Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Utazási élményeink: Delfin-Kaland 2012., Egyiptom

Élmények, beszámolók, fotók és videók a 2012. áprilisi delfinkalandról

Áprilisi delfinekkel úszás élményeink

 

dscf2264.jpg

 

 

 

 

 

 

Videó a Kristály-Bálna küldetésünkről:

 

A Küldetés előzményeiről és részleteiről itt olvashatsz: klikk ide

 

 

A résztvevők élményei:


 

"Sziasztok,

Ismét hatalmas élmény volt - most már sokadszor - ezekkel a csodálatos Lényekkel együtt úszni. Mikor fél év után most ismét ott voltak tőlem pár méterre olyan volt, mintha tegnap váltunk volna el. Azt éreztem összetartozunk... Elképesztő volt, ahogy segítettek minket embereket. Volt hogy kb. 30 ember volt a vízben, mindenki tepert, csak úgy forrt a víz és ők nem hogy nem mentek el, hanem minden kis csoportnak adtak magukból, - ahogy többen is mesélték - körbeúszkáltak minket és ez valami fantasztikus érzés volt! Valószínűleg most sem vagyok tudatában annak, hogy mennyi mindent kaptam, és még alakulnak bennem a dolgok rendesen.
A csapatunk most is nagyon hamar összekovácsolódott, mint egy igazi Delfincsapat! :-)) Nagyon jókat dumáltunk, nevettünk együtt és szerintem nagyon sokat tanultunk egymástól is. És a záró összejövetelünkben meg minden benne volt...
Titánia megint hatalmas munkát végzett és nagy segítség volt a meditációkkal és az egyéb gyakorlatokkal, no meg a jelenlétével. Ismét csak köszönöm!
Már most várom a következő alkalmat, de most is az van bennem, hogy egyrészt hamar elfog jönni, másrészt meg addig is velünk vannak és segítenek minket ezek a Drága Delfinkék... és barátaik!! :-)))
Ja, és azt a kilátást a tengerrel az evészeteknél igazán ideszerválhatná valaki! :-))

Peti (meg sok egyéb, de ezt most hagyjuk :-))) " .

 

Vajon mit hoz számomra az újabb Delfin kaland? 1 év után ismét Egyiptomban. Megérkezve olyan érzésem volt hogy "újra itthon".
1 hét alatt oly sok minden történt velem hogy felér akár egy egész élettel. Tavalyi tapasztalatból annyi, hogy mikor visszatértem hétköznapi életembe, bizony integráltam a kint szerzett élményt az Itt és Mostba. A feladat Most is föl van adva:)
A delfinekkel való találkozás csodás élmény. Jelenlétükben a szív csakrámat tágították. Könnyeim igazolták, hogy sikeres volt a beavatkozás. Nagyon sok oldásban volt részem és ezért Hálás vagyok Minden résztvevőnek.

És érzem hogy ennek még nincs vége, a következő Delfin kalandom már ki van küldve az Égieknek.

Kata

 

 

 

Kedves Olvasó!! ;)
Közel fél év után érzem, hogy írnom kell pár sort Nektek, Titániának, Magamnak..
Életem egyik legfantasztikusabb élménye volt ez a túra. Lélektestvéreimmel találkozhattam, -gondolok most a csoporttársaimra és a delfinekre egyaránt.
Új dimenzió nyílt meg a szívemben, máshogy tekintek az életre, megtaláltam egy darabot a lelkemből. Folyamatos hívást érzek azóta is a delfinekhez, honvágyam van... :)
Titániának szeretném megköszönni a munkáját, azt hogy figyel a lelki késztetéseire és meg tudta gyakorlatban is valósítani az álmait, és ezáltal egy csodát prezentál nekünk az útjaival!!!!! Mérhetetlen hálát érzek a munkája iránt!!!!!!!!!!!!!!!!! Kívánom, hogy továbbra is repítse őt a Jó Isten a tenyerén és bátran törjön a csúcsok felé, hogy követhessék azok, akik hívást éreznek a Delfinekhez , Bálnákhoz!

Ölelés mindenkinek

Üdv.; Anikó / Delfinarc 

2012.08.29 14:05

 

A mappában található képek előnézete Delfinekkel úszás 2012. április

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086176
Hónap: 6829
Nap: 236