Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Telepatikus kapcsolódás a delfinekkel

dolphin-sonar.jpgTelepatikus kapcsolódás a delfinekkel, vagyis gyógyító energiáikkal

 

Virtuális, illetve telepatikus úton történő delfin terápia

 

Kutatások is bebizonyították, hogy már csak a delfinek hangja, a vibrációja jótékony hatással van az emberi energiamezőre.

Mivel Magyarországon nincs lehetőség igazi delfinekkel találkozni, így legalább virtuálisan, illetve telepatikusan össze lehet kapcsolódni a gyógyító energiájukkal. A „Delfin-Energia Terápia” az energia-gyógyítás egy intuitív változata. A kezelés során a gyógyító egy csatornaként működik a delfinek tudatosságának és energiájának továbbításában. A kliens ugyanazt az energiát kapja meg, mint amikor fizikálisan is úszna a delfinekkel, miközben hallja a tenger zúgását és a delfinek hangjait.

Itt is működik az, amit Jung állított, hogy egy szimbólum archetípusának való szembesítésének gyógyító hatása van. Míg itt a kliensek egy virtuális, illetve telepatikus kapcsolaton keresztül mennek végig, közben ugyanúgy megtapasztalhatják a delfinnek, mint szimbólumnak a szembesítése során a gyógyító hatást.

A kezelés alatt a kliens egy olyan tudati állapotba kerül, ahol megpihenhet önmagában és a testében el tudnak indulni az öngyógyító folyamatok. Így sokszor ő saját maga jön rá azokra a dolgokra, amiket eddig nem látott tisztán és a kezelés során választ kaphat az életvezetését segítő kérdésekre is. Én ezt úgy szoktam mondani, hogy olyan érzése lesz a kliensnek a kezelés során, mintha kiemelkedne egy kis időre a problémájának a szintjéről, és mintegy felülről – panorámaszerű rálátással -  látja át az egész helyzetet.

Ez a terápia nem arról szól, hogy megjavítsunk valamit, ami rossz. Ez a teljesség táplálásáról szól, ami mindannyiunkban benne van. Ez a szeretet és az öröm frekvenciájának egyik útja, hogy lehorgonyozzon az emberiség szívében.

Ha a delfin-minőség megjelenik az életünkben, akkor megnyílik számunkra az intuícióval való összekapcsolódás lehetősége. Figyelve és hallgatva a megérzéseinkre, az eddig hihetetlen elkezd igazzá, az eddig elérhetetlen elkezd valósággá válni. A delfinek új kalandra hívnak, és az újjászületés energiáját kínálják fel nekünk. Megtanítanak a jelen pillanat értékelésére, és a szívünk eddig nem tapasztalat mélységű kinyílását élhetjük át általuk.

 

 

 

 

 

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 10
Összes: 2086166
Hónap: 6821
Nap: 365