Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Szülés delfinekkel

23_mad_medicine_2407_430xx.jpgSzülés delfinekkel

Minden anya szeretné, hogy a gyermeke születése különleges legyen. De vannak olyanok is, akik olyan messzire is elmennének, hogy delfinbábák segítségével adjanak életet gyermeküknek.

A delfinekről azt tartják, hogy képesek megérezni, ha egy nő áldott állapotban van – bizonyos esetekben még azelőtt, hogy az illetőnek tudomása lenne róla-, és ha állapotos nő tartózkodik a vízben, a delfinek gyakran kitüntetett figyelemben részesítik.

A nők biztonságban érzik magukat, amikor a delfinekkel vannak a vízben. Ezek a csodálatos emlősök nagyon mélyen képesek átélni az örömöt. A velük való úszás lehetővé teszi egy várandós anyának, hogy érintkezésbe lépjen az örömmel, ami a szülés igazi lényege.

A kórházak hajlamosak a gyermekszülést egy szervezett, sterilizált üggyé tenni, melyet inkább a szakemberek, mintsem az édesanyák irányítanak.

Igor Csarkovszkij orosz orvos hosszú ideje foglalkozik víz alatti szüléssel. Már legalább 20 000 víz alatti szülésnél segédkezett. Lánya, aki az elsők között jött világra ily módon, a következő eset megtörténtének az időpontjában, a húszas éveiben járhatott. Csarkovszkij és csoportja egy asszonyt vitt a Fekete tengerhez víz alatti szülés céljából. A szülésre felkészülten ültek a tengerparton, az asszony pedig körülbelül két láb mélységben merült a víz alá. Három delfin közelítette meg őket, majd mindenkit félretoltak, és átvették az irányítást. A delfinek valami olyasmit tettek, ami úgy festett, mintha végigpásztázták volna az asszony testét - valami olyasmihez folyamodtak,  ami valamiféle hatást gyakorol az emberi szervezetre. Az asszony úgyszólván fájdalom és félelem nélkül adott életet gyermekének. Csodálatos élmény lehetett. Ez a különös tapasztalat új fejezetet nyitott a víz alatti szülés gyakorlatában, a delfineket bábaként alkalmazták, s az eljárás az egész világon elterjedt. Úgy tűnik, a delfinek által a szülés idején kibocsátott hanglokátor, teljesen ellazítja és megnyugtatja az anyát.
A delfinek kedvelik az embereket. Nem örökérvényű szabályról van szó, a legtöbb esetben azonban helytálló. Ha delfinekkel együtt úszkálunk a vízben, először a gyermekeket közelítik meg. Ha nincsenek közöttünk gyermekek, akkor a nőkhöz úsznak. Ha nincsenek nők, a férfiakhoz mennek. Ám ha jelen van egy állapotos asszony, jobb, ha elfelejtjük őket - teljes figyelmüket ő fogja lekötni. Számukra minden létező közül a kis jövevény a legnagyszerűbb dolog. A delfinek az emberi születés láttán rendkívül izgatottá válnak. Egyszerűen nem tudnak betelni vele. 

Az általuk kibocsájtott ultrahangok segítségével képesek érzékelni a várandós kismamákat. Azok a kismamák, akik várandósságuk alatt találkoztak delfinekkel, valóban úgy érezték a delfin tudatosan közelít hozzájuk és babájukhoz, s érzékelték az általuk kibocsátott hangok pozitív rezonanciáját. A legújabb tudományos kutatások is azt bizonyítják, hogy a delfinhangok pozitív hatással vannak a baba agyműködésére, szívverésére, megnyugtatják a magzatot.

Az általuk kiadott hallható és nem hallható tartományba eső hangok és rezonanciák pozitív hatással vannak az ember ideg-és energiarendszerére, erősítik az immunrendszert, kiegyensúlyozó hatással vannak a belső szervek és mirigyek így végső soron az egész szervezet működésére.
Ezt a delfinekkel való találkozásainkkor, a velük való együttúszás során közvetlenül is megtapasztalhatjuk.

A delfinek hihetetlen dolgokra képesek. A bábáskodó delfinek segítségével született gyermekek - legalábbis Oroszországban - különleges képességekkel bírnak.
Adatok alapján a gyermekek közül nem egynek van 150 feletti IQ-ja, ezenkívül szokatlanul szilárd érzelemvilággal, és rendkívül erős fizikai testfelépítéssel rendelkeznek. Így vagy úgy, mindenképpen felsőbbrendűnek tűnnek.
Franciaországban a víz alatti szülések száma meghaladja a 20 000-t, ott azonban hatalmas kádakban zajlik a folyamat. Az első szülések során az összes szükséges műszert, és vésztartalékot előkészítették, s egy orvos várakozott készenlétben, ha esetleg valami gond merülne fel. Ám hosszú ideig nem fordult elő probléma, még egy év elteltével sem tudtak beszámolni egyetlen nehézségről sem. Elrepült még egy év, s a 20 000 szülés egyikénél sem merült fel semmiféle komplikáció. A műszereket most már az egyik sarokban tárolják, mert nincs rájuk szükség. Nem tudom, hogy tisztában vannak-e a miértjével, de úgy tűnik, hogy amikor egy szülő nő a vízben lebeg, minden komplikáció önmagától megoldódik. Csarkovszkijék igen sok filmet készítettek a szülések során. Két különböző szülést bemutató filmről van információ, melyben a szülés során a két asszony nemcsak, hogy nem érzett semmi fájdalmat, hanem a gyermek világrajövetele közben orgazmust élt át - elnyújtott, körülbelül 20 percig tartó orgazmusban volt részük.
Tökéletes gyönyörben úsztak a szülés folyamata alatt. A szülésnek természetszerűleg ilyen módon kellene lezajlania. Teljesen ésszerűnek tűnik, és ezek az asszonyok a bizonyítékát is adták, hogy ez volna a helyénvaló. 

