Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
article preview

Totemállat: BÁLNA

gray_whale.jpgBálna, mint Totemállat

sperm-whale.jpgBÁLNA, MINT TOTEMÁLLAT

Az állatok a szellemi világ hírnökei.  Az erőt adó állatok választanak ki bennünket azáltal, hogy megmutatkoznak, és nem fordítva.

 

 

 

Ha a bálna megjelenik az életedben, mit is szimbolizál és mire akarja felhívni a figyelmedet?

CET/BÁLNA: Spirituális fejlődés, ősi tudás, távkommunikáció, a Lélek útja, az alkotás, az ének hatalma, a belső mélységek megelevenedése.

"A bálna belsőjében egy kedves, csodaszép lány él, aki a bálna lelkét és az ősi tudást őrzi."

Ha elér hozzánk a bálna éneke, akkor arra vagyunk hivatottak, hogy megfigyeljük azt; egy ősi tudást, amelyre most szükség van, elérhetővé kell tennünk a világ számára. A bálna visszavezet az eredethez, ahol belénk áramolhattak az ősi ismeretek. Arra ösztönöz, hogy vonuljunk vissza bensőnk legmélyebb zugaiba, adjunk magunknak időt, annyit, amennyire szükségünk van, és horgonyozzunk le saját középpontunkban. Arra buzdít, hogy gyógyítsuk meg az ősbizalomban keletkezett sérüléseinket, ezalatt rendkívüli látásmódot hoz közelünkbe, és összeköt lelkünk magvával és választott családunkkal.

A bálna arra ösztönöz, hogy feltétel nélkül bízzunk intuitív, befogadó erőnkben - mert az őserő, és az, amit tudni kell - vagyis hogy az energiamezőt magunkban és magunk körül stabilan fenntarthassuk -, bennünk lakozik.

A bálna segít megszabadulni a megrögzött kapcsolatoktól és a régi függőségektől, segít rátalálni a szükséges távolságtartásra azokkal az ügyekkel szemben, amelyek nem egyeznek a mi rendszerünkkel; így megtalálhatjuk magunkban a nyugalmat és a védettséget, szabad úton járhatunk, belső áramlatainkat követhetjük, és ezek szerint élhetünk.

A bálna hullámszerű felbukkanása és lemerülése a vízbe a polaritás táncát mutatja - kívül és belül, férfi és nő, világos és sötét, belégzés és kilégzés - arra szólít fel, hogy kövessük a mozgást anélkül, hogy ítéletet mondanánk.

Kövei: larimar, hegyikristály, kék korall, vízi zafír, hematit;  színei: kék, türkiz, fehér, acélszürke, átlátszó; elemei: víz, levegő, éter; szimbólumai: bálnauszony, szökőkút, csavart bálnaszaru; további asszociációk: bálnaének, egyszerűen, egyszer csak lemerülni, ősi ismeretek Lemúriáról és Atlantiszról, tüdő, torokcsakra, légzés; álombeli jelentése: Ha megjelenik a bálna az álmunkban, akkor a vízi világ mélyére vezet, hogy beavasson az ott rejtőzködő titkokba. Visszavonulásra is felszólíthat, amikor saját középpontunkból kiindulva tudásra, tisztulásra és gyógyulásra lelünk.

Affirmációi: "Mélyen magamban rátalálok a kérdéseimre kapott válaszokra." - "Összeköttetésben állok az ősi tudással, és bízom a megérzéseimben."

 (Forrás: Jeanne Ruland: Az állatok ereje c. könyv)

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 4
Összes: 2086166
Hónap: 6821
Nap: 348