Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BEMUTATKOZÁS

BlueDolphin - "A KAPCSOLAT EMBEREK ÉS CETEK KÖZÖTT"
 
 A GYÓGYULÁS ÚJ DIMENZIÓJA


"A Delfinek női energiája és a Bálnák által képviselt férfi energia egyesülése a szívközpontunkban, ami elhozza a teljességet az életünkben"


 

dolphinwoman.gif  Kedves Látogató! Üdvözöllek a Delfinek Szigetén!

 

Ez egy olyan sziget, ahol bárki kiköthet, akinek éppen szüksége van egy kis iránymutatásra, támogatásra, töltekezésre, gyógyításra, szeretetteljes légkörre, ahol elfogadják olyannak amilyen. Biztos vagyok benne, hogy minden ember a boldogságot keresi, csak útközben vannak olyan belső és külső erők, amik letérítik az útjáról. Ez mindenkivel megeshet, de a lényeg, hogy észrevedd, ha letértél az utadról és ne félj segítséget kérni, ha egyedül már nem találsz vissza a szíved ösvényére. Nálunk találsz segítő erőket, eszközöket, hogy újra önmagadra találj és tovább mehess szabadon a szíved útját követve.  

 

Ha életed bármilyen területén elakadtál - legyen az egészség, párkapcsolat, munka, hivatás, életcél, pénzügyek - és úgy érzed, hogy minket tisztelsz meg a bizalmaddal, hogy az általunk közvetített energiákkal és eszközökkel segítsünk Neked, akkor bátran hívj minket vagy írj e-mailt!

 

BLUE DOLPHIN KÜLDETÉSE

 


 

MAGAMRÓL

titania2.jpg

 


 

 

 

 

 

ELÉRHETŐSÉG és BEJELENTKEZÉS

Blue Dolphin Centre

Budapest

bluedolphincentre@gmail.com

Tel: +36 70 633 8002