Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Utazási élményeink: Delfin-Kaland 2014. tavasz, Egyiptom

img_1136.jpg

 Utazási élményeink: Delfin-Kaland 2014. tavasz, Egyiptom_ 2014. máus 3-10.

 

 

Utazási élményeink 2014. május 3-10.

 

20140509259.jpg

 

Erre a túrára egy 10 fős csapattal keltünk útra. A csapat fele már nem először utazott velünk. A másik fele pedig teljesen újként csatlakozott hozzánk. Bár azt kell, hogy mondjam, hogy mindegy hányszor jártál már ott, mindig új élményekre és tapasztalásokra lehet számítani. Mindig mindenki azt kapja, ami éppen a legjobb és legakutálisabb számára. 

Akárhányszor találkozol újra a delfinekkel, mindig ugyanaz az öröm és hála érzése jár át, amikor megpillantod őket. Abban a pillanatban, amikor köztük vagy és úszol velük, elfelejtesz mindent, csak Ők és Te léteznek. Köréd úsznak előről, hátulról vagy oldalról....és megszűnik a külvilág körülötted. Befogadnak a csapatba és azt érzed, hogy szinte eggyé válsz velük....

A csoportos programokat illetően is minden évben mással készülök, és én is nagy izgalommal várom a közös élményeket és tapasztalásokat. Idén olyan érdekességben is részünk volt az időjárást illetően, hogy egyik este, - mikor éppen egy elég erőteljes energiahorgonyzó gyakorlatot végeztünk, - az elemek is táncra perdültek körülöttünk és vihar kerekedett. Hatalmas szél zúgott, villámok siklottak át a sötét égbolton. Sőt, még az eső is eleredt, ami a sivatagban ugye nem egy mindennapi dolog. Kifújta és kimosta a régi energiákat, hogy bejöhessen az új... 

Megannyi csodás pillanat marad meg egy-egy út után, amit már soha nem lehet kitörölni a szívekből. Köszönöm minden résztvevőnek, az egyiptomi vezetőnknek, a delfineknek, égi és földi segítőnknek, hogy hozzájárult idén is ehhez! 

Delfinszeretettel: Netty

 

 Készítettünk egy videót a delfinekkel úszásról és a közös körtáncunkról, melyet a Földanyának ajánlottunk: 

 

 

 

 

 

További fotókat a Képgalériában találod. Fotók megnézegetéséhez klikk ide.

 

A résztvevők élménybeszámolói is folyamatosan feltöltésre kerülnek!

Nézz majd vissza az oldalra, ha kíváncsi vagy rá!

 

 

 Jocótól, 2014. 05.22.

"Kedves Anett!!
Nagyon szépen köszönöm az Egyiptomban szerzett delfinkalandokat és örömöket, és rengeteg boldogságot. Ezt a túrát mindenkinek ajánlani tudom, mert olyan élményben lesz részünk, amit 1 életen át megőrzünk és gyökeresen megváltoztatja az életünket. 
Már nekem a repülés is egy rémálom volt, mert utálok és félek repülni, de a delfinek hívó szavaira legyőztem és a hazaút már gyerekjáték volt. Ez tényleg csak egy pici pont a változások terén, de nekem nagy lépés, amit köszönök. 
A csapat tagjai pedig családommá nőtték ki magukat, azt a szeretetet és odafigyelést amit kaptam tőlük, soha nem felejtem (pedig a vízben a delfinek miatt mindenkit elnyomtam és átgázoltam rajtuk mint egy nagy orca ) de nevetve és visszaemlékezve mesélték, hogy ők pont ilyenek voltak az első delfin útjukon. Napokig tudnám írni, de felesleges, ezt érezni és átélni kell, nem olvasni.
Köszönöm Nettynek és minden csapattagnak a csodás élményeket! Remélem jövőre újra találkozunk! "

 

  Petitől, 2014. 05.28.