Olyan orosz filmek is léteznek, melyben csecsemők és két-hároméves, vagy ennél idősebb gyermekek az úszómedence fenekén aludtak. A szó legszorosabb értelmében álomba merülten szenderegnek a medence alján, álmukban tízpercenként felemelkednek s arcukat a víz felszíne felé fordítva levegőt vesznek, majd újra lemerülnek a medence mélyére. Ezek a gyermekek a vízben élnek, egyszóval a víz az otthonuk. Nevet is adtak nekik, mintha csak egy eltérő fajról lenne szó. Homodolphinus-nak nevezik őket.  Az ember és a delfin közötti keveréklénynek látszanak. A víz természetes közegükké válik, s rendkívül intelligensnek tűnnek. Csak a legnagyobb elismeréssel lehet szerintem nyilatkozni a víz alatti szülésről. Az meg igazi ajándék, ha még delfinek is vannak a közelben. Talán egy egészséges irányzat kibontakozásának lehetünk tanúi, amint egyre több ország engedélyezi ezt az újfajta eljárást, jóllehet az Egyesült Államokban sok ellenzője akad. Mostanában azonban úgy tűnik az USA-ban is enyhült a nyomás, és már Kaliforniában és Floridában legálisan is részt lehet venni víz alatti szülésben. A világ különböző pontjain, Új-Zélandon, Ausztráliában és más helyeken igen sok központ működik. Természetesen, ha egyre több asszony lát másokat fájdalom nélkül szülni, s nyilvánvalóan ők is ezt a módszert fogják választani.

 

Csarkovszkij arra a meglátásra jutott, hogy a delfinek a szülés során leveszik a stresszt a mamáról és a babáról egyaránt. Gyógyító energiájukkal egy közös „bio-mezőt” hoznak létre, amely megnyugtató és felszabadító hatással van minden résztvevőre. „Megérzik, amikor egy nő szülésre készül, és odagyűlnek. Mind az anyát, mind a gyermeket a védelem és a biztonság érzésével ajándékozzák meg.” – vallja a mester. Csarkovszkijék abban is hisznek, hogy ha egy gyermek delfinek jelenlétében születik meg a tengerben, akkor a delfinbábák visszatérnek a helyszínre a baba születésnapján, hogy találkozzanak.

 

Mivel a delfinbábák fizikai közelsége csak keveseknek adatik meg, Igor szerint elegendő, ha az anyák a gondolat és az érzések erejével idézik meg őket. A terhes és a szülő nőknek azt tanácsolja, segítsék gyermeküket azzal, hogy telepatikus kapcsolatot teremtenek a delfinekkel. Állítja, hogy a delfinekhez és rajtuk keresztül a világmindenséghez kapcsolódva hatalmas energia- és tudásforrás nyílik meg a babák előtt, és megszabadulhatnak a víztől való ősi félelemtől. Nincs kétség, itt már a sámán és a totemállat esetével állunk szemben.

 

.... A meditáció és a jóga mellett vizualizációs technikákat ajánl: a terhesség alatt a magzat arany fénnyel való körülölelését, szüléskor pedig a medencetájék tágulásának elképzelését, hogy könnyebb legyen a baba útja a szülőcsatornában."

 

 

Csarkovszkij szerint három nagyon fontos pontot kell megemlíteni, melyet szerintem minden várandós kismamának ismerni kellene:


Első pont: a várandós nőt szépség vegye körül. Terhessége kilenc hónapjában szép zene, képek, színek, ízek, szokások, gondolatok, kapcsolatok áradatában kellene fürdőznie. A lehető legszebbekben. Második pont: a várandós nőnek ismernie kell a gyermekét, aki szíve alatt hord. Belülről kell ismernie. Harmadik pont: az anya és a magzat közötti kapcsolatnak minél sűrűbben vízben kell létrejönnie. Miért? Többek közt, mert a bioenergia sokkal könnyebben terjed a vízben, mint a levegőben. De ebben a folyamatban nagyon fontos az anya abbéli feladata, hogy megtanulja a meditáció műveletét. A modern nagyvárosokban teljesen meg kell változtatni az emberek szokásait. Meg kell tanítani őket a nyugalomra, az összpontosításra, arra, hogyan ürítsék ki a belső világukat. Látóvá kell tenni őket… Csak ezután indulhat meg a telepatikus folyamat anya és gyermeke között.

