag Egyesületi tagok részére elérhetőek!

 

Ha szeretnél résztvenni az utazási programokon, akkor Te is csatlakozz a Blue Dolphin Egyesülethez! 

Egyesületi belépésről itt tájékozódhatsz: Klikk ide

 

Ha kíváncsi vagy az eddigi utazási élményeinkre, klikk az alábbi linkekre:


Ha hívást érzel, akkor jelentkezz már most!

 

Előzetes REGISZTRÁCIÓ az útra

 

Mi Várunk Szeretettel!

E-mail: bluedolphininfo@gmail.com


pic_0134.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Netty és Jocó, a csapatvezetők

és Khaled az egyiptomi vezető

netty-es-khaled.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

A mappában található képek előnézete Delfin-Kaland 2014. máj. 3-10.