"Nekem ez volt a negyedik delfinekkel úszásom Egyiptomba, és újfent hatalmas élményekkel jöttem haza. Számomra megunhatatlan az a hely, azok emberek no és persze a delfinek. Úgy éreztem, mintha lelassult volna az idő és egy folyamatos töltekezés volt az egész. Ismét egy szuper csapat, ismét a csodás delfinek... Köszönöm!!"

 

 Mónitól, 2014. 05.28.

„Hálásan köszönöm, hogy ismét lehetőségem nyílt arra, hogy Egyiptomban együtt úszhassam a delfinekkel. Az emberi-, és delfinközösségben a csoportos meditációk és beszélgetések alkalmával megismerhettem és megtapasztalhattam Lényem eddig még feltáratlan mélységeit. Az időnként embert próbáló önismereti munka mellett nagyon sokat nevettem, és nagyon jól éreztem magam.”

 

 Anitától, 2014. 05.29.

"Az elmúlt tíz évben sok csodás magtapasztalásban, élményben volt részem, hosszabb-rövidebb időre átélhettem a kozmikus szeretet, az egybeolvadás mámorító érzését. Betekintést nyertem más világokba, felismertem, miért úgy történtek-történnek velem a dolgok, ahogy,miért olyan vagyok, amilyen. Egy szóval szomjúztam az ismeretlent. Elvarázsolt, tanított, nevelt. Belső utazásaimból ajándékkal tértem vissza, melyek segítségével bimbódzó tudatosságom bontogathatta szárnyait.

2014 Május Egyiptom: Vannak érzések, melyeket nehéz szavakba foglalni.

Minden, amit ebben a fizikai testben tapasztalunk, az energiák játéka, és ha a fizikai test nagyot ütközik egy másik fizikai valósággal, egy másik minőséggel, az egy átalakulás, egy tapasztalat miatti energia átrendeződése.

Most nem lebegek, a földön állok, itt vagyok fizikai testemben és mégis velem van. A delfinekkel való találkozás, olyan minőséggel való egyesülés, mely megtart és boldoggá tesz.

Köszönöm, hogy veletek lehettem!"

 

 Anditól, 2014. 05.31

"Első alkalommal vettem részt Delfin Kalandon Egyiptomban és nagyon izgatott voltam az út előtt. Tartottam a repüléstől, izgultam, hogy megfelelő legyen majd a snorkell felszerelésem.
Minden izgalom feleslegesnek bizonyult, tökéletes egy hét volt! :-)
Csodálatos tenger, gyönyörű delfinek, korallzátony, fantasztikus emberek, ragyogó idő, kényelmes szállás, isteni ízek! Minden vágyam és elképzelésem teljesült az úttal kapcsolatban!
Köszönöm Nettynek és Khalednek a szervezést, az egész csapatnak az élményeket és a delfineknek a szavakba nem foglalható érzéseket, az Ő ajándékukat!"

 

 Marikától, 2014. 06.01

"Köszönet a csodáért! Kedves Nettikém, szeretném egyben Neked és a csapatnak megköszönni azt a számomra lehetetlennek tűnő élményt, amiben részt vehettem. Csak mi, akik résztvevői voltunk tudjuk érezni azt a csodát, amihez Te hozzásegítettél. Úgy érzem a delfinekkel való találkozás már örökre az enyém, a lényük lenyűgöző és felejthetetlen. Hálás vagyok amiért elfogadtatok és intenzíven segítettetek nekem. Remélem lesz még lehetőség velük találkozni én mindenesetre számolom a napokat. Mégegyszer hálásan köszönöm azt a munkát amit értünk tettél, én csillagos ötöst adok Neked. Remélem hamarosan találkozunk amennyiben szükségünk van egymásra."

 

A mappában található képek előnézete Delfin-Kaland 2014. máj. 3-10.

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 7
Összes: 2086159
Hónap: 6816
Nap: 379