A következő kérdés is felmerül, hogy van-e az újszülött megfulladásának kockázata? Csarkovszkij több tízezer szülés megvalósításával a háta mögött, biztonsággal állítja, hogy nincs kockázat, mivel az újszülött azonnal képes a légzésszabályozásra. Hacsak nem követnek el valami eredendő hibát, például előkészület nélkül vágnak ebbe a kalandba, ami nyilvánvaló ostobaság lenne. Arra a kérdésre, hogy van-e fertőzésveszély a víz alatt, úgy felelt, hogy semmi esetre sem nagyobb, mint a szabad levegőn. Ha a bioenergia hibátlanul kering, nem lehet gond. A hagyományosan agyonfertőtlenített szülőotthonban, ahol az emberi környezet sötét, lehangoló, sokkal több veszély leselkedik az újszülöttre, mint egy kevésbé tiszta, de boldog környezetben. Márpedig a hagyományos szülészeti klinikákon a „munkaasztalon” kell szülnie a modern anyának. Ha hihetünk az orosz szülésznek, akkor a tökéletes helyzet a szüléshez a vízbe kuporodás, vagy a magzat helyzetét kell felvenni, ha mély vízben, lebegve történik a szülés. A legtökéletesebb hely erre a tenger a delfinek jelenlétében.

Csarkovszkij mikor meddő asszonyokkal kezdett foglalkozni (olyanokkal, akik korábban elvesztették csecsemőjüket, vagy halva született, s ez annyira felkavarta őket, hogy meddőkké váltak, noha fizikailag képesek lettek volna a szülésre) kitalált számukra egy relaxációs módszert, ami a hipnózis és a meditáció közti sajátos állapotba hozta őket. Az volt a célja vele, hogy benső kapcsolat létesüljön az elveszett gyermekkel, így teremtve meg az anya számára az újraindulás elfogadásának a készségét. Amikor az asszonyok visszajöttek a meditációból, beszámoltak az utazásukról, és egyesek azt mondták, hogy delfint láttak. Csarkovszkij ezt kiváló előjelként értékelte, s a legtöbbjükről valóban kiderült rövidesen, hogy gyermeket várnak.

 

Csarkovszkij elmélete összefoglalva röviden a következő:

A cetfélék, tehát hang útján kommunikálnak egymással, méghozzá bonyolult ultrahang-beszéd révén, „zenei és érzelmi szonárjuk” segítségével. Ez a hangvisszaverő berendezés érzelmek továbbítására is képes. A delfin „látja” a magzatot az anyán belül, és hatnak rá az érzelmei. Eközben a cetféle közvetíti a magzat érzelmeit anyjának, feltéve, ha az fogadóképes állapotban van, például meditál. Ha egy meditáló terhes asszony közelében jelen van egy delfin (többnyire nőstény delfin), az anya pedig, biztonságban érezve magát, nem félti ösztönösen gyermekét, kettős jelenség jön létre. A delfin kapcsolatba lép a magzattal, és nemcsak megérezteti vele önnön létezését, hanem az anyával is érezteti ugyanezt. Ily módon igen erős, eddig teljesen ismeretlen belső kommunikációt hoz létre: varázslatos háromszög teremtődik meg. Ez a kommunikáció alkalmas rá, hogy az anyában, még inkább a gyermekében valódi belső átalakulást hozzon létre. A delfin puszta jelenléte olyan tudati állapotba hozza a terhes nőt, ami eloszlatja a saját maga köré vont „érzelmi ellenállást”, lehetővé téve ezzel a delfinnek, hogy kapcsolatba kerüljön vele és magzatával. A delfinből áradó öröm olyan felfokozott állapotba hozza az anyát, hogy sikerül hatástalanítania az elődeinktől örökölt, génjeinkbe ivódott ősi félelmeket. Ily módon az óceánhoz oly sikeresen idomult magasrendű emlőssel létrejött kapcsolatnak köszönhetően azonnal kitörlődik az ősi félelem a víztől és szörnyeitől, a „tenger fogaitól”. Ezzel a halálfélelem legrégebbi formája tűnik el az anya tudatmezejéből, tehát a magzat a „történelem előtti emlékezetéből” is. Továbbá Csarkovszkij szerint az embrió jobban megérti a delfin beszédét, mint anyjáét. E körülmények között még az a magzat is, amelyik úgy döntött, hogy nem jön a világra, megváltoztathatja szándékát.

 

Forrás: Patrice van Eersel: Az ötödik álom

 

Profilkép

Utolsó kép

Archívum

Naptár
Szeptember
2022
Ke Sze Csü Szo Va
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Elérhetőség

Fehér Pegazus Lélekút Egyesület

Dunavarsány

feherpegazusinfo@gmail.com

Statisztika

Online: 7
Összes: 2086182
Hónap: 6833
Nap: 240