Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Utazási élményeink: Delfin-Kaland 2011.ősz, Egyiptom

Élmények, beszámolók, fotók és videók a 2011. novemberi delfinkalandról

Novemberi Delfinekkel úszás élményeink:


 

dscf0045.jpg

 

  

 

 

 

Résztvevők beszámolói:

 

  "A Belső utazás felfedező gyönyörűsége

Titánia kiépített és rendezett egyénisége (test -lélek - szellemiség harmóniája) révén megéreztem a szeretet folyamatos, örök és végtelen létáramát. Emberként példát mutatott, hogy befelé figyelve
ön - magunk rendezésével nyitottakká, befogdókká válhatunk az egyetemes öröktől fogva jelen lévő szeretet befogadására, amire mindnnyian vágyunk. Az Egységgel harmonikusan összehangolt Életével és a léttel való szeretetteljes kapcsolata révén példát mutatott az emberi létminőségből, ami belsőnk harmonizálásával mindannyiunk számára elérhető. E példamutatás ismeretségünk első percétól a mai napig is folyamatában
tart : )

Az egyenlítőövi Delfinkalandra méltó módon felkészülve érkeztünk meg - a ráhangolódó meditációk révén belsőleg harmonizálódtunk. A Delfinek is pont annyian vártak bennünket ahányan családtagjaikkal együtt voltunk. A türelem, a szelídség, a barátság örökérvényű intelligenciájának példáját sugározták. A csoportos együttlét ereje, de ezen belül minden egyénnek önmagához mérten fejlődő sértetlen egyénisége - teljes emberiségünk számára példaértékű vislekedésforma. Velünk is csoportosan barátkoztak, mindenkinek egyéniségéhez mérten utat nyitva a szeretetben való kiteljesedés felé.
Élmény átélni a helybeliek áradó delfinszeretetét és tiszteletét, a felkelő nap erejét, a szivárványszines víz alatti békés élőlény világot, a tiszta víz tisztító erejét : )


Emese" 
Emese további írásáért klikk ide

"Nem könnyű  szembenézni saját magunkkal , hiszen ez a spirituális kaland erről is szólt, de megéri!
Azóta sokkal jobban megtalálom az egyensúlyomat és érzéseim szerint számos most még nem mutatkozó változást indítottak el az életemben a csoportos foglalkozások és a delfinekkel való fantasztikus találkozás.A delfinek csodálatosak, szeretetre inspirálnak, szelídséget,  türelmet, a játék hihetetlen örömét mutatják.Viselkedésük a csoportos együttlét fontossága mellett,az egyéniségek megtartásának fontosságát sugallja.Hatalmas tanítók ők szavak nélkül, személyes tapasztaláson keresztül.Nagy kincset kaptam,amely kitörölhetetlen mérföldkő az életemben. Hatalmas köszönet és hála delfineknek és csoport tagjainak valamint 
példamutató , harmonizáló munkájáért és  a szeretetteljes vezetésért Titániának is.

Míra. "


 

" Szavakba önteni elég nehéz azt ,hogy mit is jelentett ez az egy hét.  Úgy érzem valaminek a kezdetét.

Azon felül , hogy csodálatos , fantasztikus  , kimondhatatlan élmény volt a  delfinekkel úszni : ).

Csodás volt egy - egy pillanatot elkapni abból , amikor egyként  úsztunk velük . Ilyenkor átéreztük őket és ők tanítottak minket.

Megkaptam , amire szükségem  volt. A csapatról nem is beszélve , hisz mindannyian annyira különbözőek voltunk , mégis annyira egyformák.

Minden  delfin testvéremnek és Titániának  köszönök mindent , amit ez alatt az út alatt kaptam : ). "

 Zsuzsa  ;-) "

 

 "Elég nehéz pár mondatban átadni amit ott kaptam (szigorúan E/1... 8-an biztos értik :-) ). És itt nem csak a delfinekre gondolok, hanem az egész hét és a Delfintesók élünkön a Delfinmaminkkal olyan változásokat indítottak el bennem, ami azt hiszem mérföldkő az életemben.
A Delfinek egyszerűen fantasztikusak, jó lenne, hogy ha mindenki - aki nyitott erre az irányra - megtapasztalhatná a velük való találkozásban rejlő kincseket. Az Életet tanítják, nem szavakon, hanem megéléseken keresztül. Tényleg hatalmas köszönet és hála nekik és a mi Maminknak is! :-)

Szeretettel: Peti"

 

A mappában található képek előnézete Delfinekkel úszás 2011. november

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
December
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 3
Összes: 2101434
Hónap: 7362
Nap: 232